Szczerze to nawet byłam ciekawa o jakiego faceta chodzi (czy go w ogóle znam?

pisała takim slangiem - że az byłam pod wrazeniem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patmol pisze:a ja dostałam ostatnio kilka SMS od jakiejś kobiety (bo raz też zadzwoniła) że jestem ............ bo ..............jej faceta.I żebym sie od niego .........
Szczerze to nawet byłam ciekawa o jakiego faceta chodzi (czy go w ogóle znam?)ale pomyślałam sobie, że to mało istotne - i zlikwidowałam numer telefonu (bo to był akurat taki mało istotny). Duzo gorzej jak taka osoba jest w pracy
pisała takim slangiem - że az byłam pod wrazeniem
AYO pisze:Zgadza się.
Mój ex szef ukochany zareagował błyskawicznie na skargi babek z zarządu, że troll po prostu cuchnie i taką mu pogadankę strzelił przy świadkach, że szkoda mrugać![]()
Właśnie rozmawiałam z koleżanką, która jest we władzach związków, do których należę i ja, i on[ a z która zbliżyłyśmy się na płaszczyźnie fajek i książek] i oficjalnie się jej jako władzom związków poskarżyłam. Oczywiście była cały czas w temacie ale to zaszło za daleko. To równa babka, pyskata i niebojąca, obiecała pomóc.
Patmol pisze:jakie służby się zawiadamia kiedy pracownik jest pijany w pracy? policję?ja to bym po prostu sama zadzwoniła, na twoim miejscu, gdyby przyszedł pijany