Szczęśliwie zakocona - dzień zero s. 55

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 02, 2012 22:03 Re: przyszła zakocona - WIELKIE OCZEKIWANIE :D

Basia_Blue pisze:
Zofia.Sasza pisze:Byłam pod wrażeniem rozmiarów kuwety... Mała się w niej zgubi jak na pustyni :mrgreen:

Tjaaa, mnie też ten rozmiar nieco zaskoczył. Ale ciocia Gosiak104 taką kazała :lol:

I słusznie mam taką samą, a i tak Gaminie zdarza sie narzekać, że za mała :roll: :lol:

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Nie gru 02, 2012 22:45 Re: przyszła zakocona - WIELKIE OCZEKIWANIE :D

ewkaa pisze:
Basia_Blue pisze:
Zofia.Sasza pisze:Byłam pod wrażeniem rozmiarów kuwety... Mała się w niej zgubi jak na pustyni :mrgreen:

Tjaaa, mnie też ten rozmiar nieco zaskoczył. Ale ciocia Gosiak104 taką kazała :lol:

I słusznie mam taką samą, a i tak Gaminie zdarza sie narzekać, że za mała :roll: :lol:

No, przynajmniej opiekunki MCO stoją za mną murem :lol:
Mogłaś kupić mniejszą, ale odkrytą :P

Gosiak104

Od: Nie gru 18, 2005 10:36

Post » Nie gru 02, 2012 22:46 Re: przyszła zakocona - WIELKIE OCZEKIWANIE :D

Gosiak104 pisze:
ewkaa pisze:
Basia_Blue pisze:

No, przynajmniej opiekunki MCO stoją za mną murem :lol:
Mogłaś kupić mniejszą, ale odkrytą :P
Dokładnie :ok:

ewkaa

Post » Nie gru 02, 2012 22:47 Re: przyszła zakocona - WIELKIE OCZEKIWANIE :D

Moje mają do wyboru trzy odkryte. Największym powodzeniem cieszy się najmniejsza. A też mam sporego kota.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Nie gru 02, 2012 22:55 Re: przyszła zakocona - WIELKIE OCZEKIWANIE :D

Przy odkrytej dupina musi się zmieścić i wszystko gra, ale przy krytej to kot musi się jakoś odwrócić, miło jest jeśli przy tym nie zgina karku i nie składa się tak, że ma łebek przy końcowej części przewodu pokarmowego :P

Gosiak104

Od: Nie gru 18, 2005 10:36

Post » Nie gru 02, 2012 23:12 Re: przyszła zakocona - WIELKIE OCZEKIWANIE :D

jaaana pisze:Moje mają do wyboru trzy odkryte. Największym powodzeniem cieszy się najmniejsza. A też mam sporego kota.

A u mnie własnie duża miaukunia kuweta cieszy sie największym powodzeniam u najmnijeszej domowej koteczki :mrgreen: ale ona to najchętniej piasownicę całą by miała :ryk:

Gosiak104 pisze:Przy odkrytej dupina musi się zmieścić i wszystko gra, ale przy krytej to kot musi się jakoś odwrócić, miło jest jeśli przy tym nie zgina karku i nie składa się tak, że ma łebek przy końcowej części przewodu pokarmowego :P
i głowy z krytej nie da się wysatwić z boku tylko trzeba się "zmieścić" całym kotem w obrębie pudełka :wink:

ewkaa

Post » Pon gru 03, 2012 6:56 Re: przyszła zakocona - WIELKIE OCZEKIWANIE :D

W jumbo Rys umie sie odwracac,ale tak jak kiedyts przepowiadala Monostra i dalia- wchodzi na kukułkę-wystawiajac glowe-wiec czesto dla wygody kotow zdejmuje gore kuwety i w ten sposob obie sa odkryte-widze ,ze kotom tak wygodniej
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon gru 03, 2012 9:32 Re: przyszła zakocona - WIELKIE OCZEKIWANIE :D

