MISIA ' kowo zaprasza

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro paź 26, 2011 20:38 Re: MISIA ' kowo zaprasza

Karolek(ona) pisze:ObrazekDobry wieczór

Hej Słodziaki wieczorowo :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro paź 26, 2011 20:53 Re: MISIA ' kowo zaprasza

Żłobkowa Kocinka < klick[/quote]

o cudna kicia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
i Pitek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro paź 26, 2011 21:01 Re: MISIA ' kowo zaprasza

Ta kocina taka spragniona człowieka, jaki żal, tyle przeszła :(
Sylwia, może uda się jakoś znaleźć dla niej dom - wiem, łatwo mi tak na odległość pisać : ((((
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Śro paź 26, 2011 21:03 Re: MISIA ' kowo zaprasza

ale gadula z tej kotusi jest, widac, ze sie do ludzia garnie, choc sie boi...

szybenka na poczatek tymczas jakis, zeby ja przekonac, ze nie kazdy czlowiek jest zly

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro paź 26, 2011 21:08 Re: MISIA ' kowo zaprasza

Danusia pisze:Żłobkowa Kocinka < klick

o cudna kicia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
i Pitek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jest cudna jest

:oops: :oops: :oops: P.
szybenka pisze:Ta kocina taka spragniona człowieka, jaki żal, tyle przeszła :(
Sylwia, może uda się jakoś znaleźć dla niej dom - wiem, łatwo mi tak na odległość pisać : ((((

Pieszczocha jest to fakt,ale tylko jakiś czas,potem atakuje,tylko nie wyczulam jej jeszcze czy atakuje,bo atakuje,czy próbuje się bawić,bo ręke odsuwam profilaktycznie]

Nie wiem ,trudno mi ocenić,musiałabym sie w żłobku zapytac czy w ogóle szukają jej domu czy dom ma po prostu tam,jak każdy wychodzący kot w normalnych domach
Widać,ze ogólnie opiekę ma naprawdę dobra jak na te warunki,sama ponoc kierowniczka o to dba,a że kicia trafiła na dobrych ludzi,to tylko szczęście od boga,że się tam przybłąkała akurat te dwa lata temu

I jesli by miała mieć szukany dom,to ja chcę znać ten dom i żeby był blisko,żebym mogła mieć kicię na oku
Chociaż ma żarełka do oporu ,jutro jej zaniosę jedną saszetkę Misi,ciekawe czy zje w ogóle

Kociara82 pisze:ale gadula z tej kotusi jest, widac, ze sie do ludzia garnie, choc sie boi...

szybenka na poczatek tymczas jakis, zeby ja przekonac, ze nie kazdy czlowiek jest zly

Tak jak mówisz Sis,ma jeszcze ten dystans
Z wielkimi obawami ja na kolana wziełam dzisiaj,ale po mizianiu pysia całego dała mi się wziąć

Ja jestem Sis za tym,ze jeśli by przyszło co do czego i miała by kicia trafic do naprawdę kochającego domku i taki by był ,to juz z opcją stałego,zeby nie musiała kicia przechodzic tych przeprowadzek tyle
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro paź 26, 2011 21:41 Re: MISIA ' kowo zaprasza

Dobrej nocki Mysiu! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro paź 26, 2011 21:43 Re: MISIA ' kowo zaprasza

Dobrej nocki Mysieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: z Rodzinką :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro paź 26, 2011 21:54 Re: MISIA ' kowo zaprasza

sis, nie czarujmy sie, malo ktory kot z ulicy ma szczescie od razu trafic do DS.
Ale mam nadzieje, calym sercem wspieram kiciusie, niech sie jej w koncu poszczesci w zyciu,niech sie zla karta odwroci do niej dobra strona, niech zazna w koncu szczescia :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro paź 26, 2011 22:18 Re: MISIA ' kowo zaprasza

kalair pisze:Dobrej nocki Mysiu! :1luvu: :1luvu:

branocka Miśki :1luvu:
bulba pisze:Dobrej nocki Mysieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: z Rodzinką :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Branocka Ukochane Bulbiatka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kociara82 pisze:sis, nie czarujmy sie, malo ktory kot z ulicy ma szczescie od razu trafic do DS.
Ale mam nadzieje, calym sercem wspieram kiciusie, niech sie jej w koncu poszczesci w zyciu,niech sie zla karta odwroci do niej dobra strona, niech zazna w koncu szczescia :1luvu:

