On juz ma - zwłaszcza na wystawachanulka111 pisze: Ciekawe jakie on bedzie mial ego?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
On juz ma - zwłaszcza na wystawachanulka111 pisze: Ciekawe jakie on bedzie mial ego?
anulka111 pisze:Ależ to wcielenie niewinności anielskiej
anulka111 pisze:macho z niego bedzie
Co piłaś albo jak bardzo byłaś śpiąca oglądając to zdjęcie?anulka111 pisze:Ależ to wcielenie niewinności anielskiej
Kicorek pisze:A Gosiak104 widziała jego popisy w klatce na wystawie
Kicorek pisze:(..) Ostatnio kradł mi makaron z durszlaka
Kicorek pisze:Udało mi się białą odchudzić do jej normalnej wagi - wreszcie waży około 2,65 kg, teraz aby utrzymać to do grudnia![]()
Czarny chudzielec Diablik w wieku 9 miesięcy waży już 3,25 kg, a 5-miesięczna Wilma to 2 kg kotka![]()
Almie już bardzo niedużo brakuje do prawidłowej wagi, a Domingo nadal jest za gruby(ale trochę schudł, więc tendencja jest dobra)
Kicorek pisze:Wilma wczoraj skończyła 5 miesięcy, szybko rośnie
A jak ją pierwszy raz zobaczyłam na żywo, miała skończone 4 tygodnie i wyglądała tak:
No co? No co? Inaczej maleństwo wyrywałoby się do mnie wrzeszcząc jeszcze głośniejGosiak104 pisze:Kicorek pisze:A Gosiak104 widziała jego popisy w klatce na wystawie
Widziałam i nie tylko w klatce. Widziałam np jak Kicorek chowała się za plecami jakiegoś pana, żeby Diablę nie zobaczyło jej w czasie oceny
Po weekendzie wróci reżimRegata pisze:Kicorek pisze:Udało mi się białą odchudzić do jej normalnej wagi - wreszcie waży około 2,65 kg, teraz aby utrzymać to do grudnia![]()
Czarny chudzielec Diablik w wieku 9 miesięcy waży już 3,25 kg, a 5-miesięczna Wilma to 2 kg kotka![]()
Almie już bardzo niedużo brakuje do prawidłowej wagi, a Domingo nadal jest za gruby(ale trochę schudł, więc tendencja jest dobra)
To nie wyjeżdżaj za często, chyba, że z nimi![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości