Wątek ŁATKA CZ.4 -do zamknięcia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 16, 2010 22:37 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

trawa11 pisze:
wystarczy , jak mi w łózku po brzuchu pzreleci :lol: . Bezłapki wydaja się duzo cieższe , bo inaczej ten cieżar ciała w ruchu się rozkłada. To juz lepeij jak Gośka po mniepzreleci na czterech łapach ,a swoje tez wazy :mrgreen:

O Łatek też po mnie lata. Zwłaszcza, że ja się od strony mieszkania, a on uwielbia przytulać się do mojego męża, więc na skróty do niego ma przeze mnie ;)
Dorota, moje też urosły w tempie zastraszającym, a dopiero co maszynką je przycinałam...

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Sob paź 16, 2010 22:40 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

Mikuń nie ma prawa odwiedzić nas w sypialni ale Choco przebiega regularnie po moim brzuchu Choco czyli 12 kg :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob paź 16, 2010 22:42 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

kussad pisze:Mikuń nie ma prawa odwiedzić nas w sypialni ale Choco przebiega regularnie po moim brzuchu Choco czyli 12 kg :twisted:

No to Łatek waży połowę mniej, ale i tak go czuję :lol: Ale wybaczam mu, bo uwielbiam jak się do mnie później przytula ;)

maciejowa

Post » Sob paź 16, 2010 22:44 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

maciejowa pisze:
trawa11 pisze:
wystarczy , jak mi w łózku po brzuchu pzreleci :lol: . Bezłapki wydaja się duzo cieższe , bo inaczej ten cieżar ciała w ruchu się rozkłada. To juz lepeij jak Gośka po mniepzreleci na czterech łapach ,a swoje tez wazy :mrgreen:

O Łatek też po mnie lata. Zwłaszcza, że ja się od strony mieszkania, a on uwielbia przytulać się do mojego męża, więc na skróty do niego ma przeze mnie ;)
Dorota, moje też urosły w tempie zastraszającym, a dopiero co maszynką je przycinałam...

a mnie strasznie wolno włosy rosną, dlatego teraz nie zapuszczam ,bo nigdy bym sie długich nie doczekala :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob paź 16, 2010 22:47 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

trawa11 pisze:
a mnie strasznie wolno włosy rosną, dlatego teraz nie zapuszczam ,bo nigdy bym sie długich nie doczekala :lol:

Żebyś Ty widziała jak ja się męczyłam... Kręcone włosy z krótciutkich na długie zapuścić to tragedia! Aż prostownice kupiłam i to co odstawało we wszystkie strony świata traktowałam żelazkiem. A teraz czasem całość prostuję, tak dla odmiany ;) No i jak mam proste to dopiero widzę jakie są długie ;)

maciejowa

Post » Sob paź 16, 2010 22:52 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

maciejowa pisze:
trawa11 pisze:

Żebyś Ty widziała jak ja się męczyłam... Kręcone włosy z krótciutkich na długie zapuścić to tragedia! Aż prostownice kupiłam i to co odstawało we wszystkie strony świata traktowałam żelazkiem. A teraz czasem całość prostuję, tak dla odmiany ;) No i jak mam proste to dopiero widzę jakie są długie ;)

ja miałam kręcone, nigy nie musialam używać lokówki , poprostu włoski mi sie same układały. Suszarki też nigdy nie używam. Niestety juz teraz włosy tylko troszke sie kręca , no prawie wcale. ale to pewnie zasługa ciagłego farbowania. No bo gdyby nie ta siwizna :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Sob paź 16, 2010 22:57 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

trawa11 pisze:
maciejowa pisze:
trawa11 pisze:

ja miałam kręcone, nigy nie musialam używać lokówki , poprostu włoski mi sie same układały. Suszarki też nigdy nie używam. Niestety juz teraz włosy tylko troszke sie kręca , no prawie wcale. ale to pewnie zasługa ciagłego farbowania. No bo gdyby nie ta siwizna :mrgreen:

