Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 30, 2009 20:59 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

Tyzma pisze:ja to bym zdjęcia poglądowe chciała - jakoś tak społeczeństwo obrazkowe :oops:

a co mam pokazać ściereczki czy mycie rąk :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon lis 30, 2009 21:01 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

alus1 pisze:
Tyzma pisze:ja to bym zdjęcia poglądowe chciała - jakoś tak społeczeństwo obrazkowe :oops:

jak dla mnie wszystko - obrazek opis, obrazek opis :mrgreen:

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Pon lis 30, 2009 21:02 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

alus1 pisze:

Proponuję całość pokazać. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lis 30, 2009 21:03 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

alus1 pisze:A na koniec bonus. Widziałam kilka reklam mydełek metalowych które usuwają zapachy z naszych dłoni. Są wykonane z metalu i faktycznie niesamowicie usuwają zapach cebuli, czosnku czy ryby. Ale nie trzeba tego kupować wystarczy użyć naszego kranu który mamy w kuchni on tez jest z metalu i doskonale spełnia tę funkcję, a i można tez wytrzeć ręce o metalowy zlew jeżeli taki macie. Zobaczycie już nigdy nie będą Wam dłonie śmierdziały po kuchennych pracach
cdn...

Ja bym chciala te mydełka zobaczyć. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lis 30, 2009 21:07 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ściereczki na przykład:
http://allegro.pl/item822112254_magiczn ... _4szt.html
a tutaj miotełka choć dość drogo a rossmanie jest znacznie tańsza
http://allegro.pl/item831768167_pronto_ ... znika.html
no a kranu chyba nie muszę pokazywać :mrgreen:

alus1

Post » Pon lis 30, 2009 21:09 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

kalair pisze:
alus1 pisze:A na koniec bonus. Widziałam kilka reklam mydełek metalowych które usuwają zapachy z naszych dłoni. Są wykonane z metalu i faktycznie niesamowicie usuwają zapach cebuli, czosnku czy ryby. Ale nie trzeba tego kupować wystarczy użyć naszego kranu który mamy w kuchni on tez jest z metalu i doskonale spełnia tę funkcję, a i można tez wytrzeć ręce o metalowy zlew jeżeli taki macie. Zobaczycie już nigdy nie będą Wam dłonie śmierdziały po kuchennych pracach
cdn...

Ja bym chciala te mydełka zobaczyć. :mrgreen:

a prosze bardzo ale ja nie posiadam kran wystarczy :mrgreen:
http://allegro.pl/item827687507_mydlo_m ... ml#gallery

alus1

Post » Pon lis 30, 2009 21:13 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

Ale fajne! A używasz? Dziala?
Swoją drogą, to chyba wątek kocio-kulinarno-sprzątający! :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lis 30, 2009 21:15 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

no widzisz i teraz jako wzrokowiec nie muszę męczyć głowy nad zapamiętaniem nazwy tylko idę i biorę z półki :mrgreen:

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Pon lis 30, 2009 21:18 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

Używam ściereczek z mikrofibry od bardzo dawna .Reszty jeszcze nie próbowałam :roll: Ale ciekawie to wygląda :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon lis 30, 2009 21:19 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

kalair pisze:Ale fajne! A używasz? Dziala?

fajne mydełko czy ściereczki itp... :wink:
mydełko ma mój tato ale ja nie używam w domu bo starczy kran ze stali nierdzewnej lub chochelka czy coś takiego a działać działa, opisuję tu tylko rzeczy których używam i są sprawdzone :D
oj czepiasz się drobiazgów, przecie nie mam gdzie napisać że sprzątający bo miejsca brakuje :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pon lis 30, 2009 21:21 przez alus1, łącznie edytowano 1 raz

alus1

Post » Pon lis 30, 2009 21:20 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

alus1 pisze:
kalair pisze:Ale fajne! A używasz? Dziala?

fajne mydełko czy ściereczki itp... :wink:
mydełko ma mój tato ale ja nie używam w domu bo sytarczy kran ze stali nierdzewnej lub chochelka czy coś takiego a działać działa, opisuję tu tylko rzeczy których używam i są sprawdzone :D
oj czepiasz się drobiazgów, przecie nie mam gdzie napisać że sprzątający bo miejsca brakuje :mrgreen:

Ja się nie czepiam, tylko chcę być dokładna. :mrgreen: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lis 30, 2009 21:21 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

amyszka pisze:Używam ściereczek z mikrofibry od bardzo dawna .Reszty jeszcze nie próbowałam :roll: Ale ciekawie to wygląda :wink: :lol:

Amyś ja też od bardzo dawna ale niektóre ciotunie nie znają :mrgreen:

alus1

Post » Pon lis 30, 2009 21:40 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

Mikrofibry też używam :D , a ręce chyba wygodniej o zlew, jeśli matowy - śladów nie widać, a kran by potem trzeba ściereczką :mrgreen: .
Miotełkę sobie kupię, bo nie znam. Czyszczenie książek to... :evil:
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Pon lis 30, 2009 21:54 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

Monostra pisze:Mikrofibry też używam :D , a ręce chyba wygodniej o zlew, jeśli matowy - śladów nie widać, a kran by potem trzeba ściereczką :mrgreen: .
Miotełkę sobie kupię, bo nie znam. Czyszczenie książek to... :evil:

polecam, tak książki powalają, obiecałam sobie, że jak będę robiła biblioteczkę będzie z drzwiczkami przeszklonymi żeby kurz się nie zbierał :mrgreen:

alus1

Post » Pon lis 30, 2009 22:11 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

Już mam miotełkę i jutro będę jej używać :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

[poprzednia][następna]