Sarah DeMonique pisze:Jak mi tak Wanilia robiła, to pierwsze o czym pomyślałam, to że jest śmiertelnie chora, nerki i w ogóle... Wpadłam w panikę.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sarah DeMonique pisze:Jak mi tak Wanilia robiła, to pierwsze o czym pomyślałam, to że jest śmiertelnie chora, nerki i w ogóle... Wpadłam w panikę.
NatjaSNB pisze:Sarah DeMonique pisze:Jak mi tak Wanilia robiła, to pierwsze o czym pomyślałam, to że jest śmiertelnie chora, nerki i w ogóle... Wpadłam w panikę.
![]()
No teraz to mnie wystraszyłaś
Sarah DeMonique pisze: to zapytaj, czy bierze pod uwagę po prostu połykanie powietrza
NatjaSNB pisze:Sarah DeMonique pisze: to zapytaj, czy bierze pod uwagę po prostu połykanie powietrza
Bierze, ja już od dawna chciałam coś z tymi wymiotami zrobić, ale ona mówiła że to zakłaczenie lub powietrze.
Zaraz zjemy obiad i jedziemy na szczepienia kotów.
Milena_MK pisze:Ooo no to mieliście dzisiaj przeboje. Ja też mam szramę na nadgarstku - próbowałam Beniamina odciągnąć od bułki, którą chciał zjeść. Zaczął się szamotać i walczyć o jedzenie, więc mnie drasnął.
Co do ząbków, to mi jedna z forumowiczek poradziła rozpuszczanie tabletek Sebidin (do kupienia w aptece) i smarowanie dziąsełek nimi. Ja mam zamiar wyróbować, bo u niej się sprawdziło.
Spilett pisze:Benio taki wojownik?
Milena_MK pisze:A słuchajcie - czy to źle, że moje koty w ogóle nie pawikują kłaczkami? Czy to normalne, że one to jakoś dupką wydalają?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 78 gości