MORFEUSZ zwykły łaciaty szczęśliwy w DS u aleusha :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 18, 2012 19:57 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Właśnie Phanta wysłała do mnie kilkanaście plakatów które zaprojektowała i wydrukowała ale jak zwykle na forum sie nie pochwaliła :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lip 18, 2012 20:14 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

phantasmagori pisze:Domek Morfeuszka przedstawia zwierzaczki, z którymi Morfeuszek będzie mieszkał :1luvu:

Łooooretyyyy, Morfiś, ale będziesz miał super rodzinkę! :ok: :1luvu: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Śro lip 18, 2012 21:37 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Ano a ja znów musiałam wejść to i nacieszyć oczy widokiem ''[i]groźnego[/''i] bulteriera i jego kociej rodzinki :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lip 18, 2012 21:41 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Piękna rodzinka oj piękna!
Z Morfeuszkiem też się będzie pięknie prezentowała :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw lip 19, 2012 9:03 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Justa&Zwierzaki pisze:Ano a ja znów musiałam wejść to i nacieszyć oczy widokiem ''[i]groźnego[/''i] bulteriera i jego kociej rodzinki :ok:

Heh, pamietam, pamietam, jak sie "obawialas" naszego pitbulla ;)
A ten nasz "krwiozerczy" pitbull ostatnio nawet nie zareoagowal, jak mu sie Teodor podlaczyl do miski z jedzeniem. Dobrze, ze psia miska wielka, bo dwa pyszczki spokojnie mogly razem wyjadac ;)
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Czw lip 19, 2012 17:00 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Nowa_Sztno pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Ano a ja znów musiałam wejść to i nacieszyć oczy widokiem ''[i]groźnego[/''i] bulteriera i jego kociej rodzinki :ok:

Heh, pamietam, pamietam, jak sie "obawialas" naszego pitbulla ;)
A ten nasz "krwiozerczy" pitbull ostatnio nawet nie zareoagowal, jak mu sie Teodor podlaczyl do miski z jedzeniem. Dobrze, ze psia miska wielka, bo dwa pyszczki spokojnie mogly razem wyjadac ;)

O tak, pamiętam jak sie bałam jak kiedyś sobie mówiłam że nigdy nie oddam kota do domu z pitbulem, amstafem, bulterierem a teraz to juz drugi kot i to z psem których sie tak bałam :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lip 19, 2012 22:01 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

aleusha pisze:Dziękuję Phantasmagori za umieszczenie zdjęć. Ja sobie z tym w ogóle nie radzę.

jak kazdy na poczatku, ale z czasem sie nauczysz :)

co do przyszlej rodzinki Morfeuszka: widze, ze jest bardzo liczna :D Ciekawa jestem, z ktory zwierzak jako pierwszy zdobedzie sympatie Morfisia :)
Ciesze sie, ze u was zamieszka, na pewno bedzie mu tam dobrze, oby zapomnial juz na zawsze o tym, co kiedys go spotkalo, a jak mu sie poprzewraca w glowie od tej waszej milosci to nawet sie bede cieszyc :D niech to bedzie jako wynagrodzenie tego, co przeszedl w poprzednim domu i jeszcze wczesniej, nim trafil do Justy.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lip 19, 2012 22:41 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

co do przyszlej rodzinki Morfeuszka: widze, ze jest bardzo liczna :D Ciekawa jestem, z ktory zwierzak jako pierwszy zdobedzie sympatie Morfisia :)
Ciesze sie, ze u was zamieszka, na pewno bedzie mu tam dobrze, oby zapomnial juz na zawsze o tym, co kiedys go spotkalo, a jak mu sie poprzewraca w glowie od tej waszej milosci to nawet sie bede cieszyc :D niech to bedzie jako wynagrodzenie tego, co przeszedl w poprzednim domu i jeszcze wczesniej, nim trafil do Justy.

Podejrzewam, że nasze Maluchy (Ziva i Antonio) pierwsze go zaakceptują, one są strasznie towarzyskie i nie zraża ich żadne prychanie i syczenie;).
Nasza bullterrierka - Vikula będzie następna, bo każdego kotka trzeba wycałować od stóp do głów;). Natomiast Zuzia, nasza indywidualistka, na początku na pewno będzie miała opory, ale dużo kiziania z naszej strony na pewno jej pomoże.
Dołożymy wszelkich starań, żeby Morfi poczuł się jak u siebie już od pierwszego dnia pobytu. Mizianie, mizianie i jeszcze raz mizianie;)
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Czw lip 19, 2012 22:50 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

nie watpie, ze zrobicie nie tyle wszystko, co nawet jeszcze wiecej niz wszystko :) Morfis to naprawde fajny kumpel, bardzo przyjacielski, a mizianie... no coz... 24h/dobe to za malo dla niego, stanowczo za malo :D on uwielbia byc glaskany, niepoprawny pieszczoch :D ale kochany i slodki :) :1luvu:

Kociara82

Post » Pt lip 20, 2012 20:33 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Morfeuszku - to już jutro? :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lip 20, 2012 22:38 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Jutro wielki dzień Morfeuszka , trzymajcie :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lip 20, 2012 22:45 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Buziaki, slicznosci na nowa droge zycia :*:*:*:*

Kociara82

Post » Pt lip 20, 2012 22:46 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Zycie nie znosi próżni :(
Oto maleńki, chory, zasmarkany Kacperek :(
Obrazek

Osoba, która znalazła Kacperka, najpierw dzwoniła do tyskiej fundacji prozwierzęcej.
Fundacja kazała oddać Kacperka do schroniska :(
Na szczęście są takie Justy na świecie, które naprawdę pomagają zwierzętom :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt lip 20, 2012 22:48 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

ja pier.... :evil: :evil: ja tego nie skomentuje :evil: :evil: :evil: :evil:

Kociara82

Post » Sob lip 21, 2012 11:35 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

:(

Kacperek troszke jak moj Teodorek tygryskowaty...

Justa to nigdy nie odpocznie...
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

[poprzednia][następna]