Za to nie zauważyłam w ogóle mikropsa, dopóki przeczytałam postu pozytywki o porównaniu z kapciem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alyaa pisze:Za pierwszym spojrzeniem z kolorów zauważyłam tylko włosy, bo mnie się taki kolor podoba i podobny mam na głowie.
Georg-inia pisze:Alyaa pisze:Za pierwszym spojrzeniem z kolorów zauważyłam tylko włosy, bo mnie się taki kolor podoba i podobny mam na głowie.
a masz swoje ciemne czy jasne? bo ja mam takie myszowate, całe życie farbowałam na burgund / oberżynę / czarny. No i teraz mi na stare lata pogło rozumek, se rozjaśniłam na kurczę blade, zadrżałam, stwierdziłam, że tak wyjść z domu nie da rady, położyłam blond naturalny i wyszło to, co wyszło. Przez tydzień ulegałam panice przed lustrem, no bo kto i jak mi się zakradł do łazienki i dlaczego na mnie paczy???
Do tego włosy zniszczyłam, a odrosty mam już prawie centymetrowe i tak chodzę teraz, jak granatem od pługa oderwana, bo się boję znów farbę kłaść, a rozjaśnić odrosty boję się jeszcze bardziej
gosiaa pisze:O, może też bym spróbowała
Inga, na stronie jest napisane: Produkty dostępne w sklepach DAYLI, AUCHAN, HEBE, DROGERIE NATURA.
Ja jak spojrzałam na fotkę, pierwsza myśl była, o kurczę, a gdzie czarne włosy Ingi, ale nie moja głowa, nie wnikam...
Georg-inia pisze:no i nie wiem, jak to traktować... że on taki mały, czy że ja taka hm... dużapsiama pisze:Łojejooo, toż to jest faktycznie tyci-tycipies.
Dopiero przy Tobie Ina na focie widać jakież to maliństwo jest.![]()
![]()
a w ogóle miałam nie wstawiać tej foty. Pomijając kurczakowo-ryży kolor na głowie, to widzicie co ja mam na sobie?czerwone spodnie, granatowe skarpetki i fioletowo-pomarańczowe kapcie ogrodowe
dobrze, że nie widać, co jest pod polarem, bo zdaje się, że miałam żółtą bluzę
![]()
ale na to pole my mamy jakieś 50 metrów między domami, a potem tylko lasek i łąki, więc niespecjalnie się stroimy na spacer z psem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 25 gości