shira3 pisze:I proszące o ratunek A tutaj kicia do adopcji, spójrzcie jaka jest piękne, może ktoś jednak chce? Dla Miau spod lady A może ktoś wie, kto chce?
Jaka piękna Umaszczenie ma po prostu unikatowe Za domek
shira3 pisze:Fakt, wiecznie kogoś mamy na zbyciu..... A tu moja królewna, nie na zbyciu za żadne skarby!!!!
Te oczy zielono-morskie Piękna
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarekhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058 "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej" Albert Einstein
Witanko faktycznie - dziwne, że taka piękna kota nie znalazła jeszcze DS
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.
AYO pisze:Gospodyni wróci, to opowie własnymi słowami
No masz...ta na wyobraźnię zadziałała Nie piszę bo jakby spadek weny mam.... Wszystko z kotami ok, ludzie za to zaliczają jakiś spadek formy i próbują się naprawić. Pięknie dziękujemy za pamięć a psiamie życzymy przyjemnego wypoczynku.
Shirko, spadek formy ogólny panuje, zatem łączymy się w bólu. Głowa do góry, przesilenie w końcu minie ! Bardzo dobrze działa głaskanie kotów w ilości hurt (z autopsji ... ) Dziękuję za życzenia