PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 10, 2011 23:45 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Alusiu :!: twojej dużej jest smutno bo straciła swojego przyjaciela :cry: którego nigdy nie zapomni
nam też było bardzo smutno, wiesz...bo ten chudy...rudy był także naszym przyjacielem
wiemy, że jesteś bardzo grzeczny i to, że duża płacze to nie twoja wina...
Twoja duża bardzo go kochała ale ma duże i wrażliwe serduszko i masz w nim...
swoje miejsce :D
puszatek...stary
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pt lis 11, 2011 0:05 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ile tu dzisiaj dobrych wiadomości, aż się serce cieszy. Aluś mądry chłopak, na pewno już wie, gdzie ma prawdziwy dom, a z takiego się nie ucieka :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lis 11, 2011 7:21 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:No co, wróciłem...
Fajnie było, ale potem to mi cztery litery zmarzły...a w kuchni ciepło, Duża napaliła.
No i sie cieszyła, że przyszłem, nawet mi jakieś dobre na kolację dała.
Wogóle to wszyscy przyszliśmy, bo jak jesteśmy w nocy w domu, to Duża się cieszy.
Już tak nie płacze, ale jeszcze wczoraj to płakała ciągle...nie wiem, dlaczego, bo ja przecież grzeczny byłem.
I jakos chudego rudego nie ma...
Niedawno jeszcze był, na parapecie leżał...chyba spał mocno, bo się nie ruszał, jak Zośka mu po pyszczku wąchała...
I już go długo nie ma...
Tak mi sie cos wydaje, że jego już nie będzie, i że to dlatego Duża płacze...
To sie staramy ja jakoś rozweselić, bo ona zła nie jest, ta Duża nasza.
A teraz jakieś fanaberie robi przy kranie, to sobie napisałem, a co!
Aluś.

:kotek:

Cześć Aluś :piwa:
To ja się przedstawię - jestem Ryszard i jestem jedynym kotem w domu. Nie wiem czy mam się z tego cieszyć, bo nie ma kogo ganiać a Duża to jakaś taka powolna jest :roll: . No ale za to jestem królem, o. Bo tylko ja tu rządzę w domku :mrgreen: Duża to by nawet chciała drugiego kota ale nie może bo jej Duża nawet mnie nie lubi... No i ja niewychodzący jestem :evil: . Bardzo się cieszymy z Dużą, że masz nowy fajny domek :ok:
Rysiek :kotek:

Obrazek

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pt lis 11, 2011 10:22 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Cześć Wam! :)

To my - MPusie :kotek: Co u Was?
Nasza duża dała nam śniadanko i teraz leniuchujemy.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 11, 2011 10:26 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Moje dziecko dziś wstało rano, dało kotom jeść (mam trochę sprzątania...) i zjadło na śniadanie pół paczki herbatników popijając wodą mineralną. Jak się obudziłam i pytam go o co chodzi, to powiedział "Kotek Łukaszek chciał by mamusia się wyspała i była wesoła" :ryk:
No bo moje dziecko od wczoraj jest kotem. Razem z córeczką Ani Kubicy, wymyślił to i teraz jest kotem...

Zatem informuję, mam na stanie 5 kotów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
najszczesliwsza

Post » Pt lis 11, 2011 10:28 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:Moje dziecko dziś wstało rano, dało kotom jeść (mam trochę sprzątania...) i zjadło na śniadanie pół paczki herbatników popijając wodą mineralną. Jak się obudziłam i pytam go o co chodzi, to powiedział "Kotek Łukaszek chciał by mamusia się wyspała i była wesoła" :ryk:
No bo moje dziecko od wczoraj jest kotem. Razem z córeczką Ani Kubicy, wymyślił to i teraz jest kotem...

