Witam z rana dla odmiany. Do Mikołajek to mam nadzieję, że nie tylko dojedzie, ale i stać będzie. A wcześniej, bo już w sobotę mamy urodziny Astusia. Dwa latka skończy mój kawaler. Drapak do soboty raczej nie dojedzie. Wczoraj został wysłany. Miłego i spokojnego dnia Wam życzę.
Karolek(ona) pisze:i my sie witamy ale nie wiem czy tu można obrazki dawać
Dziękuję, że pytasz. Miniatury mi nie przeszkadzają.
Chciałabym już go mieć! (Drapak, rzecz jasna) Dziecinada.
Czy opiszę jak zareagowały na nową zabaweczkę?? No ba!!! Chyba notować będę, które pierwsze gdzie weszło , jak również ile razy Miodziowi zadek się omsknął. Mam nadzieję, że nie będzie nic do opisywania przy składaniu drapaka i że zadanie to wykonam sprawnie i spokojnie.
Kilka dzisiejszych fotek autorstwa jak zawsze w przypadku zdjęć ładnych - Anetki. Koty dziś nie były skłonne do współpracy z obiektywem, z jednym wyjątkiem!
Silence
Noise
Miodzio Ten to lubi się fotografować! Mały narcyz.
Astaroth
Epica
Kaszmir Buzi mu nie umyłam, co niestety widać.
Konfiguracje różne, jednak w zabawie zdecydowany prym wiedzie Noisik.
Dzień dobry Mizianki dla całej szóstki Fotki piękne, Niosio nie wiedzieć czemu bardzo mi się kojarzy z moim Kajtkiem, a Silence z moją Funią [*] A dziś przyjeżdża reszta drapaka dla moich dzieci i będziemy montować
dzień dobry i mizianki dla Miodziuś to taki model jak moja Coco, normalnie pozuje, stroi miny, odwraca sobie wybrany profil nić tylko do tap madl wysyłać