Moderator: Estraven
AYO pisze:W tym wypadku wolę jednak odrobinę cukru, chociaż miodu jak najbardziej używam.

charm pisze:AYO pisze:W tym wypadku wolę jednak odrobinę cukru, chociaż miodu jak najbardziej używam.
cukier też może być, choć miód daje taki fajny posmak, ale ja miód ogólnie rzecz biorąc uwielbiam

mir.ka pisze:
miód z Bieszczadmir.ka pisze:charm pisze:AYO pisze:W tym wypadku wolę jednak odrobinę cukru, chociaż miodu jak najbardziej używam.
cukier też może być, choć miód daje taki fajny posmak, ale ja miód ogólnie rzecz biorąc uwielbiam
ja od kilku lat piję jesienią ocet jabłkowy (z własnych jabłek), z miodem, kupuję taki przywożony z Bieszczad
AYO pisze:Ja mam znad Wigier![]()
A ten ocet jabłkowy to na co przepraszam?

charm pisze:Guree ma kilka zdjęć więcej, ale Beeju bardzo ciężko się zdjęcia robi...![]()
nawet jak leży, to gdy kucam z aparatem to dla niego oznacza "choć się przytulić", wstaje i się ociera...![]()
to zdjęcie gdzie leżą oba to udało się zrobić tylko jedno - zaraz potem Guree wywalił brzuchala do głaskania a Beeju wstał i się przytulił...

zapraszamyMyszolandia pisze:Jak ja bym je chciała kiedyś wymiziaćnawet jednego,od razu za brata,jak brat da dyla
![]()
Witejcie Rjebjata

to nie jest wpraszanie się na siłę, przecież my zapraszamyMyszolandia pisze:na pewno nie odpuszczę![]()
![]()
![]()
Dziękujemy i zarazem sorki,ze tak na chama się wpraszamy,no ale jak ja widzę te buraśki ,to mięknęi już bym je teraz w tej chwili wyczochrała
) bardzo chętnie pozwolą się wymiziać 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości