Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bakalka pisze:A tak na marginesie, Ptys byl dzisiejszym bohaterem u mnie w pracy i na conajmniej 15 min wszyscy z sasiednich biurek sie zbiegli zeby Ptysia popodziwiac, ochom i achom konca nie bylo:)
ewkaa pisze:Bakalka pisze:A tak na marginesie, Ptys byl dzisiejszym bohaterem u mnie w pracy i na conajmniej 15 min wszyscy z sasiednich biurek sie zbiegli zeby Ptysia popodziwiac, ochom i achom konca nie bylo:)
Witajcie na forum![]()
Fajnie, ze jesteście mam nadzieję, że podzielicie się fotkami swojego szczęścia jak już do Was trafi
joshua_ada pisze:ewkaa pisze:Bakalka pisze:A tak na marginesie, Ptys byl dzisiejszym bohaterem u mnie w pracy i na conajmniej 15 min wszyscy z sasiednich biurek sie zbiegli zeby Ptysia popodziwiac, ochom i achom konca nie bylo:)
Witajcie na forum![]()
Fajnie, ze jesteście mam nadzieję, że podzielicie się fotkami swojego szczęścia jak już do Was trafi
ewkaa, nie pisz "mam nadzieję"
Pisz: "zdjęcia to obowiązkowe wkupne na forum"![]()
![]()
![]()
MariaD pisze:Witamy dom Ptysia.![]()
Proszę się nie przejmować groźbami forumowych ciotek. To taka nasza świecka tradycja.
Bakalka pisze:fota bedzie i pewnie niejedna... w koncu chrzestna lubi z aparatem biegac:)
ewkaa pisze:Bakalka pisze:fota bedzie i pewnie niejedna... w koncu chrzestna lubi z aparatem biegac:)
![]()
Mysza pisze:I tak mnie będzie torturował jeszcze ponad miesiąc udowadniając, że jedynaki sa najwspanialsze i podła jestem, ze jedynaka chcę oddać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, Marmotka, Talka i 40 gości