Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:Witam Wszystkich!
Jestem załamana. Wchodzę dzisiaj na miau a tam takie okropne wieści.........Porszaczek[*] nie żyje![]()
![]()
FElunia pisze:Ewa L. pisze:Witam Wszystkich!
Jestem załamana. Wchodzę dzisiaj na miau a tam takie okropne wieści.........Porszaczek[*] nie żyje![]()
![]()
Ja się poryczałam z samego rana, czym wystraszyłam TŻeta...
Ewa L. pisze:Jestem w pracy siedzę na przerwie i jest mi coraz bardziej zle. Wytrzymać jeszcze te 5 godz.i 3 dni spokoju.

Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Jestem w pracy siedzę na przerwie i jest mi coraz bardziej zle. Wytrzymać jeszcze te 5 godz.i 3 dni spokoju.
![]()
Mi tez sie zle robi jak pomysle ze jutro musze iść do pracy![]()
Na szczęście tylko zrobic inwentaryzacje, wypłaty zrobic i troche ogarnąć magazyny, przejrzeć daty ważności itd
bardzo podoba mo sie ten planEwa L. pisze:A ja na jutrzejszy dzień mam plan.
Rano jak wstanę to dziewczynką śniadanko, kuwetki , potem krótkie wyjście na pocztę wysłać jeszcze w tym roku bazarkowe przesyłki, a później już tylko w domku bo jeszcze w tym roku muszę pranko zrobić.
W menu mamy zapiekankę makaronową z mielonym mięskiem , sosem serowym i warzywkami, na deser galaretkę jagodową z bitą śmietaną a jako zakąskę koreczki z kabanosa, żółtego sera , oliwek i czosnku konserwowego. A o północy szampan bezalkoholowy Picolo.
Dziewczynki dostaną dodatkową porcyjkę Gurmecika, smaczki, będzie miziu miziu i przytulanki i radośnie wejdziemy w nowy roczek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości