Pomocy Wroclaw !! Leticja i Tosia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 08, 2008 14:00

U nas wszyscy goscie i ci ludzcy i ci koci sa witani tak samo :lol:
Lolek chce sie od razu zapoznac, Bianusia sie chowa gdzie pieprz rosnie (chociaz i to sie ostatnio zmienia ;), a Leticja i Tosia pozostaja na swoich miejscach :lol:

Nie mniej zadnego kotka teraz nie wezmiemy, bo wet powiedzial, ze to bardzo duze zagrozenie.

Pozostaje mi zaczekac, az sie Leticja wyspi, bo moze wtedy sie pobawia ;)

Obrazek

bellavita

Od: Czw wrz 27, 2007 15:04

Post » Pt sie 08, 2008 14:02

bellavita pisze:
Pozostaje mi zaczekac, az sie Leticja wyspi, bo moze wtedy sie pobawia ;)

Obrazek

moze ja obudz, Lolek sie ucieszy :D :wink: :D
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Pt sie 08, 2008 18:52

Hm... to inne nie mogą się pobawić z Lolkiem??? 8O
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt sie 08, 2008 19:00

kristinbb pisze:Hm... to inne nie mogą się pobawić z Lolkiem??? 8O

Mogą, mogą, tylko jakos sie nie garną do tej zabawy :roll:

Bianka ucieka przed Lolkiem, czym tylko zacheca go do ganiania :? On coraz więcej za nia biega, ona coraz więcej ucieka z piskiem i wrzaskiem ..... Cyrk :twisted:

Tosia natomiast to stateczna, subtelna koteczka. Podejdzie, ucaluje w czółko... takie tam matczyne instynkty ;) Do szalenstw rzadko nastroj ma. Ot co! ;)

bellavita

Post » Pt sie 08, 2008 21:15

Ale mnie zaskoczyłyście chęcią przygarnięcia kociołka :wink: :wink: :wink: ale myślę sobie że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. :wink: Loluś nabierze sił a zimą na pewno będzie jakaś bida w potrzebie, i to ta naprawdę "pisana"...Wam :P co do zabaw to i ja na czterch czasem chodzę , raz nawet z myszką w zębach, ale wtedy mój pieseł przede mną uciekł :lol: :lol: :lol: Pańcia Babcia tzn. moja Mama powiedziała że już do reszty zgłupiałam...starsze nie chcą sie bawić np. moja Tosia zaraz krzyczy jak ją Malwina goni a ta z sadystyczną radością ją gnębi i gania po całym domu. Najbardziej bezstresowy jest Emilek i jak rozpieszczony bachor uważa że jego nie obowiązują żadne zasady. Odpycha od misek inne jak ma ochote coś zjeść i rozpycha sie na kolanach zrzucając np. Dudusia. Ostatnio nawet sie ucieszyłam że tak ładnie sie bawią i mam troszke spokoju ale moją uwage zwrócił Emil warczący Klemcia. Zakopywał sobie coś w koc na moim łóżku... ja patrze a to prawdziwa myszka już nieżywa niestety :cry: Klemens, ta nędza :lol: :lol: :lol: musiał upolować i przynieść do domu (innej możliwości raczej nie ma :lol: :lol: 8O ) i prawie sie o nią pobili...tym sposobem wszyscy mieliśmy zajęcie, ja prałam koc i pochowałam myszke a oni jej szukali... :P
ObrazekObrazekObrazek

Agata kawecka

Od: Czw kwi 24, 2008 13:23

Post » Pt sie 08, 2008 21:29

bellavita pisze:
kristinbb pisze:Hm... to inne nie mogą się pobawić z Lolkiem??? 8O

Mogą, mogą, tylko jakos sie nie garną do tej zabawy :roll:

Bianka ucieka przed Lolkiem, czym tylko zacheca go do ganiania :? On coraz więcej za nia biega, ona coraz więcej ucieka z piskiem i wrzaskiem ..... Cyrk :twisted:

Tosia natomiast to stateczna, subtelna koteczka. Podejdzie, ucaluje w czółko... takie tam matczyne instynkty ;) Do szalenstw rzadko nastroj ma. Ot co! ;)

Patrz jakie te kobietki dziwne są... 8O 8O
Biedny Loluś... :roll: :lol:

kristinbb

Post » Pt sie 08, 2008 23:14

Agata mówisz o TYM Klemensie bezłapku, którego niedawno przygarnęłaś? To on myszy łapie na swoich 3 łapeczkach? :lol: Miło słyszeć że ma się dobrze :D

Przez tą pracę w ogóle nie mam czasu poczytać miau :?