Grunt, że się zmieściła i to nawet nie zamiast pralki albo wanny :mrgreen: jak będziemy z niej potem korzystać to się pewnie w praniu okaże :)
Edit: a propos kompletowania wyprawki, czy to TEN transporter podziwiałam? Ten większy oczywiście mam na myśli.
ObrazekObrazekObrazek

Basia_Blue

Od: Wto lip 31, 2012 13:23

Post » Pon gru 03, 2012 9:46 Re: przyszła zakocona - WIELKIE OCZEKIWANIE :D

U mnie najwiekszym powodzeniem cieszy się malutka kuweta wystawowa stojąca w wannie (taka na jeden sik :evil: )
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pon gru 03, 2012 11:06 Re: przyszła zakocona - WIELKIE OCZEKIWANIE :D

Basia_Blue pisze:Grunt, że się zmieściła i to nawet nie zamiast pralki albo wanny :mrgreen: jak będziemy z niej potem korzystać to się pewnie w praniu okaże :)
Edit: a propos kompletowania wyprawki, czy to TEN transporter podziwiałam? Ten większy oczywiście mam na myśli.

Nie wiem jaki podziwialas ale to te bdb transportery :D
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon gru 03, 2012 11:31 Re: przyszła zakocona - WIELKIE OCZEKIWANIE :D

No właśnie najbardziej podziwiałam podobny tylko nie przyszło mi do głowy go zmierzyć i nie wiem, czy to taki rozmiar, czy jakiś większy :P

Czarna.wdowo, szkoda że Ciebie nie było na wystawie z Twoim Miaukunkiem, chciałam pomacać niebieskie futerko :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

Basia_Blue

Post » Pon gru 03, 2012 11:39 Re: przyszła zakocona - WIELKIE OCZEKIWANIE :D

Basia_Blue pisze:No właśnie najbardziej podziwiałam podobny tylko nie przyszło mi do głowy go zmierzyć i nie wiem, czy to taki rozmiar, czy jakiś większy :P

Czarna.wdowo, szkoda że Ciebie nie było na wystawie z Twoim Miaukunkiem, chciałam pomacać niebieskie futerko :1luvu:

A nie mogłaś macać Chiyo? :mrgreen:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon gru 03, 2012 11:40 Re: przyszła zakocona - WIELKIE OCZEKIWANIE :D

Zofia.Sasza pisze:
Basia_Blue pisze:No właśnie najbardziej podziwiałam podobny tylko nie przyszło mi do głowy go zmierzyć i nie wiem, czy to taki rozmiar, czy jakiś większy :P

A nie mogłaś macać Chiyo? :mrgreen:
Trochę macałam w sobotę ale niebieskich futerek do macania nigdy dość :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

Basia_Blue

Post » Pon gru 03, 2012 12:25 Re: przyszła zakocona - WIELKIE OCZEKIWANIE :D

Basia_Blue pisze:Grunt, że się zmieściła i to nawet nie zamiast pralki albo wanny :mrgreen: jak będziemy z niej potem korzystać to się pewnie w praniu okaże :)

Dokładnie ten transporter mam :mrgreen: i pewnie właśnie mój widziałaś, bo on się "walał" w naszym sektorze :lol: Od 3 lat taszczę w nim F a czasem G :D jest super tylko trochę dokłada do wagi kota, bo sam waży :roll: no ale dużo wygodniej z niego wyjąć kota (bo górą) niż np. z torby :wink:

edit: bo poszłam zmierzyć mój: te dwa na stronie zooplus to są rozmiary 1 i 2 ja mam 3 (64 x 43 x 43wys) ten model z kratką na górze nazywa się Marchioro ARAN 3 jak go ponad pół roku szukałam niestety jak dla F kupowałam :? ale nie żałuję - koty go uwielbiają w domu do spania też :mrgreen: tylko, ze w między czasie miałam malutki transporter Frygi jak Fenriś był kociątkiem :wink:

ewkaa

Post » Pon gru 03, 2012 12:58 Re: przyszła zakocona - WIELKIE OCZEKIWANIE :D

Ewkaa, znowu nie ma nigdzie tego Arana 3 :evil:
ObrazekObrazekObrazek

Basia_Blue

[poprzednia][następna]