Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.6

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 16, 2013 17:02 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.6

:(
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Wto lip 16, 2013 17:12 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.6

Edyszka pisze::(

Ostatnie moje zwolnionko w tej firmie trwało 70 dni więc nie wiem czy te 12 dni przejdzie mi tak ulgowo.
Nauczyło mnie to jednego że zdrowie ma się tylko jedno i jeśli teraz o nie nie zadbam to kiedy?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto lip 16, 2013 17:13 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.6

Dokładnie
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Wto lip 16, 2013 17:41 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.6

Czesc Ewciia :1luvu:
Strasznie mi przykro z powodu bolu glowy :(
ale bardzo dobrze ze wzielas zwolnienie bo zdrowie ma ise tylko jedno! a oni Ci i tak nie podziekuja za to ze przyszlas z bolem glowy, ze sie poswiecilas! nikt orderu za to nie da(moja mama tak ostatnio powiedziala bo tez wziela zwolnienie z powodu choroby).
Nie dosc ze Cie wykorzystuja bo pracujesz 6 albo 7 dniw tygodniu tp jeszcze zapierniczac kaza jak chora jestes!
Bardzp dobrze zrobilas ze poszlas do lekarza! Zadbaj o siebie ! :ok: :ok: :ok:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Wto lip 16, 2013 17:49 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.6

AgaS1987 pisze:Czesc Ewciia :1luvu:
Strasznie mi przykro z powodu bolu glowy :(
ale bardzo dobrze ze wzielas zwolnienie bo zdrowie ma ise tylko jedno! a oni Ci i tak nie podziekuja za to ze przyszlas z bolem glowy, ze sie poswiecilas! nikt orderu za to nie da(moja mama tak ostatnio powiedziala bo tez wziela zwolnienie z powodu choroby).
Nie dosc ze Cie wykorzystuja bo pracujesz 6 albo 7 dniw tygodniu tp jeszcze zapierniczac kaza jak chora jestes!
Bardzp dobrze zrobilas ze poszlas do lekarza! Zadbaj o siebie ! :ok: :ok: :ok:

Widać to z wiekiem przychodzi :twisted:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto lip 16, 2013 17:53 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.6

Tak! Mama mojego Tomka tez powiedziala ze nie bedzie pracowala jak jest przeziebiona bo przez wiele lat chodzila do pracy z katarem, czy goraczka a teraz przez niedoleczone zwykle przeziebienia nie slyszy dobrze i musi aparat nosic! I co? I nikt jej nie podziekowal ze byla w pracy! wrecz przeciwnie stwierdzili ze chyba beda zwolnienia bo mlodsze sa potrzebne! to sie nazywa wdziecznosc!

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Wto lip 16, 2013 17:59 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.6

W pracy nie ma czegoś takiego jak wdzięczność. Jak się pracownik popsuje to wymieniają go na nowszy sprawny model a popsuty ....do śmieci bo już nie potrzebny. :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto lip 16, 2013 18:08 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.6

Ewa L. pisze:
maciejowa pisze:Cześć kochane sąsiadeczki! Trochę jestem nieobecna na forum z powodów zębowych. Dzisiaj znów wizyta u dentysty... :roll:

Mnie niestety dentysta przeleciał z powodu bólu głowy.
Z powodu tej głowy poszłam dziś do lekarza i dostałam zwolnienie na...migrenę 8O

Migrena nie jest mi obcym tematem. Cierpi na nią od wielu lat moja mama i mąż. Chociaż on nie tak strasznie jak mama. Współczuję gorąco.. Z moim zębem jakby lepiej, to jest chyba jednak ten suchy zębodół :roll:

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Wto lip 16, 2013 18:14 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.6

Jestem . Niestety , taka jest prawda . Jak coś to wymieniają pracownika na nowszy model . Tylko nigdzie nie jest powiedziane , że ten model będzie równie dobrze pracował i tyle samo wytrzyma . Nieraz nowsze modele wytrzymują do pierwszej wypłaty i odchodzą .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto lip 16, 2013 18:17 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.6

barbarados pisze:Jestem . Niestety , taka jest prawda . Jak coś to wymieniają pracownika na nowszy model . Tylko nigdzie nie jest powiedziane , że ten model będzie równie dobrze pracował i tyle samo wytrzyma . Nieraz nowsze modele wytrzymują do pierwszej wypłaty i odchodzą .

To fakt. U nas dużo dziewczyn pracowało miesiąc do drugiej umowy a potem szły na zwolnienie ile się dało i miały wszystko i wszystkich gdzieś.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto lip 16, 2013 18:20 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.6

maciejowa pisze:
Ewa L. pisze:
maciejowa pisze:Cześć kochane sąsiadeczki! Trochę jestem nieobecna na forum z powodów zębowych. Dzisiaj znów wizyta u dentysty... :roll:

Z powodu tej głowy poszłam dziś do lekarza i dostałam zwolnienie na...migrenę 8O

Migrena nie jest mi obcym tematem. Cierpi na nią od wielu lat moja mama i mąż. Chociaż on nie tak strasznie jak mama. Współczuję gorąco.. Z moim zębem jakby lepiej, to jest chyba jednak ten suchy zębodół :roll:

Ja gdy pierwszy raz w życiu wyrywałam zęba to bujałam się z nim półtora miesiąca zanim przestał boleć i wygoił się a przerwę między 5 a 7 mam taką jakby tam co najmniej dwa zęby były a nie jedna 6. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto lip 16, 2013 18:22 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.6

Ewa L. pisze:
maciejowa pisze:
Ewa L. pisze:

Ja gdy pierwszy raz w życiu wyrywałam zęba to bujałam się z nim półtora miesiąca zanim przestał boleć i wygoił się a przerwę między 5 a 7 mam taką jakby tam co najmniej dwa zęby były a nie jedna 6. :mrgreen:

Błagam Cię, nie strasz... Ja od piątku w nocy się bujam i już mam serdecznie dość.

maciejowa

Post » Wto lip 16, 2013 18:24 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.6

Pocieszę cię tym że ja nie miałam normalnej 6 tylko to co zostało mi po 3 wypełnieniach i jeszcze do końca się nie złamało. :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto lip 16, 2013 18:54 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.6

Ewa L. pisze:Pocieszę cię tym że ja nie miałam normalnej 6 tylko to co zostało mi po 3 wypełnieniach i jeszcze do końca się nie złamało. :mrgreen: :mrgreen:

Moja siódemka wyglądała podobnie. Ta usunięta. Buu..

maciejowa

Post » Wto lip 16, 2013 18:57 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.6

Ojej zęby mnie rozbolały po przeczytaniu :evil:
Obrazek Obrazek

Edyszka

[poprzednia][następna]