Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 22, 2009 22:12

Qurczę, czyta się to jak scenariusz jakiegoś filmu sensacyjnego - już nie mogę się doczekać następnego odcinka ... :wink: :D
Obrazek

Marcellina

Od: Nie sie 05, 2007 12:29

Post » Sob maja 23, 2009 9:41

ARNOLDowa super pisze :)
Zawsze czekam na nowe odcinki!

A ten ostatni to dopiero dawka humoru.
:ryk: :ryk: :ryk:

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Sob maja 23, 2009 17:22

Witajcie Kochani!
Trochę nas tu nie było, bo musiałam załatwiać transfuzję i Virbagen dla Psotusia, a poza tym nie dostawałam powiadomień. Niemniej jednak, meldujemy się ponownie i pozdrawiamy Jego Wysokość (Puszystość :?: ) Guido oraz całą Familiję :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 23, 2009 19:15

Witamy ponownie.Mam nadzieje,ze wszystko co najgorsze za wami .Zdrowka dla Psotusia od jego kolezkow-watazkow.

ARNOLD

Od: Czw gru 18, 2008 12:31

Post » Sob maja 23, 2009 21:34

ARNOLD pisze:Witamy ponownie.Mam nadzieje,ze wszystko co najgorsze za wami .Zdrowka dla Psotusia od jego kolezkow-watazkow.

Bardzo bym tego chciała.
Pozdrawiamy naszą gromadką! :love:

Erin

Post » Nie maja 24, 2009 23:24

Niedzielny wieczor,leniuchujemy sobie .Na kanapie cielska kocie ,rozciagniete w malowniczych pozach,ciezko spia,chrapia wrecz.Nagle materializuje sie Pogromca Guido z mina pt. ,,ja tez chce na kanape ,,,.Z wrodzona sobie gracja i lekkoscia kulawego slonia gramulda sie na kanape.I zaczyna sie moscic.Ale boczek nie ten,tutaj za ciasno,tam kolderka za bardzo zrolowana,w innym miejscu za mocno swieci swiatlo.Nieszczesliwy Guidunio ciezko wzdycha i ...jak nie przywali z liscia po lbie Dudkowi,zajmujacemu najlepsze miejsce .Dudus prasnal o podloge i w tym momencie sie obudzil ,a Agresor w tym czasie wygodnie ulozyl sie na jego miejscu ,przymyka wlasnie oczka i planuje zasnac.Ale nie wiem,czy mu pozwole,jakas sprawiedliwosc musi byc na tym swiecie.

ARNOLD

Post » Pon maja 25, 2009 6:43

ARNOLD pisze:Niedzielny wieczor,leniuchujemy sobie .Na kanapie cielska kocie ,rozciagniete w malowniczych pozach,ciezko spia,chrapia wrecz.Nagle materializuje sie Pogromca Guido z mina pt. ,,ja tez chce na kanape ,,,.Z wrodzona sobie gracja i lekkoscia kulawego slonia gramulda sie na kanape.I zaczyna sie moscic.Ale boczek nie ten,tutaj za ciasno,tam kolderka za bardzo zrolowana,w innym miejscu za mocno swieci swiatlo.Nieszczesliwy Guidunio ciezko wzdycha i ...jak nie przywali z liscia po lbie Dudkowi,zajmujacemu najlepsze miejsce .Dudus prasnal o podloge i w tym momencie sie obudzil ,a Agresor w tym czasie wygodnie ulozyl sie na jego miejscu ,przymyka wlasnie oczka i planuje zasnac.Ale nie wiem,czy mu pozwole,jakas sprawiedliwosc musi byc na tym swiecie.

:ryk: :ryk: :ryk:
O ja pierdziu ... Guido, ale z Ciebie bandyta :roll: :D

Erin

Post » Pon maja 25, 2009 8:08

W przypadku Guidoniusza nie mowy o żadnej sprawiedliwości.

violavi

Post » Pon maja 25, 2009 15:58

violavi pisze:W przypadku Guidoniusza nie mowy o żadnej sprawiedliwości.

W przypadku Guidoniusza mowa jest o tylko jednej sprawiedliwości - Guidowej! :D
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon maja 25, 2009 17:04

Boo77 pisze:
violavi pisze:W przypadku Guidoniusza nie mowy o żadnej sprawiedliwości.

W przypadku Guidoniusza mowa jest o tylko jednej sprawiedliwości - Guidowej! :D

Bardzo trafne spostrzeżenie :ok: :D

Erin

Post » Wto maja 26, 2009 23:17

Zyjemy,wszyscy zdrowi-za wyjatkiem piegowatego ,bo on alergik na topole-ale jak zwykle w tygodniu zajeci po uszy.Tzn. ja jestem zajeta,bo synkowie i coreczki niekoniecznie.Chociaz przepraszam,zajeci szkoleniem umiejetnosci lowieckich.Umiejetnosci chyba wieksze,sadzac po owadzich zwlokach,a przemeblowanie przy okazji tez zrobione.W koncu komu potrzebne np. lampki,piloty do telewizora albo wiszace firanki.

ARNOLD

Post » Śro maja 27, 2009 10:57

O, to dokładnie tak jak u nas! :D
Pańcia najwyraźniej nie ma nic ciekawszego do roboty, poza sprzątaniem porozalanych rzeczy, zbieraniem kłaków po bijaktykach i temu podobne :roll: A najlepszą zabawą jest nowa gra pt. zwędzimy np. pomiodora i poturlamy go sobie po podłodze :twisted: :wink:

Pozdrawiamy serdecznie naszą gromadką :)

Erin

Post » Czw maja 28, 2009 23:49

O,z pomidorem to ciezka sprawa.A wlasciwie z cala ukradziona zywnoscia.Ja czesto ja znajduje po zapachu,a wlasciwie smrodku-jak sie juz zepsuje w jakims zakamarku,najczesciej pod brodzikiem .Guidencjo zdobyl nowa sprawnosc-jak to zuch-Wypychacz Kolankowy.Doszedl do perfekcji w zrzucaniu konkurencji z moich kolan tak,ze konkurencja nawet nie ma pretensji.Przychodzi i na poczatku z poziomu podlogi dokonuje lustracji i obmysla taktyke.Potem,niby mimochodem,przypadkiem calkiem,wskakuje na kanape obok mnie. Dla zmylenia przeciwniki niedbale sie umyje,przy tym niby przypadkiem stawia lapska na kolana z mina ,,O,ale niespodzianka ,,Potem ,uzywajac swojego miesnia piwnego gigantycznych rozmiarow,stopniowo poszerza swoje terytorium zdobyte na kolankach ,sapiac,,,Przepraszam,przepraszam,ale widzicie wszyscy jaki jestem duzy i sie nie mieszcze.O ja nieszczesnik !,, Reszta siedzacych dla swietego spokoju zlazi z kolan w akcie milosierdzia,a Zdobywca Kolanek z dumna mina i cynicznym usmieszkiem,,Ale glupole,znowu dali sie nabrac !,, mosci sie wygodnie.Ale ja mu powtarzam,ze fortuna kolem sie toczy,zdarzaja sie zamachy stanu i akty sprawiedliwosci dziejowej.Miesien piwny Zdobywcy bedzie do podziwiania w cudnym ujeciu ,jak tylko przepakuje fotki .

ARNOLD

Post » Pt maja 29, 2009 8:36

A to spryciarz :lol:

violavi

Post » Sob maja 30, 2009 15:46

Dziś mi nie wyszło :(
Ale, Panowie - szykować się proszę na jutro :D
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41