Dzis miedzy 16:30 a 19:30 jeszcze chyba ze szesc interesentow na moje mieszkanie przyjdzie. Mam po pierwszym dniu juz dosc a tu idzie to dalej. Defilada kurcze.
No tak, wynajmuje. Ale musze znalesc zastepczego wynajmujacego, bo bede musiala placic podwolny czynsz. Tu i tam. A tego nie chce, bo nie mam kasy. I tak musze kredyt na ta przeprowadzke wziac, bo nie dam rady inaczej.
masz wynajem na czas określony? bez możliwości wcześniejszego wypowiedzenia? to jest biedactwo, bo i tam masz dużo zamieszania a ci obcy ludzie w mieszkaniu przed wyjazdem, to nic przyjemnego
Ja to biore jako przymus, bo chce predzej mieszkanie oddac. Mam na czas nieokreslony, ale z trzymiesziecznym wymowieniem, chyba ze znajde predzej kogos innego. Potrzebne zlo, jak to sie mowi.
Finansowo to niestety sie bardzo przegne i nie wiem kiedy splace, ale trudno. Tak chce to musze to zrobic.
Wszystkich zagladajacych przepraszam, ze nie zdaze na zaprzyjaznione watki. Z ta glupia w tylu plecy nie idzie po prostu. Moje tylko pare zdan napisac, jak ona jest na kiblu albo cos innego robi.
Dorotko, jeszcze trochę cierpliwości i będzie dobrze
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.