BIAŁO-CZARNE DOOPKI sp.z o.o. :) Zatymczasowani.. :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 27, 2008 13:56

No to musisz je zmniejszyć np. w PhotoShopie albo w zwykłym Paincie. W PhotoShopie to jest chyba przy zapisywaniu taka opcja ile ma mieć fota kb a w Paincie to zdaje się, ze wystarczy jak otworzysz w nim fotkę i zapiszesz.
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Śro sie 27, 2008 14:06

zatymczasowani? to znaczy, że Maciuś niebawem jedzie do Ciebie :P

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro sie 27, 2008 14:19

Never pisze:zatymczasowani? to znaczy, że Maciuś niebawem jedzie do Ciebie :P

Za godzinę odbieram z lecznicy mała sunieczkę po sterylce :) Ma u mnie przetymczasować aż dojdzie do siebie. Jest bezdomna..

Trinity36

Post » Śro sie 27, 2008 14:29

:P a wiesz że w wątku maciusiowym ucieszono się że Maciuś może trafić do Ciebie? 8)

Ja w przyszłym tygodniu będę robić podchody do łapanki kotów do sterylek - na razie zobaczę, czy da się jakąś zabrać bez klatki - łapki :P Rozmnazają sie na potęgę...

Never

Post » Pt sie 29, 2008 9:30

Snieguła i Zombiczek leją Desancika, Śnieguła nawet syczy na niego.... Zoe obrażona nie daje się głaskać i brać na ręce, zaczyna na mnie wtedy warczeć. Śnieguła wczoraj w ogóle nie zjadła mokrego... Już chciałam jechać do weta, ale kabanoka kociego łaskawie wsunęła...
Dają mi w kość dziewczyny... Tylko Desancik grzeczny, kochany, śpi ze mną i mruczy... Koleżanka go jednak nie weźmie- mały musi szukać domku. Prawdziwy z niego skarb i przytulak... Tylko że zaczął wczoraj kichać.. :(

Never

Post » Śro wrz 03, 2008 11:32

Obecna !!!

Jak tam Amancik-Desancik? Może jakieś fotki?
Moja sunieczka powoli z kupki strachu zamienia się w uśmiechniętą Tyciunię (tak ją nazwałam bo mniejsza od Loli mojej ;) ).

Oto ona :
Obrazek

Trinity36

Post » Śro wrz 03, 2008 13:52

Łomatko.... Sliczna :P
Ja zaczynam się zastanawiać nad adopcją psa który zgodzi się sikać do kuwety :twisted:
A tak w ogóle... zrobiło mi się też żal fretki ze schroniska we Wrocławiu... ale qurczę, Zoe jednak żle reaguje na obcych.. coś się stało - albo Desancik jej nie przypadł do gustu albo się zmieniła.... bo wczesniej, przed Sniegułą non-stop bawiła się i tłukła z tymczasami... a teraz cały czas warczy i ucieka.... a ona jest dla mnie najważniejsza i nie chcę żeby się stresowała... a stresuje się niestety. Śnieguła za to mogłaby robić karierę w dyplomacji - już przedwczoraj wylizała Malucha :P a w weekend spali przytuleni do siebie na moich nogach, ja oczywiście na ziemi, bo łóżko zaanektował Zombiczek :twisted:
Desancik fajny facet, tylko żre na potęgę - przy nim Śnieguła to anorektyczka..... :twisted: Słowo!!! Jest naprawdę kochany, kochany i tyle... przytula się, mruczy, łazi wokół mojej głowy, ma strasznie mięciutkie futerko... no kochany jest, ale nie może zostać.... Do tej pory miałam 2 zapytania: jedno przysłane sms-em z bramki pt. jestem niepełnoletnia więc nie podpiszę umowy ale oczywiście dam mu ciepło i dom więc zapomnijmy o umowie to go dzisaij odbiorę, drugi sms z pyt czy aktualne, zadzwoniłam dzisaj i odebrał jakiś facet z informacją, że to był smsm od jego koleżanki i chyba już nieaktualne :evil: Normalnie ludzie są czasami.... chyba nienormalni :evil:

Never

Post » Śro wrz 03, 2008 17:16

przeklejam z wątku BK sprzed 3 dni.... pisałam tam, bo przynajmniej ktoś się przejął :twisted:

hello... zajrzałam i normalnie się ucieszyłam, bo od piątku tak zastanawiałam się gdzie ja biedna napisze o tych kupach? a tu proszę - jeszcze proszą :twisted: No to ja chciałabym się wyżalić że mój ukochany tymczas oprócz tego że jest przegrzeczny ma jedną zasadnicza wadę - wali kupy na każdy mój ciuch... :evil: w piątek przywlokłam się jak codzień zj....czyli bardzo zmęczona :evil: i znowu coś mi śmierdzi...od paru dni coś mi smierdziało, ale myślałam, że to z kuwety jak 3 koty walą - a walą ponadprzeciętnie dużo... :evil: Smród jednak rósł i rósł, pomimo tego że grzecznie jak codzien posprzątałam kuwetkę... tak smierdziało, że spać nie mogłam..... :evil:
No to zrobiłam sledztwo nosowe...co sie okazało... mały Gnojek tak mi sie odwdzięczył za to, że pozwoliłam mu zwalić z szafy w przedpokoju parę moich rzeczy i wylegiwać się na nich że wszystko totalnie obfajdał... każdą rzecz po kolei... To samo z moją ukochaną sukienką leżącą w pokoju na fotelu... :evil: :evil: :evil: jednej bluzki nie miałam siły ratować - smród zwalał z nóg. parę rzeczy się moczy, niestety 2 raczej nie do odratowania - qupale odbarwiły chyba materiał.... chyba żrące jakieś te kupale desancikowe... oczywiście te najładniejsze... :evil: (rzeczy zniszczone a nie qupale) Pozytywna wiadomość to taka, ze kupy były ładne i wielkie, bez żadnych dodatkowych mieszkańców oraz to, że moj ukochany Zombiczek próbował zakopać je moich ciuchach, a w efekcie je tylko porozgniatał na całości.... :( :( :( I dlatego oczywiście na pierwszy rzut oka nie było widać, że ciuchach są staranie zakopne kocie g... :evil: bo Zoe tak je posprzątała, ze g... było rozsmarowane w środku, z zewnątrz normalny ciuch, troche wygnieciony.. :?

Jeżeli ktoś ma poczucie, że jest bałaganiarzem i pragnie sie zmienić, jestem gotowa wypożyczyc Desancika - normalnie motywuje do sprzątania i utrzymywania porządku jak mało kto... :evil:

Nie wiem czemu były te prośby o relacje z kup - może w związku z tym, że w kupie raźniej :? ? A może warto załozyc wątek nieprzeKUPNYCH? (taka zmyłkowa trochę nazwa coby czujność OBCYCH uśpić? :twisted:

no to się wyżaliłam...

Never

Post » Śro wrz 03, 2008 19:46

Małe Gemusie cudowne :love: :love: :love:

My jednak nie przyznajemy się do produkcji, bo Gemciuś bezjajeczny, ale najwyraźniej jest gdzieś w Kielcach źródełko Gemciusiów.. :evil:

Trinity36

Post » Czw wrz 04, 2008 9:49

Czekam co z Maćkiem..

Trinity36

Post » Czw wrz 04, 2008 16:06

A ja mam dzisaj trudny dzień... czwarty dzien odwyku :evil: bo ostatnio było tyle pracy i tyle wkurzających sytuacji, ze wróciłam do nałogu.... na krótko bo na krótko, ale po 1,5 roku abstynencji nikotynowej troche wstyd... :evil: Popaliłam sobie z miesiąc i było BOSKO 8) I przestalam się przejmować tym że kolejna osoba z instytucji z którymi współpracujęnie tylko nie zna postawowych informacji które dotyczą jej zakresu obowowiązków ale i wszelkie rzeczyu forwarduje do mnie zamiast sprawdzić, poprawić i zaopiniować. W sumie pracuję na pensje kilkunastu osób :evil: i to przez nie siedzę po nocach :evil:

I dzisaj jestem na "głodzie" :evil: :evil: :evil: Tri, Ty ciągle nie palisz?

Never

Post » Pt wrz 05, 2008 8:29

No nie palę :) Więc łączę się z Tobą w "głodzie" :)

Jeśłi chodzi o robienie czegoś za kogoś, to jużjakiś czas temu skutecznie się tego oduczyłam. A właściwie oduczył mnie tego mój szef, za co jestem mu bardzo wdzięczna.
Musisz się przemóc i nie robić tego, bo to jest błędne koło a poza tym nikt Ci za to nie płaci + ... zabierasz czas kotom? :twisted:

Trinity36

[poprzednia][następna]