Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 01, 2012 17:53 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

No wim,że damy mają umyte oczka ale ja spaaaałaaaamm....

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro sie 01, 2012 17:56 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Szajka piłkarzy trawnikowych trenuje .
Lecą na olimpiadę , tylko nie widzą gdzie i kiedy...

Obrazek

kotkins

Post » Śro sie 01, 2012 18:02 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Mają im nawet robić zdjęcia do paszportów.
Diego już MA!!!

Obrazek

kotkins

Post » Śro sie 01, 2012 18:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Do paszportu nie wolno się usmiechać :mrgreen:

A ujęcia super :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Śro sie 01, 2012 19:14 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

kciuki dla Amki :ok: :ok:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Śro sie 01, 2012 19:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Piękne fotki kotkinsie :)
Amka relacji z choroby nie zda? :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro sie 01, 2012 20:15 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

A może nawet i pomilczeć chwilkę, byleby zdrowa była (i cała reszta kocio-psiego towarzystwa też) :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro sie 01, 2012 20:32 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Nie wiem ,choć Amka jest już w mniejszym szoku.
Spotkało ją coś niesprawiedliwego , przestraszającego i dla niej niepojętego.Jest taka biedna,spała dziś jak na początku na podusi pod naszym łóżkiem.Rano pozwoliła się umyć.Kontuzjowane ma oczko,już pisałam.A właściwie powiekę.

Amelka mimo,że jest kotkiem ulicznym jest bardzo wrażliwa.Silne przezycia ją dekompensują: rano obudziło mnie zasypywanie podłogą siczkow w pokoju...Małż znalazł w przedpokoju kupkę.
Wszyscy ją kochaja, noszą na rękach.Nawet Fio siedziała dziś przy niej na parapecie i się razem opalały.
Kupilam jej różne smakolyki, tuńczyka też:)

Rany się zagoją , te na duszy też.
Jeszcze zaszaleje! :D

Nie wiem czy chcę opowiadać tę historię- mam mieszane uczucia.Choć w tym, co sie zdarzyło nie ma nic z mojej winy wyobrażam sobie radość "życzliwych" mi ciotek rewolucji i znajdywanie winnego ("może to dlatego,że Kotkins jest niezrównoważony", "a może to dlatego,że Kotkins jest lekarzem", "a może z powodu kotkinsowego ROZWIĄZŁEGO trybu życia"(!), no i sakramentalne "KOTKINS MA KOTY Z PSEUDO!!")(ha i planuje wziąść kolejnego na DT!!!! :mrgreen: )
Łamię się bo nie mam się w sumie czego wstydzić i potrafię stawić czoła jakimś niespełnionym wariatkom...
Przemyślimy...

kotkins

Post » Śro sie 01, 2012 20:38 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Intrygujące ale...twoja decyzja :ok:
Za zdrówko małej :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro sie 01, 2012 20:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Aha, i zapomniałam o jednym - kotkins :1luvu: , kocham cię za budyniek - nareszcie mam czym odkłaczać Ruśkę :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro sie 01, 2012 21:00 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Kotkins!
Tyle milosci okazujesz Amci jak o niej piszesz,wiec jak ktos normalny moze Cie krytykowac?
Twoje opowiesci sa ciekawe poniewaz swietnie odzwierciedlasz kocia i psia psychike a to mozna tylko osiagnac jak je sie rozumie i kocha!
Trzymaj sie i zwlaszcza......nic nie zmieniaj!

lolav

Od: Pon lut 06, 2012 13:25

Post » Śro sie 01, 2012 21:52 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Lolav właśnie miałam Cię pytać: kiedy wielki dzień???
Bo jak dobrze pójdzie to Leoś wyląduje u mnie w przyszłym tygodniu.Mamy transport.Tylko u mnie sytuacja niepewna.Ale pewnie wezmę go.

Pewnie opowiem o amelkowym nieszczęściu, ale w jakiej formie i kiedy...zobaczę...
Na razie nie mamy (Amelka i ja) ochoty.Za swieże.

W tej historii jest też tzw "sprawca"- ale ciii...też poniesie konsekwencje...konieczne dla podniesienia bezpiecznościu Kotkinsów.
Amelka chyba ma się coraz lepiej- próbuje gigancić na parapecie.

A Małż ją wąłśnie wysadzil i zrobila śliczne siczki w kuwetce.
Wyszła trochę zdziwiona ("no ca ja mjalam wew kuwetuff zrobjać, cooo?").Taki pers to się sam czasem potrafi nieźle zaskoczyć! :D

kotkins

Post » Śro sie 01, 2012 22:01 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Alienor pisze:Aha, i zapomniałam o jednym - kotkins :1luvu: , kocham cię za budyniek - nareszcie mam czym odkłaczać Ruśkę :ok:

Budyniek...zaraz... kto mi podpowiedział...

Napewno ten odkłaczający mam od Basisg.
dala mi bo ruseczki nie lubią.Ale kto podpowiedzial ten pierwszy, Vitakrafta?już nie pomnę.
Gabi?Ludwik chyba lubi...

Musze wyprobować na Felku budyń.Jeśli on tez polubi- to hit!!!

kotkins

Post » Śro sie 01, 2012 22:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-biedna Amelka...

Wyjazd w piatek rano ale rozkladamy podroz na dwa dni,wiec w przyszlym tygodniu podjedziemy do Kociego Swiata,czuje sie jak przed adopcja dziecka!
Mam nadzieje ze sie chlopakowi spodobamy!

lolav

Od: Pon lut 06, 2012 13:25

Post » Czw sie 02, 2012 0:27 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-biedna Amelka...

lolav pisze:Wyjazd w piatek rano ale rozkladamy podroz na dwa dni,wiec w przyszlym tygodniu podjedziemy do Kociego Swiata,czuje sie jak przed adopcja dziecka!
Mam nadzieje ze sie chlopakowi spodobamy!

:ok:

Kotkinsie zdjęcia cudne psiowe i persiowe oczywiście
dużo ciepłych myśli dla Amelki:)
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

[poprzednia][następna]