Toff i Tiv i MYSZ!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 18, 2006 13:03

Catrina pisze:Tika, daj mi tą Soye na tydzień. Wrócia miła, szczęsliwa i zakochana w Toffu 8)

Co Ty Catrina - dopiero wtedy byś zrozumiała co to znaczy trudny kot :roll:. Humorzasta jest jak księżniczka - po godzinie byś do mnie taxi wracała :twisted:

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Śro sty 18, 2006 13:17

marinella pisze:
Catrina pisze:Tika, daj mi tą Soye na tydzień. Wrócia miła, szczęsliwa i zakochana w Toffu 8)

hihihi
a ja ci jeszcze podrzuce moje 8)

No ale Twoje są miłe i grzeczne. 8)
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Śro sty 18, 2006 13:43

Catrina pisze:
marinella pisze:

hihihi
a ja ci jeszcze podrzuce moje 8)

No ale Twoje są miłe i grzeczne. 8)

:lol:
Toffu też jest miły i grzeczny! To Soya jest taka humorzasta :roll:

Tika

Post » Śro sty 18, 2006 18:10

Tika pisze:Będzie dobrze :ok: , a Stronghold podaliście???

Melduję, że tak, już dwukrotnie, a właściwie od czasu jak jest u nas czterokrotnie (dwa razy luty/marzec i dwa razy listopad/grudzień) niestety dopiero teraz zawzięliśmy się z czyszczeniem. Wieczorem wolała głodować niż przyjść do miski widząc TŻ-ta w pobliżu, w końcu ją oszukałam i jak już jadła wzięłam gwałtem od miski i wyczyściliśmy. Ale robota z oswajaniem na abarot, bo jak widzi TŻ-ta to zmyka, a to przecież ja jej czyszczę uszy, on tylko trzyma...oj zdrowia już do tych kotów nie mam :roll: Otis narzeka jak czyszczę, ale on jest o niebo spokojniejszy, no i uszy w lepszym stanie, u Sońki kopalnia!!!!

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Śro sty 18, 2006 20:55

Soyka to faktycznie ksiezniczka jakich malo 8)
Ale postepy sa i to sie liczy! ja tam wierze ze ona juz pokochala Toffulka na swoj sposob i jakby nagle zosatala teraz sama to by dopiero jej bylo zle i by miala humory ;)

Przesylam mizianki dla obojga :D
Sara i Rocky
Obrazek Obrazek

Kama

Od: Pon cze 10, 2002 17:00

Post » Czw sty 19, 2006 13:29

A co tu tak cicho???
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Czw sty 19, 2006 13:55

A o czym tu gadać, mrozy jakoweś idą, kotuchy się po kątach chowają, bo ich pańcia jakieś głupie pomysły ma i patyki do uszu wkłada, no i do pracy sobie poszła. Otis dla rozrywki parę kłaków dziś wyrwał, nie żeby tracił czas, o nie :evil: ale teraz sobie spokojnie śpią, oczywiście oddzielnie, korzystając, że w domku cicho i spokojnie...a wiecie, że u wea Otis zrobił helikopter, zaczął machać głową z patyczkiem w uchu :D :D :D

izaA

Post » Czw sty 19, 2006 13:58

:D :lol: :lol:
Sorceress Pleiades, koty, Sorceress' Knight, dwa książątka półkrwi i mała czarownica :)
http://emberiza.deviantart.com/

Obrazek

Pleiades

Od: Czw lip 29, 2004 13:07

Post » Czw sty 19, 2006 14:00

izaA pisze:Otis dla rozrywki parę kłaków dziś wyrwał

Sobie ?? Czy towarzyszce ??

U mnie kłaki ciągle latają, a te wyrwane są namiętnie zjadane przez Kurtisa... Cóż, muszę mu dawać podwójną dawkę pasty odkłaczającej.. ;)
Sorceress Pleiades, koty, Sorceress' Knight, dwa książątka półkrwi i mała czarownica :)

Obrazek

Pleiades

Post » Czw sty 19, 2006 14:19

bechet pisze:A co tu tak cicho???

Pracuję...
Robię wzór umowy adopcyjnej dla Catriny 8)

Tika

Post » Czw sty 19, 2006 14:28

Pleiades pisze:

Oczywiście towarzyszce...sobie też czasem wyrywa, ale to za mało emocji mu przynosi. Gonić za Sonią po schodach, dopaść w połowie drogi albo już w sypialni, chwycić za kark zębami, albo za bok łapami - i wyrywać, wyrywać, aż gówniara się wymsknie albo zsiusia - to dopiero emocje :evil: Na szczęście coraz rzadziej dopada go chęć rozrywek ekstremalnych...liczę na to, że kiedyś w ogóle go opuści :lol:

izaA

Post » Czw sty 19, 2006 14:40

Napewno opuści, w końcu ileż mozna robić jedno i to samo :lol:
ObrazekObrazek

bechet

Post » Czw sty 19, 2006 14:42

Aha, i żeby mi tu wszystko było jasne - fajnie, że mnie nie wywalacie, bo ja też sie nigdzie stąd nie wybieram 8)
I z radością przyjmuję stanowisko etatowego pocieszyciela :D
ObrazekObrazek

bechet

Post » Czw sty 19, 2006 14:44

w końcu ileż mozna robić jedno i to samo
oj ile można...kiedyś znajomy sięgał po kolejny kawałek, skąd inąd pysznej szarlotki, na to drugi znajomy głośno wyraził swoją dezaprobatę nt łakomstwa pierwszego mówiąc: ile można zjeść kawałków szarlotki? Na to pierwszy, z westchnieniem: oj, ile można....

izaA

Post » Czw sty 19, 2006 14:58

izaA pisze:
Pleiades pisze:

Oczywiście towarzyszce...sobie też czasem wyrywa, ale to za mało emocji mu przynosi. Gonić za Sonią po schodach, dopaść w połowie drogi albo już w sypialni, chwycić za kark zębami, albo za bok łapami - i wyrywać, wyrywać, aż gówniara się wymsknie albo zsiusia - to dopiero emocje :evil: Na szczęście coraz rzadziej dopada go chęć rozrywek ekstremalnych...liczę na to, że kiedyś w ogóle go opuści :lol:

U mnie było to samo.. Ale co tam kłaki, najważniejsza jest zabawa ! :evil:

Obrazek

Pleiades

[poprzednia][następna]