No niestety,mało który :(
Ja też jestem z nią sercem cały czas i póki mały bedzie tam chodził,do żłoba czy przedszkola,jak tylko Kicie będę widziała dostanie tyle pieszczot ile będzie chciała,nawet jakbym miała spóźnic sie do pracy
Można powiedzieć,ze kici juz się poszczęściło,ze ze żłobka nikt jej nie przegonił tylko przygarneli ją
Staram się też,żeby Pitek ją dużo głaskał jak kicia pozwoli,żeby nie miał urazu do kociaków

Na razie kicia jest tam dwa lata i widać ,ze jej dobrze,bo cały czas jest.I co najlepsze,ma otwierane drzwi,jest kotem wychodzącym jak sporo kociaków w niektórych domach i poza teren nie wyjdzie,chodzi tylko po terenie żłobka,po za nic a nic,to tez cos znaczy w sumie

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro paź 26, 2011 22:43 Re: MISIA ' kowo zaprasza

Cześć najpiękniejsza Myszko na świecie
:lol: :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw paź 27, 2011 7:10 Re: MISIA ' kowo zaprasza

Obrazek

WITAMY

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw paź 27, 2011 7:29 Re: MISIA ' kowo zaprasza

Trzymamy za żłobkową kicię :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw paź 27, 2011 7:33 Re: MISIA ' kowo zaprasza

Myszolandia pisze:Obrazek

Po prostu bomba :1luvu:

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw paź 27, 2011 7:37 Re: MISIA ' kowo zaprasza

Dzień dobry Mysiu :piwa:

Obrazek

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Czw paź 27, 2011 7:47 Re: MISIA ' kowo zaprasza

Petka pisze:Cześć najpiękniejsza Myszko na świecie
:lol: :lol:

Łoj :oops: :oops: :oops:
Bazyliszkowa pisze:Trzymamy za żłobkową kicię :ok: :ok: :ok:

Oo,dziękujemy Dorotko :1luvu:
Jakby nie było ,czy ma być w żłobie czy szukać domku,kciuki jak najbardziej potrzebne

Dzisiaj trochę później poszliśmy to nie miałam jak pogadać o kici,ale wypiesciłyśmy się i tak i tak,nagrałam filmik i zrobiłam fotki kici i pysia,jedne i drugie ciemne wyszło,ale coś widać,a przynajmniej kicię słychać
I dzisiaj już wiem,ze to jednak był kiciowy atak,nie zabawa
Zanim odstawiłam Pita przyszli rodzice z dzieciem i zdążyli kicię wymiziać,że kicia chyba miała dosyć pieszczot,bo potem mi zaatakowała rękę
Ale za to pozwoliła dzisiaj brzusia dotknąć
Dzisiaj w ogóle nas przy wejściu przywitała,bo siedziała sobie przy furtce i jak sie odezwałam to myk kitka w górę i szła przed nami do złoba.Przypiełam wózek,chwila pieszczot i weszliśmy "na salony"
Jak mi się fon naładuje to coś zpróbuję zrobic z fotkami ,zeby dało się obejrzeć i wrzucę filmiki
Nie pomyślałam,mogłam wziąć aparat i ukradkiem jej zrobić zdjęcie,ale będzie jeszcze okazja ją cyknąć po widnemu
kiche_wilczyca pisze:
Myszolandia pisze:Obrazek

Po prostu bomba :1luvu:

Obrazek

Łoj :oops: :oops: :oops:
Hej Ziomki :)
juana pisze:Dzień dobry Mysiu :piwa:

Obrazek

Rysiuuuu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :oops: :oops:
Doznałam omdlenia :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia