anulka111 pisze:Tez mi sie jakos wydaje ten dlugi weekend jest dlugi-dzis po poludniu zastanawialam sie cyz to juz sobota
I dlatego świadomość, że jutro dopiero jest sobota, niezmiernie mnie cieszy!
Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Tez mi sie jakos wydaje ten dlugi weekend jest dlugi-dzis po poludniu zastanawialam sie cyz to juz sobota

anulka111 pisze:Tez mam super humor-licze ,ze jutro bede suie czula duzo lepiej
Ale gorączki nie masz?Karolek(ona) pisze:Widziałam w końcu reklamę plusa na stojąco, jak przyrżnął w to pudło
ale chyba wole z lodówką
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:Widziałam w końcu reklamę plusa na stojąco, jak przyrżnął w to pudło
ale chyba wole z lodówką
Cześć.Obie są fajne..
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:Widziałam w końcu reklamę plusa na stojąco, jak przyrżnął w to pudło
ale chyba wole z lodówką
Cześć.Obie są fajne..
w tej przy kiosku jak pokazują go całego to wydaje się jak taka mała zagubiona sierotka
kocurzyca41 pisze:Sobota,sobota..A ja do roboty muszę....Cukiereczek gotowy?
kalair pisze:anulka111 pisze:Tez mam super humor-licze ,ze jutro bede suie czula duzo lepiej
Na pewno!![]()
Ale gorączki nie masz?
teraz nie mam -naqwet zjadlam budyn ,co mi brat zrobil i bylam wywalic smieci 
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Sobota,sobota..A ja do roboty muszę....Cukiereczek gotowy?
Do wyjazdu? Nie wiem.. oceń sama..
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Sobota,sobota..A ja do roboty muszę....Cukiereczek gotowy?
Co ja mogę ocenić.Ja jej nie widzę...Jak futro nałożyła to gotowa...
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Tez mam super humor-licze ,ze jutro bede suie czula duzo lepiej
Na pewno!![]()
Ale gorączki nie masz?
Mialam wczesniej -wczoraj -ale dzis juz lep[iejteraz nie mam -naqwet zjadlam budyn ,co mi brat zrobil i bylam wywalic smieci
Zaszalalam-odkur5zylam dywanik metra na 5cm i ................nastawilam pralke- uwierzycie ,ze sie spocilam z wysilku-zatoki szaleja-schylanie glowy wyciska mi mozg kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Sobota,sobota..A ja do roboty muszę....Cukiereczek gotowy?
Co ja mogę ocenić.Ja jej nie widzę...Jak futro nałożyła to gotowa...
W każdej chwili możesz zobaczyć!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Meteorolog1 i 16 gości