:ryk: :ryk: :ryk:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt lis 11, 2011 17:40 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Małgosiu, co dziś u ciebie?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lis 11, 2011 17:45 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

taizu pisze:
najszczesliwsza pisze:Moje dziecko dziś wstało rano, dało kotom jeść (mam trochę sprzątania...) i zjadło na śniadanie pół paczki herbatników popijając wodą mineralną. Jak się obudziłam i pytam go o co chodzi, to powiedział "Kotek Łukaszek chciał by mamusia się wyspała i była wesoła" :ryk:

będąc dzieckiem też się wcielalam w koty,psy,konie,kozice jakieś :roll: :mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt lis 11, 2011 17:49 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kotx2 pisze:
taizu pisze:

będąc dzieckiem też się wcielalam w koty,psy,konie,kozice jakieś :roll: :mrgreen:

Nie bawię się tak, piąty kot odmówił jedzenia suchego, mokrego też nie chciał.
Zjadł więc ludzki obiad...
No, a z plusów, jakaż to oszczędność na żwirku, jak się kot załatwia do WC. Ten to nawet umie spuścić wodę...
najszczesliwsza

Post » Pt lis 11, 2011 17:50 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:
kotx2 pisze:
taizu pisze:

No, a z plusów, jakaż to oszczędność na żwirku, jak się kot załatwia do WC. Ten to nawet umie spuścić wodę...

:ryk: :ok:

kotx2

Post » Pt lis 11, 2011 17:52 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

A ja jak byłam dzieckiem zamiast lalki wolałam pluszowego kotka, takiego troszkę ulepszonego, z rękami i nogami, którego można było ubierać w lalkowe ciuchy i wozić w wózku. Siostra miała tradycyjną lalkę. Efekt: Siostra ma 2 dzieci, ja mam 3 koty :mrgreen:

Małgosiu, gratuluję szybkiego oswojenia Alusia :1luvu: :1luvu: :ok: Naprawę jestem pod wrażeniem :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Pt lis 11, 2011 17:53 przez justyna p, łącznie edytowano 1 raz
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pt lis 11, 2011 17:52 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kotx2 pisze:
najszczesliwsza pisze:
kotx2 pisze:
taizu pisze:

:ryk: :ok:

Tylko załapał jakiś KK albo inne paskudztwo, może nawet PP, bo gorączka, wymioty, kaszel, leci z noska...
najszczesliwsza

Post » Pt lis 11, 2011 17:53 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

justyna p pisze:A ja jak byłam dzieciem zamiast lalki wolałam pluszowego kotka, takiego troszkę ulepszonego, z rękami i nogami, którego można było ubierać w lalkowe ciuchy i wozić w wózku. Siostra miała tradycyjną lalkę. Efekt: Siostra ma 2 dzieci, ja mam 3 koty :mrgreen:

Małgosiu, gratuluję szybkiego oswojenia Alusia :1luvu: :1luvu: :ok: Naprawę jestem pod wrażeniem :ok: :ok:

:ryk:

kotx2

Post » Pt lis 11, 2011 18:01 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

justyna p pisze:A ja jak byłam dzieckiem zamiast lalki wolałam pluszowego kotka, takiego troszkę ulepszonego, z rękami i nogami, którego można było ubierać w lalkowe ciuchy i wozić w wózku. Siostra miała tradycyjną lalkę. Efekt: Siostra ma 2 dzieci, ja mam 3 koty :mrgreen:

Też wolałam pluszowe zwierzaki od lalek. Nie ubierałam ich, wystarczyło, że mogłam się przytulić. Efekt.... zero dzieci, osiem kotów i dwa psy :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lis 11, 2011 18:04 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Bianka 4 pisze:
justyna p pisze:A ja jak byłam dzieckiem zamiast lalki wolałam pluszowego kotka, takiego troszkę ulepszonego, z rękami i nogami, którego można było ubierać w lalkowe ciuchy i wozić w wózku. Siostra miała tradycyjną lalkę. Efekt: Siostra ma 2 dzieci, ja mam 3 koty :mrgreen:

Też wolałam pluszowe zwierzaki od lalek. Nie ubierałam ich, wystarczyło, że mogłam się przytulić. Efekt.... zero dzieci, osiem kotów i dwa psy :mrgreen:

Wygląda na to, że niektórzy tacy się juz rodzą :wink: Z przeznaczeniem do zwierzaków :lol:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

[poprzednia][następna]