Moderator: Estraven
maciejowa pisze: I czasem się kładę, przytulam się do któregoś futerka, słucham mruczenia i oddechu kociego, a potem jest mi tylko coraz lepiej i odpływaaaam...Pozdrawiam!
Dorota pisze:maciejowa pisze: I czasem się kładę, przytulam się do któregoś futerka, słucham mruczenia i oddechu kociego, a potem jest mi tylko coraz lepiej i odpływaaaam...Pozdrawiam!
Pozytyw!
PS Maciejowo![]()
szablon "liniejka oficerskaja" Ci (Twoim dzieciom) wysle.
Znasz toto?
Cuuuda mozna tym rysowac.
maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze: I czasem się kładę, przytulam się do któregoś futerka, słucham mruczenia i oddechu kociego, a potem jest mi tylko coraz lepiej i odpływaaaam...Pozdrawiam!
Pozytyw!
PS Maciejowo![]()
Znasz toto?
Nie znam, ale chętnie poznam, tylko szczegóły by mi się jakieś przydałyDzięki Dorota
I dzięki wszytkim za kciuki i takietam inne
Dorota pisze:maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze: I czasem się kładę, przytulam się do któregoś futerka, słucham mruczenia i oddechu kociego, a potem jest mi tylko coraz lepiej i odpływaaaam...Pozdrawiam!
Pozytyw!
PS Maciejowo![]()
Znasz toto?
Nie znam, ale chętnie poznam, tylko szczegóły by mi się jakieś przydałyDzięki Dorota
I dzięki wszytkim za kciuki i takietam inne
![]()
Jutro sie odezwe.
maciejowa pisze:Hejka. Wakacje mi potrzebne są, już, teraz, natychmiast!szczerze, myślałam, że najgorsze mam już za sobą, ale nie mam. Wszystko się jeszcze klaruje, nie wpadliśmy w żaden rytm, bo co chwila coś się zmienia. Dopiero wróciłam do domu ze szkół, do których odstawiłam chłopaków, a za chwilkę znów muszę lecieć, żeby ich odebrać. Potem terapie, zebrania, lekcje itp. Zmęczona jestem, co tu dużo gadać. Tylko koty patrzą na mnie ze zdziwieniem, co ja tak z tym jęzorem wywieszonym latam i zdają się mówić, wyluzuj kobieto! Połóż się obok nas i odpocznij! I czasem się kładę, przytulam się do któregoś futerka, słucham mruczenia i oddechu kociego, a potem jest mi tylko coraz lepiej i odpływaaaam...
Pozdrawiam!
aquaair pisze:maciejowa pisze:Hejka. Wakacje mi potrzebne są, już, teraz, natychmiast!szczerze, myślałam, że najgorsze mam już za sobą, ale nie mam. Wszystko się jeszcze klaruje, nie wpadliśmy w żaden rytm, bo co chwila coś się zmienia. Dopiero wróciłam do domu ze szkół, do których odstawiłam chłopaków, a za chwilkę znów muszę lecieć, żeby ich odebrać. Potem terapie, zebrania, lekcje itp. Zmęczona jestem, co tu dużo gadać. Tylko koty patrzą na mnie ze zdziwieniem, co ja tak z tym jęzorem wywieszonym latam i zdają się mówić, wyluzuj kobieto! Połóż się obok nas i odpocznij! I czasem się kładę, przytulam się do któregoś futerka, słucham mruczenia i oddechu kociego, a potem jest mi tylko coraz lepiej i odpływaaaam...
Pozdrawiam!
Hej wiem coś o tym, ja w tym roku o wakacjach nawet nie marzyłam. Jestem tu całkiem nowa, witam wszystkichAle już wiem jak to jest wracać do domu z uśmiechem do swoich mruczących froterek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], maeria89, Meteorolog1 i 907 gości