no jeśli będziesz odbierać Atkę z lotniska....ewkaa pisze:czy może pokażesz go już wcześniej w W-wie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
no jeśli będziesz odbierać Atkę z lotniska....ewkaa pisze:czy może pokażesz go już wcześniej w W-wie
MariaD pisze:O, Mysza. Zeznawaj ploteczki śniadaniowe! Dzis wtorek, pracujesz w firmie.
Jesli to male cudo ,co swego czasu pokazalas......to zapowiadam ,ze chocbym nogi miala w pogoni za nim zgubic....bede go miziac do oporu razem z Gaminka-nic mnie nie powstrzymaAtka pisze:anulka111 pisze:Hurra ,to jest szansa ,ze zobacze i Tunke i GumisiaJa bede z Rysiem
![]()
Tunki nie zobaczysz, ona na wystawy nie jeździ. Ale jakiś bengal na pewno będzie

anulka111 pisze:Jesli to male cudo ,co swego czasu pokazalas......to zapowiadam ,ze chocbym nogi miala w pogoni za nim zgubic....bede go miziac do oporu razem z Gaminka-nic mnie nie powstrzymaAtka pisze:anulka111 pisze:Hurra ,to jest szansa ,ze zobacze i Tunke i GumisiaJa bede z Rysiem
![]()
Tunki nie zobaczysz, ona na wystawy nie jeździ. Ale jakiś bengal na pewno będzie
MariaD pisze:Jak przycisnąć Atkę telefonicznie to nawet sporo gada o Gumisiu.

ewkaa pisze:MariaD pisze:Jak przycisnąć Atkę telefonicznie to nawet sporo gada o Gumisiu.
A nam tu skąpi i mówi, że nic się nie dzieje
I mamy to na piśmieale ja będę pracować w czasie lotniskaewkaa pisze:MariaD pisze:O, Mysza. Zeznawaj ploteczki śniadaniowe! Dzis wtorek, pracujesz w firmie.
O to to, a na lotnisko weź aparat
Mysza pisze:ja będę pracować w czasie lotniska![]()
![]()
Ploteczki? Gumiś dużo je

Maryla pisze:Atka pisze: TZ-tem się zaopiekować
ja ja
Atka pisze:Czy ktoś mógłby wyjaśnić temu Gumisiu, że jak się nie zje wszystkich chrupek z miseczki, to naprawdę nie trzeba zakopywać zawartości za pomocą wszystkich leżących w okolicy zabawek, kapcia i skarpetki
A to Gumiś będzie miała niespodziankę jak wróci do domuAtka pisze:Zagraniczna zabawka przyleci w ten weekend, co będzie wystawa EKKR.
Na pewno sobie poradziAtka pisze:Zapiszę Gumisia na wystawę. Cioteczki będą musiały wystawić i TZ-tem się zaopiekować, bo mnie nie będzie
A kto wytłumaczy Gamisi, że naprawdę nie musi zjeść WSZYSKICH chrupek jakie pojawią się w jej misceczce i jeszcze poprawić tymi co Fenriś zostawiAtka pisze:Czy ktoś mógłby wyjaśnić temu Gumisiu, że jak się nie zje wszystkich chrupek z miseczki, to naprawdę nie trzeba zakopywać zawartości za pomocą wszystkich leżących w okolicy zabawek, kapcia i skarpetki
Gamina ma opcję pośredniąMariaD pisze:A wolisz wygrzebywanie chrupek i strzelanie po całym mieszkaniu?
Bo te modele z serii "G" maja tylko takie dwie opcje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 41 gości