Mój świat według Bejbi

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 10, 2012 20:15 Re: Mój świat według Bejbi

vailet pisze:Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Na ostatniej focie robi siku w kuwecie i zawsze ma zbolałą minę,a jak kupę to już wogóle.
Na pierwszej patrzyła na wrony i ćwierkała trochę :D

nio... prezentuje sie wysmienicie :1luvu: ..... a w kibelku... :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Wto sty 10, 2012 20:16 Re: Mój świat według Bejbi

kalair pisze:Cudnie wqyszła na drugiej foteczce! :1luvu:

:D szkoda że mało wyraźnie wyszło,ale jej trzeba pstrykać jak leci bo ucieka od aparatu :lol:
Na tej jednej blady nosek ma,ale jak teraz na nią patrzę jest różowy.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto sty 10, 2012 20:17 Re: Mój świat według Bejbi

ninakiler pisze:
vailet pisze:Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Na ostatniej focie robi siku w kuwecie i zawsze ma zbolałą minę,a jak kupę to już wogóle.
Na pierwszej patrzyła na wrony i ćwierkała trochę :D

nio... prezentuje sie wysmienicie :1luvu: ..... a w kibelku... :ryk: :ryk: :ryk:

Ciiiii bo jak się dowie że jej intymność do neta wrzuciłam obrazi się :mrgreen: :ryk: :ryk:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto sty 10, 2012 20:20 Re: Mój świat według Bejbi

vailet pisze:
kalair pisze:Cudnie wqyszła na drugiej foteczce! :1luvu:

:D szkoda że mało wyraźnie wyszło,ale jej trzeba pstrykać jak leci bo ucieka od aparatu :lol:
Na tej jednej blady nosek ma,ale jak teraz na nią patrzę jest różowy.

faktycznie na powiekszeniu wiadac jakby byl baldziutki..:D

ninakiler

Post » Wto sty 10, 2012 20:24 Re: Mój świat według Bejbi

Ale z niej się cudo zrobiło :kotek: :1luvu:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Wto sty 10, 2012 20:30 Re: Mój świat według Bejbi

Modelka jak się patrzy :D Śliczne zdjęcia,a na ostatnim zdjęciu koteczka koncentruje się przed tak ważną czynnością życiową :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Wto sty 10, 2012 20:31 Re: Mój świat według Bejbi

U mnie Kajtek robi najfajniejsze miny siedząc w kuwecie :ryk:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Wto sty 10, 2012 20:36 Re: Mój świat według Bejbi

Nosek był blady nie bez powodu,ale już nie będę pisać bo ktoś z "obcych"się przyczepi...
Obrazek ,

vailet

Post » Wto sty 10, 2012 20:40 Re: Mój świat według Bejbi

Co do zdjęć to super oczywiscie:)- Jak Sisza robi kupkę to też mamy ubaw i mówimy na nią"Panienka z okienka" :) Bo przednie łapki zawsze ma na wejściu do kuwetki a kuwetka zamykana i w połączeniu z megaskupioną minką wygląda prześmiesznie.

Co do zębów i chirurgii szczękowej-w Katowicach na chirurgie mozna przyjsc z czymkolwiek praktycznie-ja tam mialam usuwanego zeba, TZ tez:) Fakt faktem nie byly to latwe zeby bo np. sam korzen albo korzen polamany ale nie wymagali od nas bycia po wypadku:)

Vailet napisz mi chociaz na PW o co chodzi z bladym noskiem-Sisza tez ma ostatnio i nie wiem czy to nie taka wizualna oznaka anemii, Cosiek zawsze mial i nosek i uszka i sluzówki bladziutkie...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 20:41 przez Shishka, łącznie edytowano 1 raz
Rozpaczliwie szukam jednookiego,pręguska-Koksika...

Shishka

Od: Nie sty 27, 2008 14:22

Post » Wto sty 10, 2012 20:41 Re: Mój świat według Bejbi

vailet pisze:Nosek był blady nie bez powodu,ale już nie będę pisać bo ktoś z "obcych"się przyczepi...

spoko...
Shishka pisze:Co do zdjęć to super oczywiscie:)- Jak Sisza robi kupkę to też mamy ubaw i mówimy na nią"Panienka z okienka" :) Bo przednie łapki zawsze ma na wejściu do kuwetki a kuwetka zamykana i w połączeniu z megaskupioną minką wygląda prześmiesznie.

U mnie tez zestaw min smieszny podczas kuwetkowania... choc zdjec nie robilam, ale moze kiedys sie uda... :ryk:

ninakiler

Post » Wto sty 10, 2012 20:46 Re: Mój świat według Bejbi

Shishka pisze:Co do zdjęć to super oczywiscie:)- Jak Sisza robi kupkę to też mamy ubaw i mówimy na nią"Panienka z okienka" :) Bo przednie łapki zawsze ma na wejściu do kuwetki a kuwetka zamykana i w połączeniu z megaskupioną minką wygląda prześmiesznie.

Co do zębów i chirurgii szczękowej-w Katowicach na chirurgie mozna przyjsc z czymkolwiek praktycznie-ja tam mialam usuwanego zeba, TZ tez:) Fakt faktem nie byly to latwe zeby bo np. sam korzen albo korzen polamany ale nie wymagali od nas bycia po wypadku:)

Co miasto to innaczej :( już 2 lata temu był ząb do wyrwania,ale nie myślałam że takie historie będą z głupim zębem mądrości.Koty w kuwecie zazwyczaj śmiesznie wyglądają :lol: choć bywa że wpadam w panikę, czekam po cichu by kotce nie przeszkadzać i boję się co tym razem zobaczę.TŻ już też się boi jak widzi Bejbi w jej klopie.
Obrazek ,

vailet

Post » Wto sty 10, 2012 20:57 Re: Mój świat według Bejbi

My mamy teraz taki problem ze mala rozrabiaka-Toska atakuje Siszke jak ta tylko zaczyna przekopywac zwirek...Boje sie,ze Sisza sie zestresuuje i znow zaczna sie kuwetkowe problemy. Poki co radzi sobie dzielnie-czasem tylko posyczy w razie potrzeby:) Mizianki dla Bejbi :kotek:
Rozpaczliwie szukam jednookiego,pręguska-Koksika...

Shishka

Od: Nie sty 27, 2008 14:22

Post » Wto sty 10, 2012 20:57 Re: Mój świat według Bejbi

Śliczna jest :1luvu:
a co z tym noskiem? też ciekawa jestem :)
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Wto sty 10, 2012 21:09 Re: Mój świat według Bejbi

Shishka pisze:My mamy teraz taki problem ze mala rozrabiaka-Toska atakuje Siszke jak ta tylko zaczyna przekopywac zwirek...Boje sie,ze Sisza sie zestresuuje i znow zaczna sie kuwetkowe problemy. Poki co radzi sobie dzielnie-czasem tylko posyczy w razie potrzeby:) Mizianki dla Bejbi :kotek:

Dokocenie jest ryzykiem dla chorego kota,ale trzymam za to by mała odpuściła Siszce jak siedzi w kuwecie chociaż :kotek: :ok: :ok: :ok: Te małe broją i stresują duże,ale nic nie poradzimy bo takie już są :P Bejbi już wymiziana :ok:Wymiziaj obie panny odemnie i małej powiedz że jak Siszkę będzie stresować to przyjdzie ciotka vailet i jej pokaże :twisted: :ryk:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto sty 10, 2012 21:09 Re: Mój świat według Bejbi

U mnie w kuwecie minki som, jakie som, ale najfajniej, jak dwie wlazły i hurtowo siurały.. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]