Dokładnie tak samo mamy. Mieszkaliśmy z rodzicami, żyliśmy jak paczki w maśle, portfel pękał w szwach
a ze jeszcze 2 ogony Cie przywitają to w ogóle biegnę spowrotem do domu Moderator: Estraven
a ze jeszcze 2 ogony Cie przywitają to w ogóle biegnę spowrotem do domu Gosiagosia pisze:Moli25 pisze:PixieDixie pisze:ale nie sadzicie ze to jest ** cos nie tak ze mlodzi ludzie na start musza brac kredyt na polowe zycia?!
Nie miałaś szczęścia dostać mieszkania po babci, dziadku i bogatej cioci? To płac kredyt do konca życia- tak MI KIEDYS KOLEŻANKA POWIEDZIAŁA
Ale podobno cały świat na kredytach idzie. A mieszkania to fakt albo babcia albo kredyt. W Niemczech są jeszcze mieszkania socjalne, w Anglii też a u Nas miały być TBS dostępne dla młodych i gdzie one są
PixieDixie pisze:w tbsach sa takie czynsze ze ... serio prawie jak kredyt...my kiedys patrzylismy za tbsami ale jak samego czynszu nam zaspierwali 900 zl no to prosze ja was bardzo....
Moli to prawda to jest cudowne uczucie jak wchodzisz do mieszkania i witaja cie 3 zaspane mordki![]()
U mnie kotely juz gotowe do snu...
taki niedobry dzis ze hej! Spi na legowisku na kaloryferze
Poczochraj Pizunia ode mnie !
PixieDixie pisze:Moje jak za dlugo siedzimy to sie wybudzaja i potem po nocy szaleja...
Przesylam miziaki dla niego

KatS pisze:No bo trzeba przy sobie nosić zawsze pudełeczko ze smaczkami

KatS pisze:No bo trzeba przy sobie nosić zawsze pudełeczko ze smaczkami

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 21 gości