ninakiler pisze:LILUSIOWA SESYJKA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O jejuniu , jakie cudne foty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ninakiler pisze:LILUSIOWA SESYJKA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joszko89 pisze:Hejka Nino z dziewczętami!Współczuję Ci pobudki o takiej porze! Ja to bym chyba cały dzień Tżetowi nienawistne spojrzenia słała! Kotecki to wiesz, pomyślały, że jak Duży już nie śpi to czemu Duża ma spać
O rujce to nie wiem, bo moje już wszystkie ciachnięte i nie pamiętam jak to tam działało...Mimo wszystko udanego wieczoru
Danusia pisze:ninakiler pisze:LILUSIOWA SESYJKA
![]()
O jejuniu , jakie cudne foty![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ewka63 pisze:Tak się Lilunia pieknie napozowała, uczesała, umyła i zmęczona zasnęła
joszko89 pisze:Najlepsze zdjęcie to mycie stópki![]()
![]()
bozena640 pisze:ninakiler pisze:LILUSIOWA SESYJKA![]()
Lilunia![]()
![]()
pięknie śpi
![]()
![]()
o stópce nie wspomnę
![]()
![]()
ninakiler pisze:Mam pytanie czy 5-6 dni po przebytej rujce moze kotka dostac jeszcze raz rujki???
vailet pisze:Witajcie nocnie dziś,ale jestem i u mnie telewizor chodzi na okrągło,tylko w nocy ciiichoi kotu nie przeszkadza nie budzi,a TŻ-a za mecz to...
Nie cierpię meczy
![]()
Podobno jutro ma być to głosowanie,a nie dziś?Jak to w końcu jest?
ninakiler pisze:vailet pisze:Witajcie nocnie dziś,ale jestem i u mnie telewizor chodzi na okrągło,tylko w nocy ciiichoi kotu nie przeszkadza nie budzi,a TŻ-a za mecz to...
Nie cierpię meczy
![]()
Tak kochana jutro... bo cos sie pomieszalo ze zdjeciami ktos w ostatniej chwili zglosil jeszcze kandydatow... i niewiadomo bylo czy to kocurek czy kotka i czekalismy na te osobę...wiec od jutra mozna z tego co czytalam
dinzoo pisze:ninakiler pisze:Mam pytanie czy 5-6 dni po przebytej rujce moze kotka dostac jeszcze raz rujki???
niestety ale tak...i tak może to trwać jakiś czas z kilkudniowymi przerwami
vailet pisze:ninakiler pisze:vailet pisze:Witajcie nocnie dziś,ale jestem i u mnie telewizor chodzi na okrągło,tylko w nocy ciiichoi kotu nie przeszkadza nie budzi,a TŻ-a za mecz to...
Nie cierpię meczy
![]()
Tak kochana jutro... bo cos sie pomieszalo ze zdjeciami ktos w ostatniej chwili zglosil jeszcze kandydatow... i niewiadomo bylo czy to kocurek czy kotka i czekalismy na te osobę...wiec od jutra mozna z tego co czytalam
Dzięki ninadobre czy to kot czy kotka
![]()
ninakiler pisze:vailet pisze:ninakiler pisze:vailet pisze:Witajcie nocnie dziś,ale jestem i u mnie telewizor chodzi na okrągło,tylko w nocy ciiichoi kotu nie przeszkadza nie budzi,a TŻ-a za mecz to...
Nie cierpię meczy
![]()
Dzięki ninadobre czy to kot czy kotka
![]()
dokladnie...i organizatorzy nie wiedzieli w jakiej kategorii wystawic kocisko...bo imie tez nic nie mowilo
A nie chcieli by bylo niesprawiedliwie... wiec od jutra mozna...
Ja juz sie denerwuje![]()
![]()
Bo dzis akurat jak byłam w kociarni to Hania slicznie się przywitala a Felus pchal sie na kolana, jakby wiedzieli, że o nich ostatnio glosno
![]()
![]()
felin pisze:ninakiler pisze:KAJUSIOWA SESYJKA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale szparag wyścigowy
vailet pisze:Same słodyczki![]()
![]()
![]()
Tylko schrupać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 45 gości