BUBU 2 MA CUDOWNY DS U KATARZYNY1207 [*]ŻEGNAJ BUBU:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 29, 2010 9:19 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

No i masz babo placek :mrgreen: No to się nam Bubuś rozruszał. Cudnie, tylko nie rób tyle hałasu kocie :ok:

U mnie jeden osobnik to 6 kg żywego kota, w tym 0 kg nadwagi, więc łomot jest konkretny :evil:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Wto cze 29, 2010 11:53 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Betaka pisze:No i masz babo placek :mrgreen: No to się nam Bubuś rozruszał. Cudnie, tylko nie rób tyle hałasu kocie :ok:

U mnie jeden osobnik to 6 kg żywego kota, w tym 0 kg nadwagi, więc łomot jest konkretny :evil:

Miałkuna masz? :mrgreen:
Bubuś pewnie ma ponad 6 kg, nie wiem ile z tego nadwagi, ale sporą ma doopkę ... i sadełko wiszące pod brzusiem ... :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto cze 29, 2010 12:02 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

katarzyna1207 pisze:
Betaka pisze:
katarzyna1207 pisze:Robimy drobniutkie postępy... Bubuś już nie leży taki całkiem obojętny na wszystko, pobawiliśmy się trochę myszką i piórkiem, był nawet truchcik za zabaweczką ... Ale to jest antykot porusza się jak słoń w składzie porcelany :ryk: :ryk: :ryk:

Kasiu, żebyś za jakiś czas z tęskonotą nie wspominała: "a taki był spokojny słonik", gdy kolejny raz tajfun przebiegnie po mieszkaniu :mrgreen:

Aleś mi wykrakała :mrgreen: ... padam na pysk ... Bubuś łomotał się po sypialni do 3 rano, zrobił włam do szafy :ryk: , potem spodobało mu się trzaskanie drzwiami do tej szafy, powyciągał skądś myszki dzwoniące ... z którymi skakał z parapetu :strach: ... Każdy skok Bubusia z parapetu to łomot jakby się podłoga miała zarwać... :ryk: Nie miałam sumienia mu odbierać tych zabaweczek... No ja NIE NARZEKAM, ja się cieszę, że chłopak się bawi .... niech nawet demoluje ...ale tylko troszeczkę :oops:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto cze 29, 2010 12:19 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

katarzyna1207 pisze:
Betaka pisze:No i masz babo placek :mrgreen: No to się nam Bubuś rozruszał. Cudnie, tylko nie rób tyle hałasu kocie :ok:

Miałkuna masz? :mrgreen:
Bubuś pewnie ma ponad 6 kg, nie wiem ile z tego nadwagi, ale sporą ma doopkę ... i sadełko wiszące pod brzusiem ... :ryk:

Buras pospolity i w dodatku kotka, tylko jakaś taka duża bestia. Wzięłam ją ze wsi, była jedynaczką odkarmioną przez matkę do 3 miesiąca, to i wyrósł taki mutant :mrgreen:

Betaka

Post » Wto cze 29, 2010 21:24 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

SecretFire pisze:Fajne myszki nie? :mrgreen: Moje uwielbiaja je i kupuje za tania cene w Holandi :-)

Ze sie tak wtrace: A coz to za fajne i tanie myszki z Holandii??
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Wto cze 29, 2010 23:12 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Myszeńk@ pisze:U nas w mieszakaniu jest stary parkiet, przykryty wykładziną.
Jak idzie człowiek, to skrzypi.
Ciekawe, że jak idzie moja czarna maupa - kg 5 i 20 gramów - to też skrzypi, jakby człowiek szedł (późnym wieczorem można się przestraszyć jak się jest samemu) ... więc może to rzeczywiście miniaturowe słonie som :?: :roll: :lol:

Wielkie kciuki za Bubu ... a on to imię nadal ma takie, bo się pogubiłam :?: :roll: 8)

Imię chyba zostaje, ale nie Bubu, tylko Bubuś ... takie mi do niego pasuje... :wink:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto cze 29, 2010 23:14 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

mar9 pisze:
Betaka pisze:
katarzyna1207 pisze:Robimy drobniutkie postępy... Bubuś już nie leży taki całkiem obojętny na wszystko, pobawiliśmy się trochę myszką i piórkiem, był nawet truchcik za zabaweczką ... Ale to jest antykot porusza się jak słoń w składzie porcelany :ryk: :ryk: :ryk:

