Moje śliczne panienki LILA i KAJA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 24, 2012 19:17 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

ninakiler pisze:LILUSIOWA SESYJKA

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

O jejuniu , jakie cudne foty :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto sty 24, 2012 19:43 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

Tak się Lilunia pieknie napozowała, uczesała, umyła i zmęczona zasnęła :1luvu:
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Wto sty 24, 2012 21:00 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

Najlepsze zdjęcie to mycie stópki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Wto sty 24, 2012 21:16 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Lilunia :1luvu: :1luvu: :1luvu: pięknie śpi :1luvu: :1luvu: :1luvu: o stópce nie wspomnę :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Wto sty 24, 2012 21:47 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

joszko89 pisze:Hejka Nino z dziewczętami! :D Współczuję Ci pobudki o takiej porze! Ja to bym chyba cały dzień Tżetowi nienawistne spojrzenia słała! Kotecki to wiesz, pomyślały, że jak Duży już nie śpi to czemu Duża ma spać 8) O rujce to nie wiem, bo moje już wszystkie ciachnięte i nie pamiętam jak to tam działało...Mimo wszystko udanego wieczoru :ok:

Dzięki kochana... :1luvu: :1luvu: :1luvu: My tez musimy ciachnąc... ale wszystko przeciwko nam ostatnio :(

Danusia pisze:

Obrazek Obrazek

O jejuniu , jakie cudne foty :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Dziękujemy ciociu :oops: :oops: :oops:

ewka63 pisze:Tak się Lilunia pieknie napozowała, uczesała, umyła i zmęczona zasnęła :1luvu:

dobrze ze zasnela... niz jakby miala gonitwy za Kają urządzać :ryk:

joszko89 pisze:Najlepsze zdjęcie to mycie stópki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tak trzeba przyznac ze fajnie wyszlo :ryk: :ryk: Bo przez swoj brzusio...musi nózie podtrzymywac juz :ryk:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Wto sty 24, 2012 21:48 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

bozena640 pisze:
Obrazek

Lilunia :1luvu: :1luvu: :1luvu: pięknie śpi :1luvu: :1luvu: :1luvu: o stópce nie wspomnę :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To zdjątko kojarzy mi sie z bajkami Karate :ryk:

ninakiler

Post » Wto sty 24, 2012 22:08 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

Witajcie nocnie dziś,ale jestem i u mnie telewizor chodzi na okrągło,tylko w nocy ciiicho :) i kotu nie przeszkadza nie budzi,a TŻ-a za mecz to... :evil: Nie cierpię meczy :x
Podobno jutro ma być to głosowanie,a nie dziś?Jak to w końcu jest?
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto sty 24, 2012 22:09 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

ninakiler pisze:Mam pytanie czy 5-6 dni po przebytej rujce moze kotka dostac jeszcze raz rujki??? :roll:

niestety ale tak... :evil: i tak może to trwać jakiś czas z kilkudniowymi przerwami

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Wto sty 24, 2012 22:10 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

vailet pisze:Witajcie nocnie dziś,ale jestem i u mnie telewizor chodzi na okrągło,tylko w nocy ciiicho :) i kotu nie przeszkadza nie budzi,a TŻ-a za mecz to... :evil: Nie cierpię meczy :x

Tak kochana jutro... bo cos sie pomieszalo ze zdjeciami ktos w ostatniej chwili zglosil jeszcze kandydatow... i niewiadomo bylo czy to kocurek czy kotka i czekalismy na te osobę... :ryk: wiec od jutra mozna z tego co czytalam :D

ninakiler

Post » Wto sty 24, 2012 22:12 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

ninakiler pisze:
vailet pisze:Witajcie nocnie dziś,ale jestem i u mnie telewizor chodzi na okrągło,tylko w nocy ciiicho :) i kotu nie przeszkadza nie budzi,a TŻ-a za mecz to... :evil: Nie cierpię meczy :x

Tak kochana jutro... bo cos sie pomieszalo ze zdjeciami ktos w ostatniej chwili zglosil jeszcze kandydatow... i niewiadomo bylo czy to kocurek czy kotka i czekalismy na te osobę... :ryk: wiec od jutra mozna z tego co czytalam :D

Dzięki nina :ok: dobre czy to kot czy kotka :mrgreen: :ryk:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto sty 24, 2012 22:12 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

dinzoo pisze:
ninakiler pisze:Mam pytanie czy 5-6 dni po przebytej rujce moze kotka dostac jeszcze raz rujki??? :roll:

niestety ale tak... :evil: i tak może to trwać jakiś czas z kilkudniowymi przerwami

ech no to super :evil: :evil: :evil:

ninakiler

Post » Wto sty 24, 2012 22:15 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

vailet pisze:
ninakiler pisze:

dokladnie... :ryk: i organizatorzy nie wiedzieli w jakiej kategorii wystawic kocisko...bo imie tez nic nie mowilo :ryk: A nie chcieli by bylo niesprawiedliwie... wiec od jutra mozna...
Ja juz sie denerwuje :oops: :oops: :oops: Bo dzis akurat jak byłam w kociarni to Hania slicznie się przywitala a Felus pchal sie na kolana, jakby wiedzieli, że o nich ostatnio glosno :ryk: :ryk: :ryk:

ninakiler

Post » Wto sty 24, 2012 22:17 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

ninakiler pisze:
vailet pisze:
ninakiler pisze:

dokladnie... :ryk: i organizatorzy nie wiedzieli w jakiej kategorii wystawic kocisko...bo imie tez nic nie mowilo :ryk: A nie chcieli by bylo niesprawiedliwie... wiec od jutra mozna...
Ja juz sie denerwuje :oops: :oops: :oops: Bo dzis akurat jak byłam w kociarni to Hania slicznie się przywitala a Felus pchal sie na kolana, jakby wiedzieli, że o nich ostatnio glosno :ryk: :ryk: :ryk:

One są mądrzejsze niż nam się wydaje :lol: To my ciemni jesteśmy :ryk:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto sty 24, 2012 22:17 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

ninakiler pisze:Obrazek

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

yyyyyyyyyyyyy :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sty 24, 2012 22:18 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

a moje foteczki tylko dwóm ciociom się podobają...? :(
Zazdrosna Kaja

felin pisze:
ninakiler pisze:KAJUSIOWA SESYJKA

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Ale szparag wyścigowy :ryk:

vailet pisze:Same słodyczki :kotek: :kotek: :1luvu: :1luvu: Tylko schrupać :P

ninakiler