Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lila84 pisze:druga sprawa .. od ok 2-3 tygodni panienki są na Bricie dla kociąt i chyba wrócimy do RC albo na jakąś inna bo te ich kupy to niesamowity smród w całym domuDziś poczytałam troche o śmierdzielach na bricie i to wcale nie jest wyjątek. Bardzo dużo wpisów na necie jest że bąki są okropne a kupa śmierdząca po tej karmie nawet u psów!!! Jak żarły RC to kupa śmierdziała w danym pomieszczeniu gdzie była zrobiona a jak jedzą Brit to się niesie na cały dom. Nie do wytrzymania i głupio przed gośćmi jak jemy kolacje czy coś a tu kupa omiata całe M- wcale nie małe. Nie było tak na Rc, także chyba tego brita to nasza ostatnia paczka- zostało nam 300g. Wyjemy to. Zastanawiam się na co przejść, czy wróić do RC?
fantasia1983 pisze:dostałam właśnie takiego maila od zooplus:
Zapewniamy Panią,iż karma Taste of the wild, która jest obecnie w naszej ofercie jest bezpieczna i może ją Pani śmiało podawać swoim podopiecznym.Prosimy zwrócić uwagę na to, by na opakowaniu w dziewiątej pozycji nie było cyfr 2 lub 3 oraz by nie było litery X w dziesiątej lub jedenastej pozycji.Dotyczy to karm z terminem przydatności od 09.12.2012 do 07.04.2013.
nie za bardzo to rozumiem tą odpowiedź, bo to jakby oznaczało pokrętnie że mogę od ich dostać paczkę z tym złym numerem seryjnym czyli niebezpieczną, a z drugiej strony piszą że ich karmy są bezpieczne, ale to by było nielogiczne więc pewnie chodzi im o paczki które mogłabym zakupić wcześniej lub w innych miejscach. Chyba zaufam hodowczyni i ją zamówię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1149 gości