Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Domek Morfeuszka przedstawia zwierzaczki, z którymi Morfeuszek będzie mieszkał![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Ano a ja znów musiałam wejść to i nacieszyć oczy widokiem ''[i]groźnego[/''i] bulteriera i jego kociej rodzinki
Nowa_Sztno pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Ano a ja znów musiałam wejść to i nacieszyć oczy widokiem ''[i]groźnego[/''i] bulteriera i jego kociej rodzinki
Heh, pamietam, pamietam, jak sie "obawialas" naszego pitbulla![]()
A ten nasz "krwiozerczy" pitbull ostatnio nawet nie zareoagowal, jak mu sie Teodor podlaczyl do miski z jedzeniem. Dobrze, ze psia miska wielka, bo dwa pyszczki spokojnie mogly razem wyjadac
aleusha pisze:Dziękuję Phantasmagori za umieszczenie zdjęć. Ja sobie z tym w ogóle nie radzę.
co do przyszlej rodzinki Morfeuszka: widze, ze jest bardzo licznaCiekawa jestem, z ktory zwierzak jako pierwszy zdobedzie sympatie Morfisia
Ciesze sie, ze u was zamieszka, na pewno bedzie mu tam dobrze, oby zapomnial juz na zawsze o tym, co kiedys go spotkalo, a jak mu sie poprzewraca w glowie od tej waszej milosci to nawet sie bede cieszycniech to bedzie jako wynagrodzenie tego, co przeszedl w poprzednim domu i jeszcze wczesniej, nim trafil do Justy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 27 gości