To jest plus kręconych włosów, że się same układają. Ja też nie używam suszarki. Ale nerwy mnie biorą czasem bo podobają mi się niektóre fryzurki, które na kręcone włosy w życiu się nie nadają... No to biorę i prasuję :lol:

maciejowa

Post » Sob paź 16, 2010 23:00 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

trawa11 pisze:
maciejowa pisze:Aaaa znam ten deseń :lol: Łatek wprawdzie mebli nie drapie, ale Mru zostawił po sobie malutki śladek ;) On uwielbiał spać na zagłówku nad moją głową... Gdzieś w poprzednich wątkach było nawet takie jego zdjęcie :)

nad moją głowa na zaglówku to spi Maniek. Ciagle czekam ,kiedy nie wyrobi przy przekręcaniu sie na drugi bok i runie mi na głowę :mrgreen: .

chciałabym Cię zobaczyc w tym momencie :ryk: :ryk: :ryk: :mrgreen: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob paź 16, 2010 23:03 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

Dorota pisze:Stare...

Obrazek

Teraz jest gorzej.
Dluzej :wink:

O,ale super dobieraniec :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob paź 16, 2010 23:05 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

maciejowa pisze:To jest plus kręconych włosów, że się same układają. Ja też nie używam suszarki. Ale nerwy mnie biorą czasem bo podobają mi się niektóre fryzurki, które na kręcone włosy w życiu się nie nadają... No to biorę i prasuję :lol:

Dla mnie plus u fryzjera ,ze nie musze doplacac za układanie włosów :lol: , bo i tak po wysyszeniu same sie układaja :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Sob paź 16, 2010 23:05 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

kociczka39 pisze:
trawa11 pisze:
maciejowa pisze:Aaaa znam ten deseń :lol: Łatek wprawdzie mebli nie drapie, ale Mru zostawił po sobie malutki śladek ;) On uwielbiał spać na zagłówku nad moją głową... Gdzieś w poprzednich wątkach było nawet takie jego zdjęcie :)

nad moją głowa na zaglówku to spi Maniek. Ciagle czekam ,kiedy nie wyrobi przy przekręcaniu sie na drugi bok i runie mi na głowę :mrgreen: .

niedoczekanie :twisted: :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Sob paź 16, 2010 23:07 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

maciejowa pisze:
trawa11 pisze:
maciejowa pisze:

To jest plus kręconych włosów, że się same układają. Ja też nie używam suszarki. Ale nerwy mnie biorą czasem bo podobają mi się niektóre fryzurki, które na kręcone włosy w życiu się nie nadają... No to biorę i prasuję :lol:

ja zawsze chciałam miec kręcone
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob paź 16, 2010 23:08 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

kociczka39 pisze:

A to tak chyba zawsze jest. Te kręcone chcą mieć proste i na odwrót. W każdym razie my idziemy spać, dobrej nocy wszystkim życzymy :))
Sylwia dodałam nowe fotki chłopców na dzieciach, jak chce to idź pooglądaj co Cię czeka w przyszłości ;) :lol:

maciejowa

Post » Sob paź 16, 2010 23:23 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

trawa11 pisze:
kociczka39 pisze:
trawa11 pisze:

niedoczekanie :twisted: :ryk:

Chyba bym PENKŁA :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob paź 16, 2010 23:24 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

maciejowa pisze:
kociczka39 pisze:

A to tak chyba zawsze jest. Te kręcone chcą mieć proste i na odwrót. W każdym razie my idziemy spać, dobrej nocy wszystkim życzymy :))
Sylwia dodałam nowe fotki chłopców na dzieciach, jak chce to idź pooglądaj co Cię czeka w przyszłości ;) :lol:

Ooooo,a dopiero niedawno tam byłam hihi
Spoko,wlezę jesio ras :wink:
Dobranocka Kaśś
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]