Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Edyszka pisze::(
AgaS1987 pisze:Czesc Ewciia![]()
Strasznie mi przykro z powodu bolu glowy
ale bardzo dobrze ze wzielas zwolnienie bo zdrowie ma ise tylko jedno! a oni Ci i tak nie podziekuja za to ze przyszlas z bolem glowy, ze sie poswiecilas! nikt orderu za to nie da(moja mama tak ostatnio powiedziala bo tez wziela zwolnienie z powodu choroby).
Nie dosc ze Cie wykorzystuja bo pracujesz 6 albo 7 dniw tygodniu tp jeszcze zapierniczac kaza jak chora jestes!
Bardzp dobrze zrobilas ze poszlas do lekarza! Zadbaj o siebie !![]()
![]()
Ewa L. pisze:maciejowa pisze:Cześć kochane sąsiadeczki! Trochę jestem nieobecna na forum z powodów zębowych. Dzisiaj znów wizyta u dentysty...
Mnie niestety dentysta przeleciał z powodu bólu głowy.
Z powodu tej głowy poszłam dziś do lekarza i dostałam zwolnienie na...migrenę
barbarados pisze:Jestem . Niestety , taka jest prawda . Jak coś to wymieniają pracownika na nowszy model . Tylko nigdzie nie jest powiedziane , że ten model będzie równie dobrze pracował i tyle samo wytrzyma . Nieraz nowsze modele wytrzymują do pierwszej wypłaty i odchodzą .
maciejowa pisze:Ewa L. pisze:maciejowa pisze:Cześć kochane sąsiadeczki! Trochę jestem nieobecna na forum z powodów zębowych. Dzisiaj znów wizyta u dentysty...
Migrena nie jest mi obcym tematem. Cierpi na nią od wielu lat moja mama i mąż. Chociaż on nie tak strasznie jak mama. Współczuję gorąco.. Z moim zębem jakby lepiej, to jest chyba jednak ten suchy zębodół
Ewa L. pisze:maciejowa pisze:Ewa L. pisze:maciejowa pisze:Cześć kochane sąsiadeczki! Trochę jestem nieobecna na forum z powodów zębowych. Dzisiaj znów wizyta u dentysty...
Migrena nie jest mi obcym tematem. Cierpi na nią od wielu lat moja mama i mąż. Chociaż on nie tak strasznie jak mama. Współczuję gorąco.. Z moim zębem jakby lepiej, to jest chyba jednak ten suchy zębodół
Ja gdy pierwszy raz w życiu wyrywałam zęba to bujałam się z nim półtora miesiąca zanim przestał boleć i wygoił się a przerwę między 5 a 7 mam taką jakby tam co najmniej dwa zęby były a nie jedna 6.
Ewa L. pisze:Pocieszę cię tym że ja nie miałam normalnej 6 tylko to co zostało mi po 3 wypełnieniach i jeszcze do końca się nie złamało.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954 i 31 gości