Kasiu, żebyś za jakiś czas z tęskonotą nie wspominała: "a taki był spokojny słonik", gdy kolejny raz tajfun przebiegnie po mieszkaniu :mrgreen:

no nie mogę, w jednym wątku się narzeka na drużynę TegoKtóregoImieniaSięNieWypowiada a w drugim narzeka na spokojne kocio, no i bądź tu mądry człowiecze i spróbuj zrozumieć Kasię :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

A bo ja taki "typowy Polak" jestem... i MUSZĘ narzekać... :mrgreen: bo jak sobie ponarzekam, to od razu lepiej się czuję :wink:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro cze 30, 2010 6:42 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

katarzyna1207 pisze:
Betaka pisze:

Aleś mi wykrakała :mrgreen: ... padam na pysk ... Bubuś łomotał się po sypialni do 3 rano, zrobił włam do szafy :ryk: , potem spodobało mu się trzaskanie drzwiami do tej szafy, powyciągał skądś myszki dzwoniące ... z którymi skakał z parapetu :strach: ... Każdy skok Bubusia z parapetu to łomot jakby się podłoga miała zarwać... :ryk: Nie miałam sumienia mu odbierać tych zabaweczek... No ja NIE NARZEKAM, ja się cieszę, że chłopak się bawi .... niech nawet demoluje ...ale tylko troszeczkę :oops:

znaczy się: Bubuś stresa sie pozbył całkowicie? :mrgreen: :D :lol: :ryk: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro cze 30, 2010 6:51 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Nazekac kazdy lubi, nie tylko Polacy :-)
Co Bubu dzis w nocy znalazl do zabawy? Czy moze go z sypialni wyrzucilas?

Skwarek, to sa te zwykle myszki z futerka kroliczego w roznych kolorach. Sa bez grzechotli w srodku i z. Moje uwielbiaja te "glosne". Tu kosztuje jedna 0,90 € - 1,00 € a w Holandi dostane je za 0,30 €, tak ze sie oplaca, jak i tak na zakupach tam jestem. Sa tez te myszki z sztucznego futerka, ale moje tego nie lubia.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro cze 30, 2010 6:51 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Ależ metamorfoza - Bubuś został łobuziakiem czyli witamina M działa :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro cze 30, 2010 7:32 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

:)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro cze 30, 2010 8:14 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Bubuś tak całkiem stresa się nie pozbył, ale jest poprawa ..Dzisiaj noc przespałam, bo było gorąco i Bubuś "urzędował" na balkonie ...No i szok przeżyłam - dzisiaj pierwszy raz przyszedł do mnie w nocy na łóżko, poleżał trochę na podusi i pomruczał...łaskawie zezwolił na pogłaskanie się :mrgreen: Do tej pory łóżko służyło tylko jako odskocznia na parapet ... Może już będzie tylko lepiej?
Ostatnio edytowano Śro cze 30, 2010 12:26 przez katarzyna1207, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro cze 30, 2010 8:23 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Kasiu, na pewno będzie tylko lepiej :ok: Przecież od kilku dni Bubuś robi postępy i (co ważne!) nie cofa się. Jest wielka szansa, że stres tez minie bezpowrotnie. Za to i całokształt kciuki nieustające :ok: :ok: :ok:

Betaka

Post » Śro cze 30, 2010 8:24 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

katarzyna1207 pisze:Bubuś tak całkiem stresa się nie pozbył, ale jest poprawa ..Dzisiaj noc przespałam, bo było gorąco i Bubuś "urzędował" na balkonie ...No i szko przeżyłam - dzisiaj pierwszy raz przyszedł do mnie w nocy na łóżko, poleżał trochę na podusi i pomruczał...łaskawie zezwolił na pogłaskanie się :mrgreen: Do tej pory łóżko służyło tylko jako odskocznia na parapet ... Może już będzie tylko lepiej?

:ok: no będzie lepiej! to się nazywa witamina M :mrgreen: :1luvu:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Śro cze 30, 2010 9:25 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

atla pisze:
katarzyna1207 pisze:Bubuś tak całkiem stresa się nie pozbył, ale jest poprawa ..Dzisiaj noc przespałam, bo było gorąco i Bubuś "urzędował" na balkonie ...No i szko przeżyłam - dzisiaj pierwszy raz przyszedł do mnie w nocy na łóżko, poleżał trochę na podusi i pomruczał...łaskawie zezwolił na pogłaskanie się :mrgreen: Do tej pory łóżko służyło tylko jako odskocznia na parapet ... Może już będzie tylko lepiej?

:ok: no będzie lepiej! to się nazywa witamina M :mrgreen: :1luvu:

i to w duuużeeeejjjj dawce :mrgreen: :1luvu: :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

[poprzednia][następna]