Zawsze musi nie spać ktoś, aby spał kto inny...
Teraz dostanie i mleko i kurczaka żeby wystarczyło do rana...
Obowiązki wzywają, pozdrawiam i do później/wcześniej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ankacom pisze:Jak będziesz miał trochę wolnego czasy to poczytaj ten wąt
viewtopic.php?f=1&t=23162
Annaa pisze:Tu nie ma się z czego śmiaćkażdemu może się to zdarzyć
![]()
Też raz czy dwa zapchałami teraz już wiem jak to robić,żeby nie było problemów.
Pozdrowienia dla Tygryska
Annaa pisze:Fajna instrucja![]()
Kibelek zapycha się łatwo jak sypie się jednorazowo zbyt dużo żwirku,ja od ostatniej wpadki już bardzo uważam
i sypię mniejsze ilości i częściej spuszczam wodę i jest ok.
Fart-Mini pisze:Idę nakarmić Tygrysa czym trzeba, nalałem 30ml mieszanki, ciekawe ile "opędzluje"
Edit:
Znalazłem właśnie konkretną foremkę na lód od mojej lodówki. 14 duuużuch komór...
Mrozimy resztę papki kurczakowej, podwójnie pasteryzowanej, na poźniej, nno przetestowałem foremkę, wygotowałem, wytrzymała ...
Fart-Mini pisze:mziel52 pisze:Tekturowe pudła wszelkich rozmiarów bez problemu znajduje się przy śmietnikach sklepów AGD i innych marketach.
Zamiast kuwety świetnie się sprawdza prostokątna miska z plastiku, dużo tańsza i do kupienia w gospodarstwie domowym.
No może to nie jest górnolotne rozwiązanie, ale skoro ma posłużyć na kilka, kilkanaście dni, nie wiem czy dłużej... to wydaje mi się rozsądne (te pudła).
Co do kuwety, to aby na początku kiedyś stosowałem też takie tekturowe mocniejsze wieczka, z miejsc jak wymieniasz, tudzież bezpośrednio
od pobliskiego sklepu, po "zaprzyjaźnieniu" się z personelem.![]()
Uważam to całkiem za niegłupi pomysł, bo przynajmniej na początku wiele "tego nie ma", i po trzech dniach np. można "zwinąć" całość i zlikwidować ....
Może też służyć za "wkład" do kuwety i mniej sprzątania...
A tak! Miski tańsze
Fart-Mini pisze:No może to nie jest górnolotne rozwiązanie, ale skoro ma posłużyć na kilka, kilkanaście dni, nie wiem czy dłużej... to wydaje mi się rozsądne (te pudła).
Co do kuwety, .....przynajmniej na początku wiele "tego nie ma", i po trzech dniach np. można "zwinąć" całość i zlikwidować .... Może też służyć za "wkład" do kuwety i mniej sprzątania...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1399 gości