Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sońka to się nawet do zwykłego Fryowego transportera zapakowała jak odbierałam kociątko FenrisiaMariaD pisze:Uprzejmie informuję, że nawet gigakot Sońka podróżuje w nr 2.Całkiem wygodnie podróżuje.
No mówię CiBasia_Blue pisze:Ewkaa, znowu nie ma nigdzie tego Arana 3
kotka doroty pisze:I miej tu człowieku kota-mutantanawet transporter dla takiego jest normalnie nieosiągalny
kotka doroty pisze:I miej tu człowieku kota-mutantanawet transporter dla takiego jest normalnie nieosiągalny
No masz, bo kociak będzie na początku malutki i tak dobrze,zę juz zaczęłaś- ja transportera dużego zaczełam szukac ja już F był u mnie (bo mały miałamBasia_Blue pisze: Ewkaa, ale ja nie mam pół rokuChyba, że kupie 2 i najwyżej będę polowała jak się przestanie mieścić
ewkaa pisze:No masz, bo kociak będzie na początku malutki i tak dobrze,zę juz zaczęłaś- ja transportera dużego zaczełam szukac ja już F był u mnie (bo mały miałamBasia_Blue pisze: Ewkaa, ale ja nie mam pół rokuChyba, że kupie 2 i najwyżej będę polowała jak się przestanie mieścić
) i mocno się zdziwiłam jak się okazłao, ze nie idzie go dostać
efekt był taki, że na pierwszą dorosłą wysatwę musiałam pożyczyć transporter, bo kociak mi wyrósł z małego a dużego na horyzoncie wciąż nie było
![]()
Ja bym brała dwójeczkę i się nie przejmowała![]()
zajrzyj na maila![]()
Basia_Blue pisze:ewkaa pisze:No masz, bo kociak będzie na początku malutki i tak dobrze,zę juz zaczęłaś- ja transportera dużego zaczełam szukac ja już F był u mnie (bo mały miałamBasia_Blue pisze: Ewkaa, ale ja nie mam pół rokuChyba, że kupie 2 i najwyżej będę polowała jak się przestanie mieścić
efekt był taki, że na pierwszą dorosłą wysatwę musiałam pożyczyć transporter, bo kociak mi wyrósł z małego a dużego na horyzoncie wciąż nie było
![]()
zajrzyj na maila![]()
Doobra, wezmę 2, może Mała odziedziczy upodobanie do kompaktowości po Babci
ewkaa pisze:Basia_Blue pisze:ewkaa pisze:No masz, bo kociak będzie na początku malutki i tak dobrze,zę juz zaczęłaś- ja transportera dużego zaczełam szukac ja już F był u mnie (bo mały miałamBasia_Blue pisze: Ewkaa, ale ja nie mam pół rokuChyba, że kupie 2 i najwyżej będę polowała jak się przestanie mieścić
![]()
zajrzyj na maila![]()
Doobra, wezmę 2, może Mała odziedziczy upodobanie do kompaktowości po BabciA może po prostu nie bedzie udawać kocura jak moja G
![]()
Wagą obecną się nie przejmujBasia_Blue pisze:ewkaa pisze:Basia_Blue pisze:ewkaa pisze:No masz, bo kociak będzie na początku malutki i tak dobrze,zę juz zaczęłaś- ja transportera dużego zaczełam szukac ja już F był u mnie (bo mały miałamBasia_Blue pisze: Ewkaa, ale ja nie mam pół rokuChyba, że kupie 2 i najwyżej będę polowała jak się przestanie mieścić
![]()
zajrzyj na maila![]()
Doobra, wezmę 2, może Mała odziedziczy upodobanie do kompaktowości po BabciA może po prostu nie bedzie udawać kocura jak moja G
![]()
No wg ostatnich pomiarów jest najmniejsza z rodzeństwa. Biedne, głodzone maleństwo
Albo pytania czy aby w tej klatce jest jeden kot czy więcejanulka111 pisze::ryk: Na te wagi nie ma co patrzec-to miaukulenstwa-potem bedziesz widziala reakcje-" To kot????" "Rety jaki wielki
" i w tym stylu
Basia_Blue pisze:Moja księżniczka nadal dzielnie ćwiczy spojrzenia ciotki Bajry![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, zuza i 1159 gości