MaryLux pisze:Mogłabym już. Ale bez kotów
ojej
Moderator: Estraven
trawa11 pisze:MaryLux pisze:Mogłabym już. Ale bez kotów
ojej![]()
![]()
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Mogłabym już. Ale bez kotów
ojej![]()
![]()
Kasy by mi starczyło na opłaty i jedzenie raz dziennie dla siebie, na nic ponadto
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Mogłabym już. Ale bez kotów
ojej![]()
![]()
Kasy by mi starczyło na opłaty i jedzenie raz dziennie dla siebie, na nic ponadto
Wiem![]()
![]()
![]()
mnie samej też by ciezko bylo![]()
![]()
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Mogłabym już. Ale bez kotów
ojej![]()
![]()
Wiem![]()
![]()
![]()
mnie samej też by ciezko bylo![]()
![]()
I to jest największa zaleta TŻ jako takiego
annette88 pisze: o, jesteś Inuśa ja jeszcze dzisiaj rano dostalam tabletki
błe
MaryLux pisze:annette88 pisze: o, jesteś Inuśa ja jeszcze dzisiaj rano dostalam tabletki
błe
Ceść MelusinkuTabletki są błeee, ale ja je połykam sypko-sypko, bo Duza mi je i tak wciśnie, więc chcę mieć sypciutko spokój. A Psot rano marudzinkał.
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: o, jesteś Inuśa ja jeszcze dzisiaj rano dostalam tabletki
błe
Ceść MelusinkuTabletki są błeee, ale ja je połykam sypko-sypko, bo Duza mi je i tak wciśnie, więc chcę mieć sypciutko spokój. A Psot rano marudzinkał.
a co to Psotowi, że marudzinował ? sniadanko niedobre, niewyspany a może źle siem czół ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nikag35 i 15 gości