Wąt 9. Łatek (*), Marceli, Tosia i PaniĘka Frida MCO. Cześć!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon wrz 16, 2013 15:39 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Hejka Trójeczce! :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon wrz 16, 2013 16:32 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Cześć! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto wrz 17, 2013 8:49 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Hejka. Wakacje mi potrzebne są, już, teraz, natychmiast! ;) szczerze, myślałam, że najgorsze mam już za sobą, ale nie mam. Wszystko się jeszcze klaruje, nie wpadliśmy w żaden rytm, bo co chwila coś się zmienia. Dopiero wróciłam do domu ze szkół, do których odstawiłam chłopaków, a za chwilkę znów muszę lecieć, żeby ich odebrać. Potem terapie, zebrania, lekcje itp. Zmęczona jestem, co tu dużo gadać. Tylko koty patrzą na mnie ze zdziwieniem, co ja tak z tym jęzorem wywieszonym latam i zdają się mówić, wyluzuj kobieto! Połóż się obok nas i odpocznij! I czasem się kładę, przytulam się do któregoś futerka, słucham mruczenia i oddechu kociego, a potem jest mi tylko coraz lepiej i odpływaaaam... ;) Pozdrawiam!

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Wto wrz 17, 2013 18:41 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto wrz 17, 2013 19:08 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

maciejowa pisze: I czasem się kładę, przytulam się do któregoś futerka, słucham mruczenia i oddechu kociego, a potem jest mi tylko coraz lepiej i odpływaaaam... ;) Pozdrawiam!

Pozytyw! :ok:

PS Maciejowo :wink:

szablon "liniejka oficerskaja" Ci (Twoim dzieciom) wysle.
Znasz toto?
Cuuuda mozna tym rysowac.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto wrz 17, 2013 20:09 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Dorota pisze:
maciejowa pisze: I czasem się kładę, przytulam się do któregoś futerka, słucham mruczenia i oddechu kociego, a potem jest mi tylko coraz lepiej i odpływaaaam... ;) Pozdrawiam!

Znasz toto?

Nie znam, ale chętnie poznam, tylko szczegóły by mi się jakieś przydały :) Dzięki Dorota :) I dzięki wszytkim za kciuki i takietam inne :)

maciejowa

Post » Wto wrz 17, 2013 20:23 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

maciejowa pisze:
Dorota pisze:

Znasz toto?

Nie znam, ale chętnie poznam, tylko szczegóły by mi się jakieś przydały :) Dzięki Dorota :) I dzięki wszytkim za kciuki i takietam inne :)

:lol:

Jutro sie odezwe.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto wrz 17, 2013 21:09 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Dorota pisze:
maciejowa pisze:
Dorota pisze:

Znasz toto?

:lol:

Jutro sie odezwe.

Czekam!

maciejowa

Post » Śro wrz 18, 2013 11:46 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Helołki w polowie tyg.! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro wrz 18, 2013 11:52 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

maciejowa pisze:Hejka. Wakacje mi potrzebne są, już, teraz, natychmiast! ;) szczerze, myślałam, że najgorsze mam już za sobą, ale nie mam. Wszystko się jeszcze klaruje, nie wpadliśmy w żaden rytm, bo co chwila coś się zmienia. Dopiero wróciłam do domu ze szkół, do których odstawiłam chłopaków, a za chwilkę znów muszę lecieć, żeby ich odebrać. Potem terapie, zebrania, lekcje itp. Zmęczona jestem, co tu dużo gadać. Tylko koty patrzą na mnie ze zdziwieniem, co ja tak z tym jęzorem wywieszonym latam i zdają się mówić, wyluzuj kobieto! Połóż się obok nas i odpocznij! I czasem się kładę, przytulam się do któregoś futerka, słucham mruczenia i oddechu kociego, a potem jest mi tylko coraz lepiej i odpływaaaam... ;) Pozdrawiam!

Hej wiem coś o tym, ja w tym roku o wakacjach nawet nie marzyłam. Jestem tu całkiem nowa, witam wszystkich :D Ale już wiem jak to jest wracać do domu z uśmiechem do swoich mruczących froterek :kotek:

aquaair

Od: Wto wrz 03, 2013 21:10

Post » Śro wrz 18, 2013 20:17 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

aquaair pisze:
maciejowa pisze:Hejka. Wakacje mi potrzebne są, już, teraz, natychmiast! ;) szczerze, myślałam, że najgorsze mam już za sobą, ale nie mam. Wszystko się jeszcze klaruje, nie wpadliśmy w żaden rytm, bo co chwila coś się zmienia. Dopiero wróciłam do domu ze szkół, do których odstawiłam chłopaków, a za chwilkę znów muszę lecieć, żeby ich odebrać. Potem terapie, zebrania, lekcje itp. Zmęczona jestem, co tu dużo gadać. Tylko koty patrzą na mnie ze zdziwieniem, co ja tak z tym jęzorem wywieszonym latam i zdają się mówić, wyluzuj kobieto! Połóż się obok nas i odpocznij! I czasem się kładę, przytulam się do któregoś futerka, słucham mruczenia i oddechu kociego, a potem jest mi tylko coraz lepiej i odpływaaaam... ;) Pozdrawiam!

Hej wiem coś o tym, ja w tym roku o wakacjach nawet nie marzyłam. Jestem tu całkiem nowa, witam wszystkich :D Ale już wiem jak to jest wracać do domu z uśmiechem do swoich mruczących froterek :kotek:

A witamy, witamy! :) I zapraszamy częściej. A pochwalisz się mruczadłami?

Byłam na zebraniu w szkole u młodego, czyli obie szkoły wstępnie mam odfajkowane. Ale płatności już nie bardzo. Padam na pyszczek, ale nie chce mi się iść do łazienki. Łatek mnie myje, więc za chwilę będę gotowa do spania! Dobrej nocy! :)

maciejowa

Post » Czw wrz 19, 2013 10:29 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Dziękuję, dziękuję :D
Tu są moje maluchy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=156686

Fakt przy dzieciach jest chyba o wiele więcej pracy niż przy futrach. Początek roku bywa trudny. Chyba jak ja byłam mała rodzice nie mieli takich przejść ze szkołą i wszystkim?

aquaair

Od: Wto wrz 03, 2013 21:10

[poprzednia][następna]