Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 09, 2012 6:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

ja liczę,że spełni w Twoją stronę :D bo tam i strepsils i gripex
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt mar 09, 2012 6:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

mamaGiny pisze:ja liczę,że spełni w Twoją stronę :D bo tam i strepsils i gripex

O matko, ja Ci napisałam wczoraj na gg...ale chyba jeszcze nie byłaś...to piszę: w sama pore dotarło, mogłam sie wieczorem nafaszerować :mrgreen: . Dziękuję :1luvu: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt mar 09, 2012 6:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

ja mam w domu stare gadu- chyba musze zaktualizować bo połowa do mnie nie dochodzi...to super, że doszło :)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pt mar 09, 2012 7:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

dobry :)

Gośku dobrze widzę nie jest.... nawet widzę, że bardzo niedobrze :roll:
to ty leż może i pachnij i Młoda niech koło was pobiega....
jakbyś coś potrzebowała to daj znać.....

a mnie jakiś koleś podkurzył z rana... w piatek wieczorem kończyła się moja aukcja, gość zalicytował, wygrał i...dzisiaj o 6 rano pisze mi maila że nie dostał przesyłki....
wysłałam mu info, że wysłana była 6-03 włącznie z nr nadania a ten do mnie, że jak to 6? przecież on 2 wygrał aukcję i od razu płacił.... nie wziął pod uwagę dwóch rzeczy: po pierwsze 2 to piatek a w sobotę i niedzielę poczty raczej nie pracują...a po drugie nie poczytał strony "o mnie" a tam jak byk wytłuszczonym drukiem (co by nie umknęło) ze wysyłam przesyłki po zaksięgowaniu na moim koncie kasy i że płacę z alegro może wydłużyc czas dostawy....
więc wysłałam zaraz po tym jak kasa weszła na moje konto.... czy jestem niepoważna w związku z tym?
eh.....

nie marudzę już....
miłego dnia :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pt mar 09, 2012 7:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Aś, zajrzyj na gg....
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt mar 09, 2012 9:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:dobry :)

Gośku dobrze widzę nie jest.... nawet widzę, że bardzo niedobrze :roll:
to ty leż może i pachnij i Młoda niech koło was pobiega....
jakbyś coś potrzebowała to daj znać.....

a mnie jakiś koleś podkurzył z rana... w piatek wieczorem kończyła się moja aukcja, gość zalicytował, wygrał i...dzisiaj o 6 rano pisze mi maila że nie dostał przesyłki....
wysłałam mu info, że wysłana była 6-03 włącznie z nr nadania a ten do mnie, że jak to 6? przecież on 2 wygrał aukcję i od razu płacił.... nie wziął pod uwagę dwóch rzeczy: po pierwsze 2 to piatek a w sobotę i niedzielę poczty raczej nie pracują...a po drugie nie poczytał strony "o mnie" a tam jak byk wytłuszczonym drukiem (co by nie umknęło) ze wysyłam przesyłki po zaksięgowaniu na moim koncie kasy i że płacę z alegro może wydłużyc czas dostawy....
więc wysłałam zaraz po tym jak kasa weszła na moje konto.... czy jestem niepoważna w związku z tym?
eh.....

nie marudzę już....
miłego dnia :)

nie marudzisz, allegro zeszło na psy okrutnie.. ja miałam juz kilka wpadek z juniorami - NIGDY WIĘCEJ ,...
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pt mar 09, 2012 12:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Oj, widzę, że ze zdrowiem nie jest dobrze. :(
Poleż, wygrzej się - niech franca pójdzie sobie jak najszybciej :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt mar 09, 2012 13:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Zdróweczka Gosiu!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt mar 09, 2012 16:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Obrazek

na tym allegro to ostatnio same czuby siedzą i strach kupwać co kolwiek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt mar 09, 2012 20:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosiu, jak zdrówko :?: :?: :?:

vip0 pisze:pocenia zero, choć leki sobie zapodałam. Bardziej mi chyba zimno bylo...

No właśnie , u mnie tez tak było - miałam prawie cały czas lodowate nogi , aż do kolan, usypiałam mając ponad 39 temp, było mi zimno , budziłam się, temp tyle samo , albo więcej, gorąco , ale nic się nie pociłam , mimo leków, a nogi nadal zimne 8O :evil:
Nie ruszaj sie z domu, trudno. , kociska muszą dac radę, jak się rozłożysz jeszcze bardziej konkretnie tez im nie pomozesz.

3mam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: , za polepszenie

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt mar 09, 2012 20:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Uprasza się pokornie o wybaczenie...
Ciężko pisać, oczy bolą.
Gorączka siedzi jeszcze, dziadówa jedna, zimno po plecach lata, zaniemówiłam :evil: .
Dopiero niedawno wstałam...
Problem w tym, że wogóle nie chce mi sie jeść, tylko bym piła i piła.
Ale zjeść też coś muszę, bo jak wezmę na pusty żołądek procha, to mnie wrzód zabije :evil: .

vip

Post » Pt mar 09, 2012 20:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Jeść trzeba, coś łagodnego. Rosół by się przydał :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt mar 09, 2012 20:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

MalgWroclaw pisze:Jeść trzeba, coś łagodnego. Rosół by się przydał :(

Toteż się staram...jem na siłę, chociaż mi rośnie w ustach :( .
Taką mam kaszkę dla dzieci z Biedronki, Mleczny Start się nazywa, jeszcze jedna waniliowa i jedna truskawkowa mi została, spróbuję wmusić...
A rosołek w niedziele zrobię :) .

vip

Post » Pt mar 09, 2012 20:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Szkoda, że dopiero w niedzielę :?
bo rosół jest dobry na takie choroby, a kaszki raczej osłaniają tylko żołądek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt mar 09, 2012 21:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

MalgWroclaw pisze:Szkoda, że dopiero w niedzielę :?
bo rosół jest dobry na takie choroby, a kaszki raczej osłaniają tylko żołądek

To może jutro zrobię...jak dam radę, bo na razie to tylko spać mi się chce :( ...

vip

[poprzednia][następna]