_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Troszkę kombinacji ale w końcu sposobem wstawiam zdjęcia z wynikami kotów i wpis z książeczki zdrowia Franusia,
Wystarczy kliknąć to się otworzą duże w nowym oknie
Kochana niczego więcej Ci nie życzę, bo masz Dużą, która dba o Was najlepiej na świecie
Aniu, fontanna genialna!!!
Co do wyników, rzuciły mi się w oczy eozynofile, szczególnie wysokie u Bogusi, ona jest alergiczką? czy może jednak jakies robale się przyplątały?
Niunia fajnie wpisana: Cudna Niunia
Aniu, to Franek dostaje progesteron? no bo ten lek depo promone, to srodek antykoncepcyjny dla kotek. Musze poczytać o tej terapii, nie słyszałam nigdy.
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Aniu, powiem szczerze, ze nie wiem, jak jest z normami i jednostkami. U nas, jak dostajemy wydruk z aparatu, to eozynofile się tylko u Zuli pojawiają i to dość wysokie, ale to zrozumiałe, u innych kotów ich nie ma wcale, raz były u Meli, ale po odrobaczaniu znów ich nie było. Nie wiem, inne aparaty, inne jednostki?
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!