kiche_wilczyca pisze:
Duuuuża jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kiche_wilczyca pisze:
szybenka pisze:kiche_wilczyca pisze:
Duuuuża jest
magdaradek pisze:hahaha ale grucha![]()
![]()
![]()
jerzykowka pisze:Tak, tak - grucha, ale śliczna![]()
Może "ścieżka zdrowia" z szalonym Sylwusiem dobrze jej zrobiPewnie ją króffka rozrusza
kiche_wilczyca pisze:oj tak, przeurocza. Przytula się, mizia, mrrrrrrrrrrruuuuuuczy, a za chwilę wywija kitą i wali łapami, bo niechcący się jej dotknęło nie tam, gdzie sobie życzyła. Ale baba się rozkręca i zaczyna interesować się światem poza kuchnnią. Miśkę wczoraj ofuczała..........po dłuższym zastanowieniu się, jak ma tą czarną zmorę potraktować. Potem uciakła pod mikrofalę i nafuczła na mnie, jakby to moja wina była, że czarna Miśka się na nią popatrzyła
![]()
gosiaa pisze:kiche_wilczyca pisze:oj tak, przeurocza. Przytula się, mizia, mrrrrrrrrrrruuuuuuczy, a za chwilę wywija kitą i wali łapami, bo niechcący się jej dotknęło nie tam, gdzie sobie życzyła. Ale baba się rozkręca i zaczyna interesować się światem poza kuchnnią. Miśkę wczoraj ofuczała..........po dłuższym zastanowieniu się, jak ma tą czarną zmorę potraktować. Potem uciakła pod mikrofalę i nafuczła na mnie, jakby to moja wina była, że czarna Miśka się na nią popatrzyła
![]()
Jak się zmieściła POD mikrofalą![]()
![]()
kiche_wilczyca pisze:oj, ale wy czepliwe jędze jesteście![]()
![]()
Przed mikrofalę, PRZED![]()
a żeby troszkę odpocząć od gruchy to zdjęcie Krzykacza, i proszę się zachwycać
Georg-inia pisze:gosiaa pisze:kiche_wilczyca pisze:oj tak, przeurocza. Przytula się, mizia, mrrrrrrrrrrruuuuuuczy, a za chwilę wywija kitą i wali łapami, bo niechcący się jej dotknęło nie tam, gdzie sobie życzyła. Ale baba się rozkręca i zaczyna interesować się światem poza kuchnnią. Miśkę wczoraj ofuczała..........po dłuższym zastanowieniu się, jak ma tą czarną zmorę potraktować. Potem uciakła pod mikrofalę i nafuczła na mnie, jakby to moja wina była, że czarna Miśka się na nią popatrzyła
![]()
Jak się zmieściła POD mikrofalą![]()
![]()
wpełzła?albo to nie mikrofala ino piec do pizzy, a Kiche tak dla niepoznaki tylko eufemizmów używa
kiche_wilczyca pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google Adsense [Bot], jolabuk5 i 441 gości