Bella! My to jednak mamy coś wspólnego ze sobą :) ja też wypowiadam życzenia i czekam aż się spełnią 8) chyba wtedy najlepiej to wychodzi :twisted: a młodzieniec dla Loluśka to faktycznie dobry pomysł, ale dopiero jak nie będzie zagrożeniem dla naszego delikwenta... Ale to już niedługo :D Będę czekać niecierpliwie na kolejnego cudaka, którego przygarniesz 8) :love:
Asminka, Perełka[*], Nuna[*], Zula[*], Lila
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

moniex

Od: Pt cze 15, 2007 19:52

Post » Sob sie 09, 2008 6:53

Agata kawecka pisze: Zakopywał sobie coś w koc na moim łóżku... ja patrze a to prawdziwa myszka już nieżywa niestety :cry: Klemens, ta nędza :lol: :lol: :lol: musiał upolować i przynieść do domu (innej możliwości raczej nie ma :lol: :lol: 8O ) i prawie sie o nią pobili...tym sposobem wszyscy mieliśmy zajęcie, ja prałam koc i pochowałam myszke a oni jej szukali... :P

Dzielny Klemens 8) Dba o rodzine, o to zeby miala co do garnka wlozyc 8)

bellavita

Post » Sob sie 09, 2008 14:06

Oj dba mój Klemcio żebym głodna nie była i reszta dba żebym sie nie nudziła... :lol: :lol: :lol: moniex, ja bym tak głośno nie propagowała czekania na szczęście :lol: :lol: :lol: mnie zawsze wydawało sie że będę robić nadzwyczajne rzeczy chociaż nie umiałam sprecyzować co mogłoby to być. :roll: Miało być ciekawie i już... :wink: miałam już troche latek gdy się ocknęłam :lol: i wzięłam sprawy w swoje ręce... :oops: teraz jest ciekawie i szczęśliwie ,ale to jakoś moja zasługa myśle sobie...i troszeczkę szczęścia :wink: :wink: :wink: złoty środek to jest TO :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Agata kawecka

Post » Sob sie 09, 2008 14:11

A moje dziewczyny w zimę na widok myszy prawie w panikę wpadły... :roll:

kristinbb

Post » Sob sie 09, 2008 14:23

Moi jakoś nie chcą w panikę wpadać ale ja nie wiem jak bym się zachowała gdyby ona żyła...szkoda mi bidulki ale nie bardzo bym chciała żeby po domu biegała...niby sie nie boje ale... :wink: kto wie...moje "przekleństwo "...to szczypawice i pająki... kiedyś myłam podłoge w kuchni i kątem oka zauważyłam że pod nogawke spodni weszła mi szczypawka :P :P :P dałam susa do pokoiku ( z wrzaskiem że hoho) i jak opadłam na podłoge, byłam już bez spodni :lol: 8O :lol: jak to zrobiłam ,nie wiem :oops: 8O do dziś...
ObrazekObrazekObrazek

Agata kawecka

Post » Sob sie 09, 2008 14:32

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szybka jesteś... :roll:

kristinbb

Post » Sob sie 09, 2008 14:34

Nooooo... nawet nie wiedziałam że aż tak :lol: :lol: :lol: animatorzy kreskówek mogliby sie uczyć. :lol: :lol: :lol: na tym jednym przykładzie...
ObrazekObrazekObrazek

Agata kawecka

Post » Sob sie 09, 2008 15:04

Przegrywamy , pomóżcie....!!!

Mam pilną prośbę. :roll:
Jeżeli możesz zagłosuj na Bewecie na zdjęcie koteczki naszej koleżanki z forum miau.
Jest to zdjęcie „Taka woda najsmaczniejsza” od Amika.
http://www.bewet.fora.pl/konkursy,25/gl ... 91b2080ca1

Trzeba najpierw się zarejestrować i poczekać ,
bo czasami mail rejestracyjny nie przychodzi od razu….
To jest ten konkurs edycja III, ten pierwszy u góry...
http://www.bewet.fora.pl/konkursy,25/

Pieniądze i karma pójdą do Joli K., która jest w tragicznej sytuacji finasowej. :( :(
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=62 ... sc&start=0

Bardzo proszę pomóż, bo może od Twojego głosu zależeć,
czy wygramy…
Głosowanie jest do 12 sierpnia..

Możesz te wiadomość rozesłać do innych..

Pozdrawiam serdecznie
Krystyna

kristinbb

Post » Sob sie 09, 2008 15:31

Krysiu, ja zagłosowałam, jak tylko napisalas o tym na swoim watku...

Ale GORACO zachęcam wszystkich odwiedzających ten wątek ! :D

bellavita

[poprzednia][następna]