TYTEK cd.leczenia Malta 2 operacja juz po FOTKA Maltusi

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro kwi 09, 2008 19:05

Wróciłam od weta...Malutka jest bardzo grzeczna,nie płakusiała przy zastrzyku.. :wink:
..Basia chciałaby zrobic jej badania krwi ,kwasów ,wątroby jeszcze w tym miesiącu...
Tytkowi też.... :? juz w niedziele.....

dziś zostawiłam u wetki prawie 50zł..bo i żarełko brałam dla Tytka ,Małej...i podkłady.
ona zjada 1 puszke (11zł) na dwa dni ,plus suche ...troche dużo podobno ,ale ona naprawde ciągle jest głodna...

kupiłam jej szeleczki i smyczke... :wink:

wydaje mi się że troszke urosła i nie jest szkieletem :D

podobno są talrze które same wydają posiłki o ustalonej porze ...super
:lol:

jak idziemy to budzimy powszechna sensacje..czarny kot i biały pies...a wracając od weta Tytuś leżał w tulony w nia i obejmował za szyje łapkami :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro kwi 09, 2008 19:13

:D Tytek jest kochany. Malutka słodziak niesamowity.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro kwi 09, 2008 19:36

tak ,Tytek jest prostu jedyny w swoim rodzaju... :wink:
boje sie tych badań...Basia chce sprawdzic FeLV i FIV...poprzednio miał ok..i te badania porównacze na fipa... :cry:

przetrwać noc.... w miare trzezwo wstać...nie pomylić które leki o której...nie zrobic krzywdy futerkowi i sobie..ostatnio wyłaczyłam kuraka gotowanego dla psiurków a zostawiłam właczone mleko..efekt było czuc nawet nazajutrz... :twisted: :oops: a garnuszek do wyciepania poszedł... :? :lol:
dzis postanowiłam wydłużyc czas o pół godz. czyli będzie karmienie co dwie i pół .godz....
Obrazek

dorcia44

Post » Śro kwi 09, 2008 20:00

Trzymam kciuki cały czas..(napisz czy masz przelew)
Serniczek

Post » Śro kwi 09, 2008 20:12

Serniczku mam :D co prawda nie brałam wyciągu ale konto wzrosło :wink: ..dziękuje ci bardzo serdecznie... :D
Obrazek

dorcia44

Post » Śro kwi 09, 2008 20:38

:D nie ma za co......
Serniczek

Post » Czw kwi 10, 2008 0:01

no to mam nadzieję że sobie teraz ładnie śpicie we czwórkę :) dorcia, malutka, tytek, no i wacek :twisted:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Czw kwi 10, 2008 5:27

:ryk:
Serniczek

Post » Czw kwi 10, 2008 6:35

Witajcie słoneczka z rana :D

ja sie z wackami nie zadaje :evil: a Tytek ma freda a nie wacka :wink:
a wy cierpicie na bezsenność 8O ..ja nie ,ja chce spać :crying:
bo to nie tylko nakarmic ,to jeszcze trzeba skrzata troszke zabrac do kuchni ,na siusiu ,miłość ...spacerek..
ja chcę spać :!: :!: :!: :!: :!: :!: ......no dobra ..ide do łózia ....nic tu po mnie..mam troszke czasu...
Gadzinie zaproponowałam jedna nocke ...to ataku smiechu dostał.. :evil: żmije na własnym łonie wychowałam :twisted:

Malutka czuje się dobrze,wesolutka jak skowronek... :D
Tytek przeciągał się..zabrakło mi refleksu i mam pazurki wbite równo między oczy...czyli w nos.. :lol:

dzis wizyta u dr. Galantego... :ok: poprosze.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw kwi 10, 2008 7:55

Ja tak czytam cichutko, nie wiem, jak pisać, bo nie potrafie wyrazić tego, co czuje. Wstyd mi straszny... Każde słowo będzie "za małe" dla opisania Dorci i tego co robi i jak robi...
Kocham Dorciu Ciebie strasznie mocno, podziwiam, naśladować nawet nie próbuję...
Marcelibu

Post » Czw kwi 10, 2008 10:02

Moniko nie zawstydzaj mnie prosze... :oops: ...

Każda porcja Hepaticu jest zamała dla Niuni..każda..a ja po puszeczce daje jeszcze suche pogryzac....to wszystko mało :!: :? ..niskobiałkowe a ona potrzebuje czegos konkretnego... :cry:
wiem że jej nie wolno...i nie ma mowy na cos lepszego..swoje futra karmie w kuchni...pokryjomu ,tak aby z za zamknietych drzwi nawet zapachy jej nie drazniły..

Teraz kaszle Amanda..więc to chyba jednak kaszel kenelowy :cry: ...musze z nia iśc do weta...ale to jak wróce z Malutką od Galantego...
Tytek tez kaszle...tak dusznościowo ,niepokojąco bardzo...wczoraj dalam mu Fluimucil,słyszałam jak rzęzi mu w gardziołku..boje sie tego..ale osłuchowo jest b.dobrze.
a ja kupiłam sobie Orofar na gardło...łomatko toz to śmiercionosny syf....myslałam że dopiero po tym zejde :twisted: bolało ,szczypało,żarło...

ORNIPURALU troszke poprosze :oops: :!: :!: :!: :!:
Moniko po ile u ciebie Essentiale forte???zaczynam miec braki...chyba mi gdzies listek spadł... :?
Obrazek

dorcia44

Post » Czw kwi 10, 2008 10:16

dorcia44 pisze:ORNIPURALU troszke poprosze :oops: :!: :!: :!: :!:

Dorcia, :oops: nie mam kiedy podjechać.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Czw kwi 10, 2008 10:31

a może ja ci Gada swojego podesle..np. w sobote :?: :?: :?: ..pewnie trafi...jak dobrze objaśnisz... :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw kwi 10, 2008 10:40

dorcia44 pisze:a może ja ci Gada swojego podesle..np. w sobote :?: :?: :?: ..pewnie trafi...jak dobrze objaśnisz... :lol:

Dorcia, w weekend mam uczelnię. Nie ma mnie w domu.
A może byś Gada podesłała dzisiaj, na przystanek przy Ciepłowni Wola? Ok. 17.30-18, będę z Gwoździem jechała do weta.
Daj mi swój tel, zaraz zadzwonię.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Czw kwi 10, 2008 10:41

Dorcia ma nowe zwierzątko- Freda... :lol:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

[poprzednia][następna]