Widziałam wreszcie Tośke na żywo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Pewnikiem od czasu pojawienia sie Plusia ma biedaczka lekką manię prześladowczą na tym punkcieewa74 pisze:Tyci-tyci maleńka jest uciskana przez tą bestię balkonową??????
redaf pisze:skaskaNH pisze:Pewnikiem od czasu pojawienia sie Plusia ma biedaczka lekką manię prześladowczą na tym punkcieewa74 pisze:Tyci-tyci maleńka jest uciskana przez tą bestię balkonową??????
Trudno jej sie dziwić, nieprawdaż?![]()
Ewa, mam z archiwum jeszcze taką niepublikowaną kotencję na przechadzce.
Na leżaki się nie wskakuje.
Pod leżakami się siedzi w cieniu
Jak się tylko w piątek pozbędziemy kłopotliwego tymczasa, jedziemy wypoczywać - na dwa tygodnie na działkę
redaf pisze:Jak się tylko w piątek pozbędziemy kłopotliwego tymczasa, jedziemy wypoczywać - na dwa tygodnie na działkę
redaf pisze:
Po chwili jednakowoż Vrendzel był uprzejmy zwlec się z otomany i opróznić michę z półkurzymcycem.
Uspokoiło mnie to nieco, że chyba jednak ma mu się na życie...
skaskaNH pisze:redaf pisze:
Po chwili jednakowoż Vrendzel był uprzejmy zwlec się z otomany i opróznić michę z półkurzymcycem.
Uspokoiło mnie to nieco, że chyba jednak ma mu się na życie...
A nie powinno - taki nagły przypływ apetytu naprzemian z jego brakiem to wysoce niepokojący objaw jest
Aleba pisze:skaskaNH pisze:taki nagły przypływ apetytu naprzemian z jego brakiem to wysoce niepokojący objaw jest
Właśnie
I jestem głęboko zaniepokojona, że widząc takie objawy zlekceważyłaś je i nie pognałaś po pomoc
redaf pisze:skaskaNH pisze:Pewnikiem od czasu pojawienia sie Plusia ma biedaczka lekką manię prześladowczą na tym punkcieewa74 pisze:Tyci-tyci maleńka jest uciskana przez tą bestię balkonową??????
Trudno jej sie dziwić, nieprawdaż?![]()
Ewa, mam z archiwum jeszcze taką niepublikowaną kotencję na przechadzce.
Na leżaki się nie wskakuje.
Pod leżakami się siedzi w cieniu
Jak się tylko w piątek pozbędziemy kłopotliwego tymczasa, jedziemy wypoczywać - na dwa tygodnie na działkę
Fri pisze:kogo trza wycałowac w poślada, żeby Wam ten urlop odszczekał?
JoasiaS pisze:Fri pisze:kogo trza wycałowac w poślada, żeby Wam ten urlop odszczekał?
Dołączam do tego pytania![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Silverblue i 90 gości