Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... badania krwi s.90

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 21, 2010 12:00 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

estre pisze:Cieszę się, że komuś wątek się przyda :D

no pewnie, ze sie przyda, a do tego jest ciekawy jak film grozy, bo nie wiadomo co za cholera powoduje te biegunki :twisted:

estre pisze:U nas też najpierw była poprawa po leczeniu na e. coli, myśleliśmy, że będzie spokój ale niestety nawróciło i było gorzej. No i ciągle jest.

ale jakies testy wykazaly, ze to wlasnie e.coli trzeba leczyc??

u nas ten metronidazol podawany byl w zalozeniu, ze to jakas nadwrazliwosc pokarmowa...

estre pisze:Ja też muszę zamówić jedzenie, ale wypłata w przyszłym tygodniu dopiero....

niestety ja tez pozno zamawialam z powodow niedoborow finansowych ;) juz 3 tyg moje ogonki sa pozbawione ulubionego pokarmu w sosie.... nie moge sie doczekac na ten pokarm, juz widze jak im sie beda uszka trzesly w trakcie szamania :D

estre pisze:Odnośnie banana, to myślałam, żeby proszek zmieszać z rozgniecionym bananem i podać ;) Ale to i tak może jutro dopiero.......

one jedzą banany?? 8O :mrgreen:

estre pisze:Wet zadowolony, że leki nie powodują pogorszenia samopoczucia, kazał podawać dalej.
Jemu różnicy nie robi, on nie musi kotów zmuszać do jedzenia tego paskudztwa ;)

no tak, grunt to zadowolony wet - fajnie, ze nie ma objawow ubocznych, ale ja tez nie wyobrazam sobie jakbym to swinstwo kotom podawala, niezle sobie radzisz, Estre, z wymyslaniem w co ten proszek wmieszac

moja Zorka nawet jak probiotyk jej dodalam do saszetki z sosem, to nie tknela, a probiotyk na pewno jest smaczniejszy niz ten ronidazol....

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro kwi 21, 2010 13:54 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

Już się śmiałam, że tu jak w CSI albo u House'a :lol:
Wyszły e. coli w grudniu w posiewie kału. Wyleczyłam. We wczorajszych wynikach posiewu, zresztą e. coli nie ma.

Prezes lubi banany :D

Muszę im to podawać, nie ma innej możliwości. Próbuję im tylko oszczędzić jak najbardziej stresu bo to jeszcze 12 dni...
Swoją drogą wydaje mi się, że rzadziej chodzą do kuwety...

Probiotyki zjadają już bez bicia :lol:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro kwi 21, 2010 14:00 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

estre pisze:Już się śmiałam, że tu jak w CSI albo u House'a :lol:
Wyszły e. coli w grudniu w posiewie kału. Wyleczyłam. We wczorajszych wynikach posiewu, zresztą e. coli nie ma.

Prezes lubi banany :D

Muszę im to podawać, nie ma innej możliwości. Próbuję im tylko oszczędzić jak najbardziej stresu bo to jeszcze 12 dni...
Swoją drogą wydaje mi się, że rzadziej chodzą do kuwety...

Probiotyki zjadają już bez bicia :lol:

Nareszcie coś ich zastopowało :1luvu:
Niemniej jednak :ok: :ok: :ok: :ok: nadal trzymam :mrgreen:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Śro kwi 21, 2010 18:48 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

Mam nadzieję, taką malutką, cichutką, że się wreszcie uda...

estre

Post » Śro kwi 21, 2010 18:59 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

Ojej... mam nadzieję, że lek pomoże. Zdrówko!

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro kwi 21, 2010 20:07 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

Z.FREUD - ojciec psychoanalizy :roll:
ESTRE - matka kupoanalizy :idea:

I, jak myślicie, kto za 100lat będzie we wszystkich encyklopediach :surprise:
Jasmina

Post » Śro kwi 21, 2010 20:12 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

Jasmina pisze:Z.FREUD - ojciec psychoanalizy :roll:

:ryk: :ryk: :ryk:
Estre oczywiście :ryk:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Śro kwi 21, 2010 21:20 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

jakie mądrale probiotyki jedzą sami :1luvu: kciuki :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw kwi 22, 2010 7:15 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

Jak się mają zasrańce na dzień dzisiejszy? :twisted:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Czw kwi 22, 2010 7:33 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

Jasmina pisze:Z.FREUD - ojciec psychoanalizy :roll:

8O 8O 8O

estre

Post » Czw kwi 22, 2010 7:34 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

alus1 pisze:jakie mądrale probiotyki jedzą sami :1luvu: kciuki :ok: :ok: :ok:

Nauczyły się :D
Za kciuki jak zwykle nie dziękuję, wiadomo :D

estre

Post » Czw kwi 22, 2010 7:37 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

kinga w. pisze:Jak się mają zasrańce na dzień dzisiejszy? :twisted:

Dobrze się mają. Całą noc rozrabiały :evil:

Dziś Prezesek dostał swoją porcję leku, ślinił się mocno, zmieszałam z pasztetem, wczoraj jednak lepiej było po zmieszaniu z pastą odkłaczającą... Ale jakoś zjadł, dostał potem sporo whiskasów do zajedzenia :D

Odnośnie Prezeska, kupy pojawiają się co 24h, co uważam za sukces. Dodatkowo są miękkie, a nie wodniste. Ale nie cieszmy się, co by nie zapeszać :D

U Chestera pewności nie mam. Ktoś mi ciągle podbiera jego kupy z kuwety :lol:

estre

Post » Czw kwi 22, 2010 7:47 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

1/dobę to faktycznie już fajnie. Nie cieszymy się ani trochę ale dobrze że coś drgnęło.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Czw kwi 22, 2010 7:59 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

Właśnie :D

Tak w ogóle, o co k... chodzi z tą pogodą??????!!!!!!
Jaki śnieg???????????
Kupiłam sobie już wszystkie roślinki na balkon, wysiałam, przedwczoraj przesadzałam marterytki i śnieg????????

estre

Post » Czw kwi 22, 2010 8:42 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

hejka :1luvu:
Estre a Twoja noga jak się miewa?????
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

[poprzednia][następna]