Na szybkie wolne to raczej nie mam co liczyć

Mam hita!
W sierpniu powinnam przejść badania okresowe u zakładowego lekarza ale nic z tego bo już w czwartek zostałam na nie wezwana a to dopiero maj.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Dzien Dobry Ewcia i dziewczynki
Witaj Aguś - czemu wczoraj nie zajrzałaś
Ja wczoraj Ewcia czytalam Wasze posty, ale jak juz poszlyscie spacki. W domu sprzatalam, komp chodzil ale nie mialam jak zajrzec na miau wczesniej.
a jak bylo dziis w pracy? czy wredna kierowniczka cos gadala? mam nadzieje , ze dzis bylo lepiej
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Dzien Dobry Ewcia i dziewczynki
Witaj Aguś - czemu wczoraj nie zajrzałaś
Ja wczoraj Ewcia czytalam Wasze posty, ale jak juz poszlyscie spacki. W domu sprzatalam, komp chodzil ale nie mialam jak zajrzec na miau wczesniej.
a jak bylo dziis w pracy? czy wredna kierowniczka cos gadala? mam nadzieje , ze dzis bylo lepiej
Dziś dostała te swoje upragnione zaświadczenie o mojej zdolności do pracy i jak pojawiła się pani dyrektor to nawet chwaliła mnie przed nią że jak wróciłam do pracy to jednego dnia sprzedałam prawie 10 kg ciasta.
Ewa L. pisze:To nie pani dyrektor tylko właśnie ona przed panią dyrektor mnie chwaliła że sprzedałam to ciasto.
Wyniki już są ale ja znów nie mam kiedy iść do lekarza żeby powiedział mi jak wyszły.
Ewa L. pisze:Bardzo różne i smaczne - zwłaszcza jak są świeże
MaryLux pisze:W moim osiedlowym sklepie też są mniamuśne ciasta i dziewczyny zawsze potrafią doradzić, które najlepsze.
barbarados pisze:Cześć !![]()
Musisz o tych ciastach ? Głodna jestem !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], zuza i 98 gości