Popaduje, czekamy z niecierpliwością na upały - przynajmniej ja czekam.
Co zaaplikować Sarze, żeby chciała w nocy spać, bo już potrzebuje zapałek do oczu
Moderator: Estraven
olafen pisze:Co zaaplikować Sarze, żeby chciała w nocy spać, bo już potrzebuje zapałek do oczu
Broszka pisze:Kurcze, ale sobie naciągnęłam mięśnia łapiąc Broszkę - budziłam się z bólu przy każdej zmianie pozycji
olafen pisze:Co zaaplikować Sarze, żeby chciała w nocy spać, bo już potrzebuje zapałek do oczu
Ciężka sprawa![]()
Możesz spróbować ją zamykać kiedy szaleje w innym pokoju, łazience czy chociaż w transporterze... Albo może spróbuj feromonów, karmy lub pasty calm?
Kiedy nasze koty były młode i szalały nad ranem to po prostu nie spały z nami - zamykałam je na noc w innym pokoju i wypuszczałam dopiero kiedy wstawaliśmy. Oczywiście od świtu tam sobie dokazywały, po otwarciu drzwi wylatywały jak z procy a pokój wyglądał jak po przejściu tornada![]()
Eh, wtedy się wkurzałam - teraz bardzo mi brakuje urwisów bo seniorki i Broszka są bardzo spokojne
z okazji 5. urodzin zooplus.pl szalejemy dalej!
Tylko przez najbliższe trzy dni (17-19.05.2012), niezależnie od wartości zamówienia, otrzymasz
pięć razy więcej punktów bonusowych!
Broszka pisze:Aaaaaaaaa!!!!!![]()
![]()
Oni chcą mnie wykończyć
![]()
![]()
z okazji 5. urodzin zooplus.pl szalejemy dalej!
Tylko przez najbliższe trzy dni (17-19.05.2012), niezależnie od wartości zamówienia, otrzymasz
Broszka pisze:Zakrapiam dziś koty wolnożyjące przeciw pchłom i kleszczom - tradycyjnie na parapetach zewnętrznych podczas karmienia. Kiedy mordowałam się z jednym dzikusem żeby go spacyfikować i zakropelkować, Broszka wpadła na genialny pomysł ucieczki
Skoczyła na moje zgarbione plecy i przez ramię na zewnętrzny parapet - na szczęście okazało się że mam dobry refleks bo zdążyłam puścić dzikusa i fiolkę i złapałam Brosiaka w locie kiedy już robiła fru na ziemię
Kto by pomyślał że Prosiaczek jest zdolny do takich rzeczy?
Muszę bardziej na nią uważać...
Broszka pisze:Tylko przez najbliższe trzy dni (17-19.05.2012), niezależnie od wartości zamówienia, otrzymasz
brązowobiali pisze:Co to stevia?![]()
![]()
Broszka pisze:Chyba się wypiszę na razie z newslettera
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 208 gości