Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 31, 2012 7:55 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Kotkins zazdroszczę Flo - pewnie bym się z nią dogadała, uwielbiam wredne zwierzaki... w końcu 1 takiej nieobliczalnej wariatce [z numerami typu: pańcię kocham, dla pańci zrobię wszystko i nawet BĘDĘ GRZECZNA, ale bez pańci zagryzę cały świat i do ludzi muszę w kagańcu wychodzić] oddałam serce, życie i co tam jeszcze wariatka sobie weźmie :lol: . Chociaż po wczorajszym numerze mam ochotę kudłatą na futerko przerobić - celnym skokiem przeskoczyła nad świeżym praniem, WŁĄCZONYM komputere i caluteńką kanapą... sikając jednocześnie, bo niezadowolonym tonem poprosiłam psa całe 20 kg psa, żeby mi przestało po laptopie stepować :roll: . Na szczęście komputer się nie zepsuł, kanapa już wyschła, a pranie czeka w kolejce do pralki - Smok zasikał wczoraj swoją pościel, więc muszę to po kolei ponastawiać.

Swoją drogą - po kiego diabła ja do ubikacji chodzę? Tylko się w domu wyróżniam, wszyscy pozostali [no, po za Neko - jedyna mądra] wolą na łóżka posikiwać... Tylko czemu najchętniej na moje :evil: ?

A gonienia Amci nie zazdroszczę. Neko też nie lubi mycia oczek, ale u niej raz na tydzień wystarczy [a czasami rzadziej] :wink: .

bonsai88

Od: Czw kwi 26, 2012 20:11

Post » Wto lip 31, 2012 16:36 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

bonsai88 pisze:Swoją drogą - po kiego diabła ja do ubikacji chodzę? Tylko się w domu wyróżniam, wszyscy pozostali [no, po za Neko - jedyna mądra] wolą na łóżka posikiwać...

:ryk: :ryk: :ryk:

RAnia

Od: Sob mar 08, 2008 3:56

Post » Wto lip 31, 2012 19:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Amka ma kłopty zdrowotne - nie, nie napisze jakie- i towarzyskie.
Tak bywa.
Prosi o ciepłe myśli swoje wielbicielki.

Mamy nadzieję na pozytywne rozwiązanie naszych kłopotów.

Póki co prosimy o wyrozumiałość.Pomilczymy...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto lip 31, 2012 19:52 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

No to teraz na prawdę się martwimy :(
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto lip 31, 2012 19:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Cieplutkie kciuczki dla Amci :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto lip 31, 2012 20:00 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Ciepłe myśli, kciuki i OLABOGA dla Amci - niech szybko zdrowieje.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto lip 31, 2012 20:04 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Amka kofam Cie,
Ludwik :kotek:
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Wto lip 31, 2012 20:58 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Amelka jest w sumie w niezłym stanie.
Ma chore oczko, bierze kropelki i jest trochę zdenerwowana.
Ale sobie radzimy.

To jest kotek, którego zawsze coś spotyka... :(

kotkins

Post » Wto lip 31, 2012 20:59 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Duże kciuki,Amciu zdrowiej :ok:

wiolka06

Od: Nie paź 10, 2010 19:08

Post » Wto lip 31, 2012 21:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

kotkins pisze:
asher@amber pisze:Tak sobie nieśmiało podczytywałam.... To i tak nieśmiało napiszę w kontekście tych kotów, że mam jeden dom "rezerwowy" chętny na: koniecznie dwa koty, dorosłe, w typie persa. O domku wiem niewiele, Pani wypełniła ankietę przedadopcyjną - wszystko było ok na pierwszy rzut oka... Znaczy domek robiący dobre wrażenie, do sprawdzenia....
Jakby co, to mogę choć namiary przekazać...

Asher a napisz tej pani o tej dwójce w schronie.Może ma misję ratowniczą jak niektore z nas?
Wiesz Amka i Fio też kiedyś były takimi zanidbanymi biedami , Twoje dwa zresztą też...

Idą do adopcji te Twoje?

Moje - idą :? Jeszcze nie wiem, czy mnie to cieszy... Do Pani skrobnę maila jutro z info o tych dwóch...

asher@amber

Od: Pon maja 02, 2011 18:28

Post » Wto lip 31, 2012 22:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Amciu kochana trzymaj się cieplutko :ok:

bonsai88

Od: Czw kwi 26, 2012 20:11

Post » Śro sie 01, 2012 14:59 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Amelciu, jak się miewasz maleńka? Już, mam nadzieję ci lepiej kotylko!!!!!!!
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Śro sie 01, 2012 17:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Jest znacznie lepiej- fizycznie Amka będzie ok za 2-3 dni.
Ale psychicznie Amelia się sypnęła: sika poza kuwetą, kupki też nie trafiają.
Popołudniu MK wybawił się z nią wędką, sama pobiegła do kuwety i siczki trafiły.

Będzie znowu dobrze, tylko strach minie.

Wiem to, bo mimo choroby Amka wychodzi uparcie na parapapet (nowe siatki będą po niedzieli) ,więc Kotkinsy się kiszą bez otwierania okien niczym ogóry małosolne!

Taka Amka to potrafi człowikaowi zycie ubarwić!!!! :mrgreen:

kotkins

Post » Śro sie 01, 2012 17:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Trochę persów na pocieszenie..:)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

kotkins

Post » Śro sie 01, 2012 17:51 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Amka się UCZY!!!!

Zbrodniczy jamnik i jego kumpel z szajki...
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

kotkins

[poprzednia][następna]