Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 10, 2009 8:00 Re: G&K- Klemcio chory, krew pobrana, czekamy na wyniki...

Mocne, mocne, mocne kciuki!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Czw wrz 10, 2009 8:01 Re: G&K- Klemcio chory, krew pobrana, czekamy na wyniki...

dziękujemy za kciuki :D
Myszeńk@, odessij Zeldę i po kłopocie. W razie co, do nas do firmy przywieźli taki system odsysający, ze 20 kW mocy ma, więc nie ma bata, da radę kłakom Zeldy. Gorzej jak kotę przenicuje na drugą stronę :roll: ;)

aha, nie pochwaliliśmy się jeszcze... oprócz normalnych zachwytów obu Cioć, Klemciowi zostały różnież zadane trzy pytania co najmniej nie na miejscu:
Pytanie 1: dlaczego ma łysy brzuszek?
Pytanie 2: dlaczego jest tak upasiony, że aż ma łysy brzuszek?
Pytanie 3: ile waży?
po czym, wbrew prostestom własnym i pańci, Klemcik został postawiony na wadze... Waży 5 kg :oops: Kiedy miał jeszcze płuca (i to wypełnione ropą, czyli ciężkie ;) ) ważył 4 kg... Ciocie kazały odchudzić kota :crying:

z niecierpliwością czekamy na wyniki krwi. Pocieszam się, że skoro Klemcio utył, to chyba ma mu się na życie, co?
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw wrz 10, 2009 8:14 Re: G&K- Klemcio chory, krew pobrana, czekamy na wyniki...

Georg-inia pisze:Pytanie 1: dlaczego ma łysy brzuszek?

:ryk:
ach te Ciocie :D

Malati

Post » Czw wrz 10, 2009 9:28 Re: G&K- Klemcio chory, krew pobrana, czekamy na wyniki...

Klemcio tłuścioch, Klemcio tłuścioch :ryk: :roll:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw wrz 10, 2009 9:57 Re: G&K- Klemcio chory, krew pobrana, są wyniki...

Inga...?

Malati

Post » Czw wrz 10, 2009 10:02 Re: G&K- Klemcio chory, krew pobrana, są wyniki...

Malati pisze:Inga...?

Się obraziła, że się nabijasz z Leśnego Rzeszowskiego... :roll:

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Czw wrz 10, 2009 10:03 Re: G&K- Klemcio chory, krew pobrana, są wyniki...

dzwoniła przed chwilą CoolCaty - dziękuję za tak szybką informację :love:

przyszły wyniki Klemcia:
mocznik - 70
kreatynina - 1,72
:dance: :dance2: spadły 8O same 8O ostatnio było 85 i 2,1 o ile pamiętam, sprawdzę w domu.
wątrobowe też podobno w miarę, coś tam CC napominała, że morfologia może nie do końca, ale jak dostanę papier w swoje łapy, to będziem patrzeć w Mondrom Książkę. Martwi mnie bardzo wysokie OB - 50 :(
nie wiem, jak to jest u zwierzaków, cholerka. U ludzi trzycyfrowe oznacza nowotwór właściwie na pewno... tu jest dwucyfrowe, ale powinno go nie być prawie wcale, norma chyba jest do 5 :( stan zapalny jest, wiadomo, ale aż taki?...?

Georg-inia

Post » Czw wrz 10, 2009 10:05 Re: G&K- Klemcio chory, krew pobrana, są wyniki...

No rzesz pisz kobieto co z tymi wynikami, bo pracować nie mogę :evil:

Tyle dobrego, że nowe forum pokazuje, że jakis post się między czasie wpisał. :D

Super, że wyniki nerkowe są fajne, a z tym OB to sama piszeszw tytule, że Klemcio chory to i OB wysokie.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw wrz 10, 2009 10:09 Re: G&K- Klemcio chory, krew pobrana, są wyniki...

Inga przy nerkach OB bucha wysoko w górę.

Qua miał powyżej 100, Bestia też, kurcze, kurcze bo ja to miałam tłumaczone ale żem zapomniała :?

Malati

Post » Czw wrz 10, 2009 10:17 Re: G&K- Klemcio chory, krew pobrana, są wyniki...

Malati pisze:Inga przy nerkach OB bucha wysoko w górę.

Qua miał powyżej 100, Bestia też, kurcze, kurcze bo ja to miałam tłumaczone ale żem zapomniała :?

cholera, ale nerkowe ok są :? ostatnio, jak były podwyższone, to robiliśmy pierwiastki, żeby mieć pełniejszy obraz, czy coś się nie zaczyna dziać. Pierwiastki były w porządku, więc teraz nie robiliśmy, chcieliśmy sprawdzić ogólne nerkowe.

Ja już nic nie wiem i nic nie rozumiem, Boże, jaka ja jestem głupia, nooo :crying: tym bardziej, ze mi się miesza z ludzkimi cały czas, sama miałam OB 47, jak się okazało, z powodu bolącego zepsutego zęba...

Georg-inia

Post » Czw wrz 10, 2009 10:42 Re: G&K- Klemcio chory, krew pobrana, są wyniki...

Inga, wyniki nerkowe bardzo dobre!!! Tylko co z tym stanem zapalnym, skąd taki wynik :?
Mam nadzieje, ze to tylko jakas niegroźność!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inga, nie wolno Ci zaraz myslec o nowotworze (chociaz wiem, ze to baaardzo trudne), plisss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kciukasy przeogromne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw wrz 10, 2009 10:49 Re: G&K- Klemcio chory, krew pobrana, są wyniki...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
i bez żadnych sRaków wymyślania
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw wrz 10, 2009 12:27 Re: G&K- Klemcio chory, krew pobrana, czekamy na wyniki...

Georg-inia pisze:aha, nie pochwaliliśmy się jeszcze... oprócz normalnych zachwytów obu Cioć, Klemciowi zostały różnież zadane trzy pytania co najmniej nie na miejscu:
Pytanie 1: dlaczego ma łysy brzuszek?
po czym, wbrew prostestom własnym i pańci, Klemcik został postawiony na wadze... Waży 5 kg :oops: Kiedy miał jeszcze płuca (i to wypełnione ropą, czyli ciężkie ;) ) ważył 4 kg... Ciocie kazały odchudzić kota :crying:

:ryk: :ryk: :ryk:

Na wynikach się kompletnie nie znam więc nic mądrego nie napiszę :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw wrz 10, 2009 18:38 Re: G&K- Klemcio chory, krew pobrana, są wyniki...

Co powiedziala CC na ten wysoki opad?
Bardzo się cieszę, że biochemia taka ładna :D .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw wrz 10, 2009 18:44 Re: G&K- Klemcio chory, krew pobrana, są wyniki...

Paskudne to OB,ale moze to silny stan zapalny????-tylko czego?
Ja przy stanie zapalnym dziąseł miałam 80!

I błagam-nie myśl o najgorszym!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia][następna]