Bazyli&Mila, watek absolutnie optymistyczny

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 24, 2009 1:34

no najblizszy wyjazd szykuje mi sie na Boze Narodzenie, a do tego czasu bedziemy dalej trenowac ja refleks w lapaniu a Milka techniki relaksacyjne

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Wto lut 24, 2009 19:30

A już niedługo będzie na odwrót, Ty będziesz uciekac przed czułościami futerek :lol:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro lut 25, 2009 17:40

trzymam za to kciuki :ok:
:D
w końcu chyba futro może uwierzyć czlowiekowi
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro lut 25, 2009 21:04

siedzimy cichutko ale caly czas śledzimy Wasz wątek:)
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pt lut 27, 2009 21:43

hmmm, nic nowego?
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pt lut 27, 2009 21:44

Bazylku! Milu!

Czyżby Duża Was nie dopuszczała do komputera? :twisted:

milenap

Post » Pt lut 27, 2009 21:45

Może awaria kompa? :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt lut 27, 2009 21:46

Małgosiu-czyżby snieg Was zasypał? 8O
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lut 27, 2009 21:54

Ogłaszamy bunt!!! :evil:

My chcemy nowych wieści i fotek Bazyla i Mili!!! :twisted:

milenap

Post » Pt lut 27, 2009 22:55

Obrazek
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pt lut 27, 2009 23:01

Obrazek

milenap

Post » Sob lut 28, 2009 5:09

Oj awaria, awaria ale nie kompa tylko Duzej Obrazek Od dwoch dni chodze nacpana jak rasowy narkoman, bo choc dopadlo mnie jakies wirusisko to do pracy isc musialam malo tego jeszcze wszyscy mieli byc przekonani ze jestem zdrowa jak szczypiorek i wrecz w kwitnacej formie. Jak juz wracalam to mialam sile tylko aby dowlec sie do wyrka i pasc. No ale przeciez odkad mam te dwa pasozyty na stanie tak zwany swiety spokoj stal sie pojeciem wrecz obcym. Pasc sobie na wyrko to owszem mozna ale na tym sie konczy. Bazyli nauczyl sie zawodzic jak pijana diva operowa w polaczeniu z przekupa straganowa Obrazek Koty chyba nie maja za grosz tak zwanego sluchu juz wiem dlaczego sie mowi kocia muzyka, tego nie da sie sluchac. Mila natomiast bierze mnie na babe koscielna i udaje ze sie modli o moje nawrocenie

Obrazek

albo na paralityka z atakiem padaczki i skacze mi nad glowa na oparciu kanapy

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Od czasu jak zamknelam Bazylego raz w szafie a raz w lazience, a ta pierdolka zamiast drzec jape wydawala sie calkiem zadowolona jak go juz znalazlam, zawsze licze do dwoch ogonow przed wyjsciem. A przeciez drzec jape to Bazyli potrafi koncertowo, ale tylko jak ja usiluje odpoczac po pracy bo wtedy mamy jakos zawsze sprzecznosc interesow. On uwaza ze ja powinnam odpoczywac czynnie ganiajac za pileczkami – a kto tu sie odchudza to nie mnie zwisa brzucholec. No i wczoraj nie udalo mi sie policzyc nawet do jednego. Stalam juz w drzwiach zaladowana w tone najcieplejszych ciuchow (znowu jest -15 i polarny wiatr), wolajac, ciumkajac, kiciajac, zasapalam sie i spocilam od tego lazenia z kata w kat, a powinnam juz dawno siedziec w metrze. Gady przebrzydle, dziady sakramenckie, futrzane ropuchy ...................... dalszego ciagu wiachy nie napisze bo mnie mody wykatapultuja z forum Obrazek Nic cisza zapadly sie pod ziemie. I nagle jak przechodzilam korytarzem cos jakby mi sie zabielilo za kanapa. Te bzdziagwy dwie siedzialy se na tych futrzanych dupencjach i najspokojniej w swiecie zabawialy sie ze mna w chowanego tylko na litosc dlaczego koty zawsze maja takie kiepskie wyczucie czasu i jakos zawsze im z nami nie po drodze.

Obrazek

Aby uniknac Bazylowego jojczenia i Milcianego kwilenia jak juz wracam padajaca na pysk do domu, staram sie zrobic ogoniaste w balona. A wiec w tym tygodniu trojpolowka w wiklinie.

A oto wiklina (jeszcze z pelnym ladunkiem, nie liczac oczywiscie tego co sie wala pod meblami, bo trojpolowka wpadla mi do glowy po jakiejs godzinie)

Obrazek

A w wiklinie trojpolowka czyli zabawki zostaly podzielone na trzy rozniace sie czesci i codziennie jedna czesc jest chowana a inna wrzucana do wikliny. Chowane sa do pojemnika ale z kocimietka, przez noc ladnie nia przesiakaja. A poza tym codziennie cos nowego teraz jest, wiec jak wracam z pracy, no to najpierw wiadomo kolacyjka a potem oba kocury od razu melduja sie przy wiklinie w oczekiwaniu na nowosci dnia. Oczywiscie kazde chce byc pierwsze i nawyciagac tyle zabawek ile sie da zanim drugie sie wepchnie. A wyciagane sa wszystkie co do jednej, potem zaczyna sie szalenstwo rozstrzeliwania tego po katach, gonitwy i pacania na zakretach. Ja za to moge spokojnie wyciagnac gnaty bo zielona kanapa cala moja Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No i tyle pamietam z goraczkowych zwidow tego tygodnia, no sa tez czasami chwile kiedy jest slodko i cicho

Obrazek

Obrazek

ale najczesciej albo mnie wtedy w domu nie ma albo mi sie to sni

milego weekendu Obrazek

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Sob lut 28, 2009 8:24

Dużo zdrówka dla Dużej życzymy

i anielskiej cierpliwości dla kotecków :)
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Sob lut 28, 2009 8:30

Małgosiu-relacja jak zwykle powinna iść do druku i do wydawnictwa-na poprawę humorów smutasom(mnie rozweseliła)-a Tobie życze szybkiego powrotu do formy!
Nie zazdroszcze Ci takiej temperatury-u nas na szczęście przymrozki coraz mniejsze-mokro na dworze,plucha,ale zawsze to już nie -22.0,ale powyżej zera lub tylko lekko poniżej!-niedługo i do Was zawita wiosna-trzymaj się cieplutko!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lut 28, 2009 16:58

kropkaXL pisze:Małgosiu-relacja jak zwykle powinna iść do druku i do wydawnictwa-na poprawę humorów smutasom(mnie rozweseliła)-a Tobie życze szybkiego powrotu do formy!

Zgadzam się że powinno iść do druku! :D

Zdrówka życzę.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

[poprzednia][następna]