Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Spóźnione ale szczere - dla Kulki - wszystkiego co najlepsze i długich lat w zdrowiu.
MariaD pisze:Spóźnione ale szczere - dla Kulki - wszystkiego co najlepsze i długich lat w zdrowiu.
dalia pisze:MariaD pisze:Spóźnione ale szczere - dla Kulki - wszystkiego co najlepsze i długich lat w zdrowiu.
uuuuuuu, będzie karny jeżyk
MariaD pisze:dalia pisze:MariaD pisze:Spóźnione ale szczere - dla Kulki - wszystkiego co najlepsze i długich lat w zdrowiu.
uuuuuuu, będzie karny jeżyk
Jak mi podciągniesz net na działkę nazadupiu i sprezentujesz tableta to będę na bieżąco.
zabers pisze:Nieee, no, dalia! Zamiast z pożytkiem zagospodarować resztę urlopu i ępatycznie kuleżance net założyć, to Ty tylko te jeżowate i jeżowate. Byś się wstydziła!
dalia pisze:zabers pisze:Nieee, no, dalia! Zamiast z pożytkiem zagospodarować resztę urlopu i ępatycznie kuleżance net założyć, to Ty tylko te jeżowate i jeżowate. Byś się wstydziła!
nie dała znać, że mam przyjechać i sprezentować, to będzie karny jeżyk
zabers pisze:dalia pisze:zabers pisze:Nieee, no, dalia! Zamiast z pożytkiem zagospodarować resztę urlopu i ępatycznie kuleżance net założyć, to Ty tylko te jeżowate i jeżowate. Byś się wstydziła!
A jak miała dać znać, skoro netu nie ma?
dalia pisze:zabers pisze:dalia pisze:zabers pisze:Nieee, no, dalia! Zamiast z pożytkiem zagospodarować resztę urlopu i ępatycznie kuleżance net założyć, to Ty tylko te jeżowate i jeżowate. Byś się wstydziła!
piętrzysz przeszkody![]()
niepotrzebnie
zabers pisze:dalia pisze:zabers pisze:dalia pisze:zabers pisze:Nieee, no, dalia! Zamiast z pożytkiem zagospodarować resztę urlopu i ępatycznie kuleżance net założyć, to Ty tylko te jeżowate i jeżowate. Byś się wstydziła!
piętrzysz przeszkody![]()
niepotrzebnie
Znaczy, wycofujesz się rakiem. Sprytnie, acz nieskutecznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 32 gości