Tyzma pisze:ja to bym zdjęcia poglądowe chciała - jakoś tak społeczeństwo obrazkowe
a co mam pokazać ściereczki czy mycie rąk

Moderator: Estraven
Tyzma pisze:ja to bym zdjęcia poglądowe chciała - jakoś tak społeczeństwo obrazkowe
alus1 pisze:Tyzma pisze:ja to bym zdjęcia poglądowe chciała - jakoś tak społeczeństwo obrazkowe
alus1 pisze:Tyzma pisze:ja to bym zdjęcia poglądowe chciała - jakoś tak społeczeństwo obrazkowe
alus1 pisze:A na koniec bonus. Widziałam kilka reklam mydełek metalowych które usuwają zapachy z naszych dłoni. Są wykonane z metalu i faktycznie niesamowicie usuwają zapach cebuli, czosnku czy ryby. Ale nie trzeba tego kupować wystarczy użyć naszego kranu który mamy w kuchni on tez jest z metalu i doskonale spełnia tę funkcję, a i można tez wytrzeć ręce o metalowy zlew jeżeli taki macie. Zobaczycie już nigdy nie będą Wam dłonie śmierdziały po kuchennych pracach
cdn...
kalair pisze:alus1 pisze:A na koniec bonus. Widziałam kilka reklam mydełek metalowych które usuwają zapachy z naszych dłoni. Są wykonane z metalu i faktycznie niesamowicie usuwają zapach cebuli, czosnku czy ryby. Ale nie trzeba tego kupować wystarczy użyć naszego kranu który mamy w kuchni on tez jest z metalu i doskonale spełnia tę funkcję, a i można tez wytrzeć ręce o metalowy zlew jeżeli taki macie. Zobaczycie już nigdy nie będą Wam dłonie śmierdziały po kuchennych pracach
cdn...
Ja bym chciala te mydełka zobaczyć.
kalair pisze:Ale fajne! A używasz? Dziala?
Swoją drogą, to chyba wątek kocio-kulinarno-sprzątający!![]()
alus1 pisze:kalair pisze:Ale fajne! A używasz? Dziala?
Swoją drogą, to chyba wątek kocio-kulinarno-sprzątający!![]()
fajne mydełko czy ściereczki itp...![]()
mydełko ma mój tato ale ja nie używam w domu bo sytarczy kran ze stali nierdzewnej lub chochelka czy coś takiego a działać działa, opisuję tu tylko rzeczy których używam i są sprawdzone![]()
oj czepiasz się drobiazgów, przecie nie mam gdzie napisać że sprzątający bo miejsca brakuje
amyszka pisze:Używam ściereczek z mikrofibry od bardzo dawna .Reszty jeszcze nie próbowałamAle ciekawie to wygląda
![]()
Monostra pisze:Mikrofibry też używam, a ręce chyba wygodniej o zlew, jeśli matowy - śladów nie widać, a kran by potem trzeba ściereczką
.
Miotełkę sobie kupię, bo nie znam. Czyszczenie książek to...
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 85 gości