macie może na zbyciu jakąś dyszkę...

jak ktoś ma...to niech napisze
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:dziewczyny...pytam w dobrej intencji...
macie może na zbyciu jakąś dyszkę...![]()
jak ktoś ma...to niech napisze
kamari pisze:Chcę przeprosić za moje za moje smutki na wątku Gosi, ale czuję się tu jak "w domu", dlatego wylewam tu swoje żale. Ale nie ma to nic wspólnego z poglądami wspaniałej gospodyni
kamari pisze:Chcę przeprosić za moje za moje smutki na wątku Gosi, ale czuję się tu jak "w domu", dlatego wylewam tu swoje żale. Ale nie ma to nic wspólnego z poglądami wspaniałej gospodyni
vip0 pisze:kamari pisze:Chcę przeprosić za moje za moje smutki na wątku Gosi, ale czuję się tu jak "w domu", dlatego wylewam tu swoje żale. Ale nie ma to nic wspólnego z poglądami wspaniałej gospodyni
Marysiu, nie masz za co przepraszać, żale możesz powylewać...ja mam poglądy tylko na te sprawy, na które mam coś do powiedzenia...w przypadku Heniusia nic nie mam do gadania, dopiero przy jego przypadku dowiedziałam sie że jest coś takiego jak pnn, jak poważna jest to choroba, ale nie mam o niej pojęcia żadnego, dlatego nie zabieram głosu.
Prywatnie co do twojej osoby mogę się wypowiedzieć, jak najbardziej, jesteś wspaniałą, ciepłą, serdeczną kobietą, swoimi kotami opiekujesz sie równie wspaniale, są śliczne, zadbane i wyglądają na szczęśliwe.
puszatek pisze:chodzi mi o składkę na wyjęcie ości z gardła![]()
ja mam 2 dyszki na zbyciu
vip0 pisze:Oj, Maryś, Maryś....
puszatek pisze:chodzi mi o składkę na wyjęcie ości z gardła![]()
vip0 pisze:puszatek pisze:chodzi mi o składkę na wyjęcie ości z gardła![]()
Ja nawet pół nie mam, przelewy jeszcze nie zeszły...gdzie ta ość?...to znaczy u kogo?
vip0 pisze:puszatek pisze:chodzi mi o składkę na wyjęcie ości z gardła![]()
O matko, ale ja dzisiaj słabo jarząca![]()
![]()
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul, PanPawel i 53 gości