Mgiełka - wyczarowała sobie cudowny DS :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 30, 2010 11:40 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Asinku-ja zaciskam kciuki z całych sił-oby domek był domkiem z marzeń!
No i za Twoje serducho,które będzie pęknięte po rozstaniu z przylepką! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A u mnie wielka radość-Pynia nie miała przerzutów-to tylko tłuszczaki!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lip 30, 2010 11:41 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

aaa to bardzo dobre wieści :D , czasem ogłoszenia nawet stare dają rezultat :ok: , wniosek: nie ściągajmy ich za wcześnie :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt lip 30, 2010 11:41 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

gosiaa pisze:Przyłączam się do kciuków, domek musi być naprawdę fantastyczna, a jak takowy będzie, to wierzę że Mgiełeczka szybciutko się w nim odnajdzie :ok:

I na taki wlaśnie sobie spokojnie poczekamy :ok: :ok: :ok:
Muszę się wreszcie zabrać za ogłoszenie :roll: :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lip 30, 2010 11:47 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

taka kolejka sie zrobiła, ze ciężko sie wciac z postem :evil: :lol:
czasem trzeba przemyśleć, tym bardziej,ze adopcja takiego kotka to wielka odpowiedzialność, nie stawiałabym jeszcze kreski na domku, pamietam jakiego stracha sama miałam, kieyd miał do mnie przyjechać Rolfik- trzy bezsenne noce przemysliwań, sto tysięcy przeszkód nagle znalazło sie w domu i watpliwości czy dam radę... a teraz? w zyciu bym nie wzięła innego kota, ślepaczki sa nacudowniejsze i radza sobie bezapelacyjnie lepiej niż większość "kompletnych", szcególnie z urabianiem sobie ludzi jako personelu do obsługi :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt lip 30, 2010 11:58 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

alessandra pisze:taka kolejka sie zrobiła, ze ciężko sie wciac z postem :evil: :lol:
czasem trzeba przemyśleć, tym bardziej,ze adopcja takiego kotka to wielka odpowiedzialność, nie stawiałabym jeszcze kreski na domku, pamietam jakiego stracha sama miałam, kieyd miał do mnie przyjechać Rolfik- trzy bezsenne noce przemysliwań, sto tysięcy przeszkód nagle znalazło sie w domu i watpliwości czy dam radę... a teraz? w zyciu bym nie wzięła innego kota, ślepaczki sa nacudowniejsze i radza sobie bezapelacyjnie lepiej niż większość "kompletnych", szcególnie z urabianiem sobie ludzi jako personelu do obsługi :mrgreen:

Absolutnie się z Tobą zgadzam Alessandro!!! Ja też jeszcze niedawno byłam przerażona jak podołam jako Dt dla niewidomej Mgiełki, a teraz... już dwa ślepaczki w domu porządki robią :wink:
Każda decyzja o adopcji kota musi być dokładnie przemyślana, bo to wielka odpowiedzialność!!!
Odniosłam jednak wrażenie, że ta Pani już nie zadzwoni - zobaczymy.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto sie 03, 2010 12:57 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

I tu też cicho jak makiem zasiał.
Asia! Nie pracuj tak ciężko!
Uprasza się założycielkę wątku, o poświecenie odrobiny :wink: uwagi czytelnikom. :mrgreen:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt sie 06, 2010 7:59 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Siem poprawiam :wink:
U mnie pandemonium - w pracy szał, a w domu rodzinka w osobach ojca i macoszki. Przyjechali z centrum "powczasować" nad jeziorkiem :wink: , tak więc od tygodnia cały dom stoi na głowie. Mgiełka znosi to dzielnie, przyjmuje komplementa i łaskawie pozwala się nosić na rękach. Mojego Tatę ta słodka istotka doprowadziła do łez wzruszenia 8O
W niedzielę rodzinka wraca do city, życie wróci do normy, a ja na forum :wink:
Ściskamy Kochane Cioteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt sie 06, 2010 8:01 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

No nareszcie Asiu, bo już zaczynałam się martwić, czemu taka cisza u Was :oops:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt sie 06, 2010 21:59 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Ponownie czuję się wyściskana. :D
Dobrze, że zdrowe jesteście, bo cisza na wątku była niepokojąca. :?
/ale ze mnie matka Polka :oops: /
Obrazek

selene00

Post » Sob sie 14, 2010 22:12 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

kilka fotek Mgiełki,jeszcze świeże,dzisiaj robione :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Czekamy na ochy i achy bo jest czym się zachwycać :D
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Nie sie 15, 2010 13:57 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Jaka to śliczna koteczka. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wygląda świetnie. :)
Przeczytałam dzisiaj cały wątek i jestem pełna podziwu dla Ciebie Jerzykowko. :1luvu:
Mam nadzieję że teraz będzie już tylko lepiej.
Trzymam kciuki za zdrowie Mgiełki.
Pozdrawiam
Oto Czarna i Szara czyli małe piekiełko w domu :)
ObrazekObrazek

STEFAN [*] 8.04.2006
RUDY [*] 26.09.2010
BURA [*] 02.12.2010
Nigdy Was nie zapomnę .........
viewtopic.php?f=1&t=117775&p=6785790#p6785790

Viveron

Od: Wto sie 03, 2010 22:09

Post » Nie sie 15, 2010 14:18 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

To Mgiełka 8O
Nie wierzę :roll:
Asiu podmieniłaś kota ,przyznaj się :twisted: Mgiełka jest maleńka,chudziutka,biedna taka,a Ty pokazujesz kota nad koty,piękne błyszcząca sierśc,żadnych gnatków nie widac 8O To nie Mgiełka,podmnieniłaś kota O! :twisted: :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie sie 15, 2010 15:54 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Małgorzata Pękała pisze:
Obrazek

Oj tak, to Mgiełka, tego wyrazu pyszczka, tej łagodności nigdy nie zapomnę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie sie 15, 2010 16:35 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Specjalnie zabrałyśmy ją do ogrodu celem lepszych fotek i kurcze tylko ta jedna,jedyna nadaje się do publikacji chociaż trochę nie ostra :oops:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Nie sie 15, 2010 17:37 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

kiche_wilczyca pisze:
Małgorzata Pękała pisze:
Obrazek

Oj tak, to Mgiełka, tego wyrazu pyszczka, tej łagodności nigdy nie zapomnę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ależ ona piękna się zrobiła!! :1luvu:
A spojrzenia jakie bystre! Wcale nie wygląda na niedowidzącą!
Piękna, dorodna koteczka. :D
Asiu, po całości ..... :wink: :1luvu:
Obrazek

selene00

[poprzednia][następna]