» Pt sty 29, 2010 18:06
Re: P-ń Kurczak 3łapek - moje pierwsze święta z Chudym :)))
Hej tym razem trochę wcześniej bo widzimy, że nie możecie się doczekać. U nas po staremu, Kurczak jest niezwykle zainteresowany śniegiem i długo patrzy przez okno co to pada w jego stronę. Ma też nowy rytuał co rano kiedy już wstanę po jego śniadaniu oczywiście podbiga do balkonu i głośno miauczy do czasu aż się go nie otworzy, następnie wychodzi na niego na ok 10-30 sekund po czym chyba najszybciej jak potrafi wbiega do ciepłego jeszcze łóżka. Mina jak wtedy ma jest nepowtarzalna, właściwie jest to uśmich "pełną gębą". Natomiast w ciągu dni dzielnie okupuje swój fotel, który stoi przy samym kaloryferze. Jeśli chodzi o towarzysza dla Kurczaka sprawa została przesunięta w czasie ze względu na to iż straciłem pracę i jestem w trakcie jej poszukiwania, a jestem taki typem człowieka, ktory nie podejmuje tak poważnnych decyzji kiedy nie ma praktycznie 100% pewności, że wszystkiemu podoła. Jeżeli ktoś z Was słyszałby o jakiejś pracy najlepiej przedstawiciela bo w tym mam kilkuletnie doświadczenie będę wdzięczny za jakiś namiar. Ale ze spokojem Kurczakowi na pewno nieczego nie zabraknie, a przynajmniej mamy teraz więcej czasu dla siebie.
Pozdrowionka Kurczak i Chudy