Aisha-ma super dom u kotoli :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 18, 2009 15:39 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

Witajcie :D
Zaglądam po dłuzszej nieobecnosci i oczom nie wierze! 8O
Czy to naprawde Aisha?
Obrazek

Ależ dziewczyna wypiekniała! Cudna! i taka zadowolona :D
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pt wrz 18, 2009 22:45 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

A więc mam dobre wieści :mrgreen: w czasie pracy zadzwonił do mnie tata mojej uczennicy, której zaproponowałam zwierzaka, i powiedział, że on przygarnie ode mnie moje małe kocie :ryk: uradowana prosto po pracy pojechałam wyłapać dzikuska. Zajęło mi to 5 minut 8O kota złapałam na oczach jej matki, ale wcale nie protestowała :!: Aktualnie kot już jest u mnie, na początku bardzo się bał, potem zjadł, potem pił, a potem to juz było tylko jeszcze lepiej. Wzięłam go/ją na ręce a to cudo zaczęło mruczeć i przytulać się :ryk: bawi się ale jeszcze wciąż boi się. Zsikał się w kąt, to postawiłam w to miejsce kuwetę, do której po kilku chwilach załatwił się znowu. Jutro po południu przekazuję kota nowym Dużym. Kazali mi nie jechać do weta bo chcą się sami tym zająć :D Jutro zdam relacje co i jak. Oby wszystko zakończyło się szczęśliwie, proszę trzymać kciuki :!:
Obrazek Obrazek

Kotola

Od: Pt mar 06, 2009 21:38

Post » Pt wrz 18, 2009 22:46 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

Witajcie :D
Zaglądam po dłuzszej nieobecnosci i oczom nie wierze! 8O
Czy to naprawde Aisha?

Tak to naprawdę Aisha :ryk: w rzeczywistości jest jeszcze piękniejsza :kotek:
Ostatnio edytowano Pt wrz 18, 2009 22:48 przez Kotola, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Kotola

Post » Pt wrz 18, 2009 22:48 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

Aha zapomniałam napisać. Aisha zareagowała na nowego tymczasowego domownika agresywnie :? zaczęła syczeć. Potem juz się tylko przyglądała, ale dalej wrogo nastawiona. CHyba przekonaliśmy się, że faktycznie jedynaczką musi pozostać.
Obrazek Obrazek

Kotola

Post » Sob wrz 19, 2009 2:59 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

Aisha jak moja Pecia chce mieć Dużych tylko dla siebie.
Już się nie mogę doczekać wieści o kociaku.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob wrz 19, 2009 5:20 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

:ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob wrz 19, 2009 14:32 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

Dziś Czaruś (tak go nazwaliśmy) trafił do nowego domku. Przyjechała po niego cała rodzinka i była nim zauroczona. Był troszkę przestraszony, ale wiedział, że czeka go coś dobrego. Był u mnie niecałą dobę, a juz się do niego przywiązałam. Jest bardzo grzeczny, lubi się bawić i spać na kolanach. Idealny kot :mrgreen: Troszkę mi smutno, że maleństwo nie jest już u mnie. Chyba się do tego nie nadaję ... :?

Aisha nadal obrażona na wszystkich 8O
Obrazek Obrazek

Kotola

Post » Sob wrz 19, 2009 15:46 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

:ok:
jakby jeszcze ktoś jakiegoś chciał, to Justa pewno da :twisted:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob wrz 19, 2009 19:17 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

Aisha to zazdrosnica i tyle :D
Ciesze sie, ze znalazl sie domek dla malego kiciusia. Oby madry i odpowiedzialny. Zgadzam sie, ze Justy lepiej juz nie dokacac. Natomiast jesli ktos na kotka chetny-u niej jest w czym wybierac ;) Nawet moga sie znalezc takie nieco charakterne jak Aishunia :D

Kotola, nie przejmuj sie. Poswieccie jej teraz mnooooooooostwo czasu i uwagi (wiecej niz zwykle) to szybko jej przejdzie :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob wrz 19, 2009 20:55 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

izydorka pisze::ok:
jakby jeszcze ktoś jakiegoś chciał, to Justa pewno da :twisted:

u Justy koty do wyboru do koloru, tylko brać i adoptować

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Śro wrz 23, 2009 10:03 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

Moi drodzy Czaruś ma się świetnie w nowym domu. Po wizycie u weterynarza okazało się, że to zdrowy chłopczyk. Nowy domek jest nim oczarowany. Najwięcej radości sprawił gdy Duzi oglądali mecz piłki nożnej, a ten wariat łapał piłkę biegającą po ekranie :ryk: Pierwszą noc spędził pod kołderką przytulony do swego Dużego. No jest cuuuudnie :mrgreen:

Niestety okazuje się, że to nie jedyne kocię. W niedzielę kotka przyprowadziła kolejnego malucha, a wczoraj dowiedziałam się, że w piwnicy są jeszcze dwa kocięta. Ja nie mogę im stworzyć DT moja Aisha nie zniesie tego. Dlatego gdyby ktoś mógł je przygarnąć obiecuję pomoc. W innym przypadku kotki spędzą zimę na dworze, bo piwnice wkrótce będą zamykane :crying: Chcę do zimy wysterylizowac kocie mamy ale najpierw trzeba się zając ich małymi :(
Obrazek Obrazek

Kotola

Post » Śro wrz 23, 2009 10:19 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

Kotola pisze: W niedzielę kotka przyprowadziła kolejnego malucha, a wczoraj dowiedziałam się, że w piwnicy są jeszcze dwa kocięta. Ja nie mogę im stworzyć DT moja Aisha nie zniesie tego. Dlatego gdyby ktoś mógł je przygarnąć obiecuję pomoc. W innym przypadku kotki spędzą zimę na dworze, bo piwnice wkrótce będą zamykane :crying: Chcę do zimy wysterylizowac kocie mamy ale najpierw trzeba się zając ich małymi :(

Super kotola :ok:

czyli w sumie są jeszcze 3 maluchy, tak?

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro wrz 23, 2009 11:23 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

Kotola a może dasz radę obfocić maluchy.... obiecuję zrobić im allegro
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Śro wrz 23, 2009 14:36 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

uuups, no to mamy problem :oops: Zeby Aisha "pozwolila" chociaz na TDT to juz by bylo cos... Kotola, a rodzice by nie mogli przygarnac choc na TDT? chociaz wlasnie na zime?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro wrz 23, 2009 18:06 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

Kociara a może u Ciebie są jakieś szanse na malutki TDT?
Biedne kociaste.

Petka

[poprzednia][następna]