SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 04, 2011 17:42 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Ale cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie gru 04, 2011 17:47 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Oczywiście nie nie ma cię Gociu na forum, ale doczytam sobie jutro.
Zastanawiam się, jakim cudem jest ci ciepło w domku. Od dwóch dni grzeję na okrągło w piecu, siedzę w dwóch swetrach i ciepłych butach. I ciągle mi zimno.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie gru 04, 2011 17:49 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Dzięki :P A pysiolek też fajny :)
Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie gru 04, 2011 18:12 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Pozwoliłam sobie pooglądać kocią bandę Erin - ale cudne !
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie gru 04, 2011 18:13 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Moja banda pięknie dziękuje :P

Erin

Post » Nie gru 04, 2011 20:00 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:Oczywiście nie nie ma cię Gociu na forum, ale doczytam sobie jutro.
Zastanawiam się, jakim cudem jest ci ciepło w domku. Od dwóch dni grzeję na okrągło w piecu, siedzę w dwóch swetrach i ciepłych butach. I ciągle mi zimno.

A właśnie, że juz jestem :mrgreen: .
I zaraz pouzupełniam pierwszy post, i zdjęcia powstawiam, i będzie wam łyso :ryk: .
Marysiu, powinnam uściślić, ciepło mam narazie w kuchni tylko, ale już niedługo piec zadziała i będzie git :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie gru 04, 2011 20:03 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:już niedługo piec zadziała i będzie git :ok: .

To całe szczęście, bo ma być coraz chłodniej. :(

A w ogóle, to kliknęłam banerek "wyspy skarbów" i stronka się nie otwiera :roll:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie gru 04, 2011 20:09 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

no nie ;-( a Kamari śpi :(
a niech tam - jutro pewnie wejdzie i poprawi :lol:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie gru 04, 2011 20:19 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

A wczoraj jeszcze się otwierała :(

Erin pisze:Proszę: viewtopic.php?f=1&t=130566

A to Plamusia :P
Obrazek

Cudowna, taka odmiana tri to chyba calico się nazywa :?:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie gru 04, 2011 20:20 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Dzięki :P
Ale Plamusia to szylkretka, nie tri.
Pna tylko brzuszek ma w szachownicę, na górze jest czarna w rude maziaje.

Erin

Post » Nie gru 04, 2011 20:21 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Niecierpię psów!
A Lunki mi szkoda.
Zaniedbana, niczego nie nauczona i tak wystraszona...
najszczesliwsza

Post » Nie gru 04, 2011 20:32 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Post uzupełniłam, ha :mrgreen: !
Aga, psy bywają fajne, naprawdę.
A że nienauczona, wystraszona...no przecie to nie jej wina..
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie gru 04, 2011 20:35 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Nie śpię, za dużo "atrakcji". Zaraz sprawdzę co ze stronką.
Małgoś, jak ty znosisz to grzanie w piecu 8O Ja dzisiaj wymiękłam. Grzeję i ciągle zimno :evil:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie gru 04, 2011 20:36 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Cześć Gosiu z ogonkami.Ślicznoty tu do Ciebie przychodzą.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie gru 04, 2011 20:39 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:Nie śpię, za dużo "atrakcji". Zaraz sprawdzę co ze stronką.
Małgoś, jak ty znosisz to grzanie w piecu 8O Ja dzisiaj wymiękłam. Grzeję i ciągle zimno :evil:

W tym roku zrozumiałam, że domek wolnostojący, nie ogrzewany ciągle i permanentnie, jak się wyziębi, to rozgrzanie zajmuje kilka dni :( A jak zawilgotnieje to kilka lat :?

Wyspę to jakby skasowali w ogóle? Portal administracyjny też zniknął.

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

[poprzednia][następna]